Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bencede kaptinn kaptinn olmali:KK51: bende burdayim iste ne istiyise daha:KK51: iyce şimardi hamile galinca:KK51:
sımardım mı :işsiz: aylardır burdasın ama bi faydanı görmedim niyeyse ilk basta da aynı seyi demiştin yardm ederim fln diye :KK12: şimdi bide şımarık olduk aşk olsun :KK12:

Merhaba :) aranıza katılabilirim kurallar bana göre tam :)
67 kilo ile başladım Pazartesi itibariyle.
Bugün yediklerim: 2 kaşık tulum peyniri, 2 dilim kuzarmış kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, yarım domates, 2 ceviz, 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay. Sabahleyin de duble şekersiz Türk kahvesi ile Güne başladım.
Öğlen: az mercimek çorba, 1 adet karnıyarık, 2 kaşık makarna.
Akşam için toplantım var dışarıda. Ama dün akşamdan zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı bol limonlu ıspanak kökü yaptım. Islağa da yeşil mercimek koydum.
Yetişirsem akşam da onu pişiririm. Bugün olmasa da yarın yeriz.
Hoşgeldin canım

Merhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
İyiyim canım kvdedeyiz patates salatası var öğlene çok az yemeye çalışacağım :işsiz:

hadi canım o kadar büyük mü dikkat et başka şeye çevirmesin .

sende alışırsın istersen ben ceviz ile alıştım cevizin yanında yedim.

hoş gelin canım kendini de tanıtırsan bize hedef kilon ?
Bende korktum ama yavaş yavaş iniyor çok şükür

hic hatirlamiyorumki:KK43: galiba 400 ip ve yürüyüsdü ama 15 dakikamiydi onu tam cikaramicam simdi
Olsun canım öndeyiz zaten :rolleyes:

Luluuu94 Luluuu94 cnm yarım saat yürüyüş normal tempo
6 puan

Bugün yediklerim: 2 kaşık tulum peyniri, 2 dilim kuzarmış kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, yarım domates, 2 ceviz, 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay. Sabahleyin de duble şekersiz Türk kahvesi ile Güne başladım.
Akşam için toplantım var dışarıda. Ama dün akşamdan zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı bol limonlu ıspanak kökü yaptım. Islağa da yeşil mercimek koydum.
Hoşgeldin canım

Merhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
İyiyim canım kvdedeyiz patates salatası var öğlene çok az yemeye çalışacağım :işsiz:

hic hatirlamiyorumki:KK43: galiba 400 ip ve yürüyüsdü ama 15 dakikamiydi onu tam cikaramicam simdi

Luluuu94 Luluuu94 cnm yarım saat yürüyüş normal tempo
6 puan

sımardım mı :işsiz: aylardır burdasın ama bi faydanı görmedim niyeyse ilk basta da aynı seyi demiştin yardm ederim fln diye :KK12: şimdi bide şımarık olduk aşk olsun :KK12:
Daha niyedecem takim icini hareketlendiriyom iste listelere faydam dokunmaz benim dokunamiyo biliyon çünkü cuma gunleri yokum hic :KK51: ne alinganlik yapiyon saka yapiyoh heralde:tokat:

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :95+0+160+80
Favelayn Favelayn :
munter munter :38+47,5+72+18
orkide1453 orkide1453 :30+6
Buki_89 Buki_89 :28+28

PATATESLER:super:
@selcanmehmetcan :30
UMEYYE UMEYYE :18+8
SchonerDuft SchonerDuft :28+22+6
SekerPancarii SekerPancarii :25+56
GamzeK17 GamzeK17 :
tugbaFB tugbaFB :53+69

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak :KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak :KK62:
[/QUOTE]

aylardır burdasın ama bi faydanı görmedim niyeyse ilk basta da aynı seyi demiştin yardm ederim fln diye :KK12:
Nasil bi fayda bekliyosun mesela benden ben cok iyi hatırlıyorum takımda olurum motivasyon veririm demistim zaten farkindaysan ben listelerle ilgilenemedigim icin kaptan olmuyorum ki olmak istemiyorum da bunu ilk zaman da soylemistim yazmistim paylasim alanina ama sen yabanci kaptan olmasin ben idare ederim takimi dedin o yuzden sen yapiyosun ben atmadim senin ustune kaptanligi yani asil sana ask olsun:KK12:ve benim burda olma sebebim sadece takimi ve sizi sevmem baska bisey degil yoksa hangi mezun kaldi burda yada hangi isi biten gelmeye devam etti

cnm yoğurt falan da ye doyarsın hem
ev yapımı yoğurdu dışında yoğurt ayran tüketmiyorum canım ya ev yoğurduda dün bitti 2 yk bulgur yedim karnımı güzel doyurdum akşam hafif geçiririm

Hoşgeldin canım

6 puan
sarımsak ezip koysan olmaz mı ? yakar mı acaba

canım bendim tartı alan çok memnunum diğer tartım çok değişken kilolar gösterdiğinde bu bayağı tutarlı yağ kas oranına devamlı bakmıyorum ama baktığım zamanlarda diyetisyeninin ölçümüne yakın düşüş sağlıyor
canım karıştırdım yaaa çok teşekkür ederim fakir miydi bana bi özel mesaj olarak resmini atarımısın unutursam ordan bakayım

afiyet olsun cnm. Aramiza hos geldin ayni kilodayiz

afiyet oksun cnm . eminim enrjik ve mutlu hissediyorsun

alismaak istemiyommm zorla beni saglikli atistirmalik seven kadin yapceniz :D korkuyom sizden :KK17:

mercimek çorba bulgur pilavı turşu soğan var ben çlorba içerim doymazsam eğer 1 2 yk bulgur yerim bir ihtimal

