- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.024
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.661
Merhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orkide1453 sen almıştın dimi kuzum tartıyı nasıl memnun musun
Merhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
hatırladım seni geçenlerde yazmıştın ne cok düşündün öyle takıma girmeyiMerhaba :) aranıza katılabilirim kurallar bana göre tam :)
67 kilo ile başladım Pazartesi itibariyle.
Bugün yediklerim: 2 kaşık tulum peyniri, 2 dilim kuzarmış kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, yarım domates, 2 ceviz, 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay. Sabahleyin de duble şekersiz Türk kahvesi ile Güne başladım.
Öğlen: az mercimek çorba, 1 adet karnıyarık, 2 kaşık makarna.
Akşam için toplantım var dışarıda. Ama dün akşamdan zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı bol limonlu ıspanak kökü yaptım. Islağa da yeşil mercimek koydum.
Yetişirsem akşam da onu pişiririm. Bugün olmasa da yarın yeriz.
hadi canım o kadar büyük mü dikkat et başka şeye çevirmesin .Canım şişlik var biraz ama iniyor yavaş yavaş ağrısı yok çok şükür şimdilik ağzımda erik var gibi ama![]()
sende alışırsın istersen ben ceviz ile alıştım cevizin yanında yedim.
yasasin yemek yemekkkzaten hep es kisilerinden oturu
nasil alistin ya afern sana
belkid2 bozuldu cnmmm
hoş gelin canım kendini de tanıtırsan bize hedef kilon ?Merhaba :) aranıza katılabilirim kurallar bana göre tam :)
Bugün yediklerim: 2 kaşık tulum peyniri, 2 dilim kuzarmış kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, yarım domates, 2 ceviz, 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay. Sabahleyin de duble şekersiz Türk kahvesi ile Güne başladım.
Akşam için toplantım var dışarıda. Ama dün akşamdan zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı bol limonlu ıspanak kökü yaptım. Islağa da yeşil mercimek koydum.
afiyet olsun canısı . bende mercimek çorba yaptım birazdan mükellefler giderse eğer yemeyi düşünüyoruzMerhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
öğlen ne yedincanım bendim tartı alan çok memnunum diğer tartım çok değişken kilolar gösterdiğinde bu bayağı tutarlı yağ kas oranına devamlı bakmıyorum ama baktığım zamanlarda diyetisyeninin ölçümüne yakın düşüş sağlıyor
öğlen ne yedin
hic hatirlamiyorumkiTamam canım
Tamam canım
Anlamadım ki kahvaltı yaptım su içtim yine aynıyım
tartı mı bozuk ki acaba
Spor takımlarına alalımmı o zaman
Aaaakaçtı canım çok özür dilerim
ben yapamam kizlar ya cok takip edemiyorum isim yogun baya anca Burda ara ara yazabiliyorum ...aynen cnmBuki_89 de olabilir içimizden olsun tabi
kiz sen neden birakiyosun kaptanligiKaptan olmaz miydin kuzum![]()
Ney kuzu anlamadim avakodo sikipmi icicem ne oluyormus bende bir arastiyimbizim içmemiz lazım sen benBitmeyenUmidim rahme iyi geliyor diyorlar
mercimek çorba bulgur pilavı turşu soğan var ben çlorba içerim doymazsam eğer 1 2 yk bulgur yerim bir ihtimalkabak yemeği + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
sen sadece çorbamı içeçeksin
valla ben halat ipler oluyıor ya onla atlıyorumkızlar atladığınız ipin bi markası varmı yoksa milyoncularda olanlardan mı
ben milyoncudan aldım hafta sonu ama çok ayağıma takılıyor atlarken normal mi
c vitamini deposu idi sanırım bir araştır farklı bişi bulursan bizede yaz canısıNey kuzu anlamadim avakodo sikipmi icicem ne oluyormus bende bir arastiyim
bende eski sicim gibi olanlardan var hafif ağır olursa takılmaz gibi geldikızlar atladığınız ipin bi markası varmı yoksa milyoncularda olanlardan mı
ben milyoncudan aldım hafta sonu ama çok ayağıma takılıyor atlarken normal mi
cnm yoğurt falan da ye doyarsın hemmercimek çorba bulgur pilavı turşu soğan var ben çlorba içerim doymazsam eğer 1 2 yk bulgur yerim bir ihtimal
valla ben halat ipler oluyıor ya onla atlıyorum
c vitamini deposu idi sanırım bir araştır farklı bişi bulursan bizede yaz canısı
Uyhum varburdayımmmm![]()
Hosgeldin kuzum gayet iyi gidiyosun aksamda hafif atlatirsan superMerhaba :) aranıza katılabilirim kurallar bana göre tam :)