Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya deme kek felan :oops: neyse akşam ballı süt içiyim o zman
Browni kim sevmez kiii:confused: Besleyici sağlıklı bi browni de severiz bence:KK28: e hadi yapalimmmm:süslü:
Yine bi kac kez denedigim bulduğuma cok sevindiğim bi tarif :KK72:

***Browni***
—-2 yumurta
—-1 çay bardağı keçiboynuzu özü veya pekmezi
—-yarim cay bardağı süt
—-2/3 çay bardağı kakao
—-1 buçuk su bardağı tambugday unu
—-1 tatlı kaşığı kabartma tozu
—-göz karari findik veya ceviz
—-50 gr en az %70 bitter çikolata

•Fırını 180 dereceye ayarla:hamarat: tepsiye yağlı kağıt serip kenera al:hamarat: yumurta ve pekmezi köpük köpük olana kadar çırp sütü ve kakaoyu da ekleyip kaşıkla karıştır unu kabartma tozunu, fındıkların yarısını(biraz tavada kavurabilirsin:sus:) ve bitter çikolatanın yarisini ekle kaşıkla karıştır kivami koyu olacak:super: simdi tepsiye döküp kalan findik ve cikolatalari üstüne serpiştir:KK16: pişmeye hazir:kk77:
12 dk pişir ve soğumaya birak:uykucu: bir kahve eşliğinde küçük bir dilimin keyfini sürme vakti geldi:kahve:
Bu benim brownim:sus:
Eki Görüntüle 2062086
Kek olarak bunu yapip yiyebilirsin canim bi dilim seker diyetine uygun sanirim icindekiler bi tek çikolatayı çıkarırsın içinden

cnm haftasonu veya akşamları düzenli girebilsem olmak isterim ama sorun olabilir bende
Sadece takim ici ve cuma listesi degil canim cuma paylasim alaninda da kaptanin sorumlulugu var bazen bütün takim listelerini duzenleme gorevi falan var iyi düşün yapabilirim dersen konusalim:sus:

Sadece takim ici ve cuma listesi degil canim cuma paylasim alaninda da kaptanin sorumlulugu var bazen bütün takim listelerini duzenleme gorevi falan var iyi düşün yapabilirim dersen konusalim:sus:
uzun dönem yapabileceğimi sanmam en fazla ramazana kadar bide kk tecrübem hiç yok ponçik yapsın bence bizde burda motive edelim birbirimizi sen bi ara hadi spora filan diyordun iyi gazlıyordun benim dönüşüm orda oldu inan yoksa etliekmek yedikten sonra ben tekrar 65lere giderdim

Kizlar gunaydin cok.mutluyim 60.6 çıktım bilsem bu seker orucunu daha önce yapardim su an etkiyi bulgur ve meyve yemememe bagliyorum canim akşamları o kadar çok meyve cekiyor ki dayanabildigim kadar dayancam regl de de insallah kriz gelmez
tebrik ederim cnmm sana super motivasyon gelmistir

Aksama kadar ne guzel gelmissin yemektem sonra tum kuruyemisi yemissin cnm yeme isini erken bitirirsen daha iyi verirsin
kurabiye yitemeyince tuzluya sardimm kuru meyveler gec geldi aklima erken gelseydi yemezdim o ladar :(

Canım hamuru inceydi çok açtım başka şeye saracaktım o da kötü olacaktı

Çerez çok olmuş ve tuzlu yemişsin olmamış

Is çıkışı ancak yeyebiliyirum yemek malesef :KK43:

Mecbur kaldım kvye gittim o da böyle yapmış :KK43:

Ya çok sevindim meyve bitsin evde bende yapcam senin gibi çok iyi gidiyorsun

Başlıcam seni görünce yapmam gerekli dedim.reglim bir geçsin. Karnım bir düzelsin :KK43:
anladm cnm
sekerli yiyemeyince tuzluya sardim :(

Günaydın kızlar
Aç karnına da tok karnına da aynı çıktım tartıda neden ki :işsiz: dün nohut yedim o mu şişirdi acaba :işsiz:
nohut şişirir. Iki turlude nasil ayni çıktın

52 kg yim ben bilmiyonmu :63:
bende 52 olsam keskemmmm

Dün 20 dk tempolu 8 puan. :işsiz:
sen spor salonuna gitmiyor musun artik
Kızlar dua edin bana belediyeye gidicem bizim inşaat ta çok büyük bir sorun çıktı elimizden alabilecek kadar arsayı :KK43:
ins her sey yolundadir cnm
:halay:Kızlar 70.60 e düştüm
seker orucu yapanlar meyvelerini topluyor hadi kuzu. cuma 69 u goreceksn ins
Abooo nasılda yimişin kuruyemişi yiyi yavrum yi cumaya seni geçeceğimi garantile :KK67:
yaaaa hep seker orucundan oturuuu :(
Bugünkü yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yesil cay
Ara 1 fincan sütlü kahve
Öğle 1 kase corba 3 köfte salata 1 yk haşlanmış sebze
Ara 1 elma 1 tk muhallebi 5 fındık
Aksam 1/2 kase corba 2 yk ıspanak yemeği 2 büyük dilim az unlu az yağlı pırasa böreği 1/2 şinitzel yoğurt salata
ara 1/2 salatalık
su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş
aksam ki 2 buyuk dilim pirasa boregi 1 tane olsaymis keşke

akşamki kuruyemişler azsa iyi bence canım menün
cok az degil :(
Gunaydin kizlar bu saate kadar uyumusuz kizimla esim ise giderken kizimda uyanmisti beraber yatinca cok uyyo:anne: eyuce bi uyumusuh:uykucu:
Kizlar malum baska kaptan gelecek ama bizim içimizden biri olmasi daha iyi olur kaptanlığa talip varsa söylesin:sus:
ins içimizden birisi olur yabanci kafa dengi olmazsa tadimiz kacar :(((