valla ben halat ipler oluyıor ya onla atlıyorum :KK70:

c vitamini deposu idi sanırım bir araştır farklı bişi bulursan bizede yaz canısı
bulgur pilavi yeme kuzum dun de yedin :sopa: yofurt ye tursu sogan ye ama pilav yeme mercimek 2 kase ic ama pilav yimee :tokat: dus yakasindan su pilavin :D

ev yapımı yoğurdu dışında yoğurt ayran tüketmiyorum canım ya ev yoğurduda dün bitti 2 yk bulgur yedim karnımı güzel doyurdum akşam hafif geçiririm

sarımsak ezip koysan olmaz mı ? yakar mı acaba
kiz sen pilav canavarimisin ben yazoncaya kadar mideye indirmissin pilavii:tokat::tokat:
bu hafta baska pilav yok :KK62::KK62:

afiyet olsun cnm. Aramiza hos geldin ayni kilodayiz

afiyet oksun cnm . eminim enrjik ve mutlu hissediyorsun

alismaak istemiyommm zorla beni saglikli atistirmalik seven kadin yapceniz :KK70: korkuyom sizden :KK17:

bulgur pilavi yeme kuzum dun de yedin :sopa: yofurt ye tursu sogan ye ama pilav yeme mercimek 2 kase ic ama pilav yimee :tokat: dus yakasindan su pilavin :KK70:
KORK benden canısı :D :D zorla alıştırcam seni gözüm sende :D
2 yk kadar yedim çorba içtim 2 büyük kase akşam yemek yemem belki dışarda arkdaşlar ile buluşcaz sade soda içerim orda 1 meyve yerim yeter

Nasil bi fayda bekliyosun mesela benden ben cok iyi hatırlıyorum takımda olurum motivasyon veririm demistim zaten farkindaysan ben listelerle ilgilenemedigim icin kaptan olmuyorum ki olmak istemiyorum da bunu ilk zaman da soylemistim yazmistim paylasim alanina ama sen yabanci kaptan olmasin ben idare ederim takimi dedin o yuzden sen yapiyosun ben atmadim senin ustune kaptanligi yani asil sana ask olsun:KK12:ve benim burda olma sebebim sadece takimi ve sizi sevmem baska bisey degil yoksa hangi mezun kaldi burda yada hangi isi biten gelmeye devam etti
vanilav kaptanlık yaparken siz geçmek istediniz kaptanlıga kuzum ben o zaman demiştim bozmayın düzeni geri dönerm ben diye. dısardn kaptn istemiyorm evet takımda belli bi düzen var ama sende destek olucam demiştin yani dememiş olsan bile olman gerekir bence cünkü ben keyfimden ugrasmıyorum burda

vanilav kaptanlık yaparken siz geçmek istediniz kaptanlıga kuzum ben o zaman demiştim bozmayın düzeni geri dönerm ben diye. dısardn kaptn istemiyorm evet takımda belli bi düzen var ama sende destek olucam demiştin yani dememiş olsan bile olman gerekir bence cünkü ben keyfimden ugrasmıyorum burda
Allah Allah vanillav kaptaligi birakinca sen ben kaptan olurum dedin ben hayir ben mi olurum dedim hatirlamiyorum ama dediysem bile oldum ve o zamanlar esimin izin gunleri cuma degildi ben idare ediyodum takimi
Bende onu soruyorum iste ne gibi bi destek bekliyosun takim ici motivasyona destek oldugumu düşünüyorum takima en cok gelenlerden biri de benim daha ne yapabilirim ki
Ve yarışanlara destek olduğumu düşünüyorum yanlis mi düşünüyorum acaba o zaman benim burda isim yok bende keyfimden kendi motivem yokken bile motive yaratmaya çalışmıyorum takimi sevdigimden sana yardimci olmak icin yapiyorum yaptigimi düşünüyorum baska bi destek bide liste kaliyo zaten onu da yapamiyorum
Takimi motive edemiyosam benimde isim yok burda kusura bakmayin hic boyle düşündüğünü düşünmemiştim keske basta bana soyleseydin benden beklentilerini

KORK benden canısı :KK70: :KK70: zorla alıştırcam seni gözüm sende :KK70:
2 yk kadar yedim çorba içtim 2 büyük kase akşam yemek yemem belki dışarda arkdaşlar ile buluşcaz sade soda içerim orda 1 meyve yerim yeter
tirsiyommm vallahhaa:KK17:
:KK19:
Bak simdi 2 buyuk kase corba ictin o pilavi yememliydin illa tokatlancenn:tokat:
bu hafta didik didik edecegim menunu pilav goreyimmm helee:tokat:

Aksam kalorisiz seyler ye ac karnina soda midene dokunmaz mi ? cig kiruyemis al pesine kahve ile yersin :KK19:
:KK70: yok ya kahvaltı da bişi olnmayınca yedim yk düşün ınun çeyreğinin dolus şeklinde yedim 4 kaşık 1 kaşığa denk geliyo o da

:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

tirsiyommm vallahhaa:KK17:
:KK19:
Bak simdi 2 buyuk kase corba ictin o pilavi yememliydin illa tokatlancenn:tokat:
bu hafta didik didik edecegim menunu pilav goreyimmm helee:tokat:

Aksam kalorisiz seyler ye ac karnina soda midene dokunmaz mi ? cig kiruyemis al pesine kahve ile yersin :KK19:

:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
normalde aramadığım sevmediğim bir şey yarın karbonhidratsız geçecek cumaya hazırlık . birde herşeyden az da olsa yemem lazım benim vitamin için canısı şeçmiyorum onun sapı bunun çöpü diye

Back
X