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

@Bir garip :95+0+160+80
@Favelayn :
munter munter :38+47,5+72+18
orkide1453 orkide1453 :30
Buki_89 Buki_89 :

PATATESLER:super:
@selcanmehmetcan :30
@UMEYYE :18+8
SchonerDuft SchonerDuft :28+22
SekerPancarii SekerPancarii :25+56
@GamzeK17 :
tugbaFB tugbaFB :53

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak :KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak :KK62:
tatlim benim gecen günlerden olan sporumu yazmamissin etiketlemistim seni bide dünden 28 puanim var

kurabiye yitemeyince tuzluya sardimm kuru meyveler gec geldi aklima erken gelseydi yemezdim o ladar :KK43:

anladm cnm
sekerli yiyemeyince tuzluya sardim :KK43:

bende 52 olsam keskemmmm

yaaaa hep seker orucundan oturuuu :KK43:

cok az degil :KK43:

ins içimizden birisi olur yabanci kafa dengi olmazsa tadimiz kacar :KK43:((
evet canım haklısın bende yedikten sonra keşke daha az yeseydim dedim bugün telafi edicem inşAllah

Kek olarak bunu yapip yiyebilirsin canim bi dilim seker diyetine uygun sanirim icindekiler bi tek çikolatayı çıkarırsın içinden

iç iç valla regli dönemeri zor oluyor . şey yap sen sağlıklı kek yap pancardan tarif al ekmek yerine ince dilim yersin

ya ben tarife bayıldım görüntüsü kadar lezzetlidirde hafta sonu hemen yapıyorum canım çok saol:KK68:

kurabiye yitemeyince tuzluya sardimm kuru meyveler gec geldi aklima erken gelseydi yemezdim o ladar :KK43:

anladm cnm
sekerli yiyemeyince tuzluya sardim :KK43:

bende 52 olsam keskemmmm

yaaaa hep seker orucundan oturuuu :KK43:

cok az degil :KK43:

ins içimizden birisi olur yabanci kafa dengi olmazsa tadimiz kacar :KK43:((
DİLKEÇe verdik ama işlem uzun sürecek gibi canısı
ya az az gidiyor birde çok az yiyorum çerezi çiğ olarak tüket ceviz ye yanına süt iç tarçınlı 2 3 çiğ badem ye
ya ben tarife bayıldım görüntüsü kadar lezzetlidirde hafta sonu hemen yapıyorum canım çok saol:KK68:
ben bakamadım bakacam genelde süpr oluyor tarifler

munter munter sğol cnm dün remen mücadele verdim öğle arası arkadaşlar po sandviç yerken ama sırf bu 21 etaktığım için yemedim çok duymuştum şeker orucu hiç başlamamıştım nasip bugüneymiş cnm sen de yavaş yavaş akşam yemekten sonra atıştırma olayını kafanda bitir

uzun dönem yapabileceğimi sanmam en fazla ramazana kadar bide kk tecrübem hiç yok ponçik yapsın bence bizde burda motive edelim birbirimizi sen bi ara hadi spora filan diyordun iyi gazlıyordun benim dönüşüm orda oldu inan yoksa etliekmek yedikten sonra ben tekrar 65lere giderdim
Artik gelen kaptan surekli olsun canim takim icin diyorum ben motive olup hep en ustlerde olalim kaptanin cok buyuk rolu var bunda bence
İcimizden biri olsa ben yine burdayim zaten motivelemeye devam ederim:halay:

DİLKEÇe verdik ama işlem uzun sürecek gibi canısı
ya az az gidiyor birde çok az yiyorum çerezi çiğ olarak tüket ceviz ye yanına süt iç tarçınlı 2 3 çiğ badem ye

ben bakamadım bakacam genelde süpr oluyor tarifler
ins istediginiz sekilde sonuclanir.
Canim cig de hic lezzetli olmuyor. Lezzetli seyler yemeyi seviyorumm :D

Artik gelen kaptan surekli olsun canim takim icin diyorum ben motive olup hep en ustlerde olalim kaptanin cok buyuk rolu var bunda bence
İcimizden biri olsa ben yine burdayim zaten motivelemeye devam ederim:halay:
aynen cnm Buki_89 Buki_89 de olabilir içimizden olsun tabi

munter munter sğol cnm dün remen mücadele verdim öğle arası arkadaşlar po sandviç yerken ama sırf bu 21 etaktığım için yemedim çok duymuştum şeker orucu hiç başlamamıştım nasip bugüneymiş cnm sen de yavaş yavaş akşam yemekten sonra atıştırma olayını kafanda bitir
aferin sana cnm bak yeseydin goremeyecektin iyiki yememissin.
Kuzum ben atistirmayi omrum boyunca birakamam cok seviyorum o yuzden az az yiyorum. Kilo vermek icin kasmiyorum kendimi yavas yavas gitsin yaz a kadar gitsin yeter.

Back
X