- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.681
Supersin canimMerhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin canimMerhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
Ben birakmiyomkiz sen neden birakiyosun kaptanligi
sımardım mı
mercimek çorba bulgur pilavı turşu soğan var ben çlorba içerim doymazsam eğer 1 2 yk bulgur yerim bir ihtimal
valla ben halat ipler oluyıor ya onla atlıyorum
bende eski sicim gibi olanlardan var hafif ağır olursa takılmaz gibi geldi
halatla zor olmuyormu yaasicim daha iyi gibi sanki benimki de halata yakın kalın ip ama takılıyorum çok
Hoşgeldin canımMerhaba :) aranıza katılabilirim kurallar bana göre tam :)
67 kilo ile başladım Pazartesi itibariyle.
Bugün yediklerim: 2 kaşık tulum peyniri, 2 dilim kuzarmış kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, yarım domates, 2 ceviz, 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay. Sabahleyin de duble şekersiz Türk kahvesi ile Güne başladım.
Öğlen: az mercimek çorba, 1 adet karnıyarık, 2 kaşık makarna.
Akşam için toplantım var dışarıda. Ama dün akşamdan zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı bol limonlu ıspanak kökü yaptım. Islağa da yeşil mercimek koydum.
Yetişirsem akşam da onu pişiririm. Bugün olmasa da yarın yeriz.
İyiyim canım kvdedeyiz patates salatası var öğlene çok az yemeye çalışacağımMerhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
Bende korktum ama yavaş yavaş iniyor çok şükürhadi canım o kadar büyük mü dikkat et başka şeye çevirmesin .
sende alışırsın istersen ben ceviz ile alıştım cevizin yanında yedim.
hoş gelin canım kendini de tanıtırsan bize hedef kilon ?
Olsun canım öndeyiz zatenhic hatirlamiyorumkigaliba 400 ip ve yürüyüsdü ama 15 dakikamiydi onu tam cikaramicam simdi
6 puanLuluuu94 cnm yarım saat yürüyüş normal tempo
Hoşgeldin canımMerhaba :) aranıza katılabilirim kurallar bana göre tam :)
Bugün yediklerim: 2 kaşık tulum peyniri, 2 dilim kuzarmış kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, yarım domates, 2 ceviz, 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay. Sabahleyin de duble şekersiz Türk kahvesi ile Güne başladım.
Akşam için toplantım var dışarıda. Ama dün akşamdan zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı bol limonlu ıspanak kökü yaptım. Islağa da yeşil mercimek koydum.
İyiyim canım kvdedeyiz patates salatası var öğlene çok az yemeye çalışacağımMerhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
Bende korktum ama yavaş yavaş iniyor çok şükürhadi canım o kadar büyük mü dikkat et başka şeye çevirmesin .
Olsun canım öndeyiz zatenhic hatirlamiyorumkigaliba 400 ip ve yürüyüsdü ama 15 dakikamiydi onu tam cikaramicam simdi
6 puanLuluuu94 cnm yarım saat yürüyüş normal tempo
Daha niyedecem takim icini hareketlendiriyom iste listelere faydam dokunmaz benim dokunamiyo biliyon çünkü cuma gunleri yokum hicsımardım mıaylardır burdasın ama bi faydanı görmedim niyeyse ilk basta da aynı seyi demiştin yardm ederim fln diye
şimdi bide şımarık olduk aşk olsun
![]()
Nasil bi fayda bekliyosun mesela benden ben cok iyi hatırlıyorum takımda olurum motivasyon veririm demistim zaten farkindaysan ben listelerle ilgilenemedigim icin kaptan olmuyorum ki olmak istemiyorum da bunu ilk zaman da soylemistim yazmistim paylasim alanina ama sen yabanci kaptan olmasin ben idare ederim takimi dedin o yuzden sen yapiyosun ben atmadim senin ustune kaptanligi yani asil sana ask olsunaylardır burdasın ama bi faydanı görmedim niyeyse ilk basta da aynı seyi demiştin yardm ederim fln diye![]()
ev yapımı yoğurdu dışında yoğurt ayran tüketmiyorum canım ya ev yoğurduda dün bitti 2 yk bulgur yedim karnımı güzel doyurdum akşam hafif geçiririmcnm yoğurt falan da ye doyarsın hem
sarımsak ezip koysan olmaz mı ? yakar mı acabaHoşgeldin canım
İyiyim canım kvdedeyiz patates salatası var öğlene çok az yemeye çalışacağım
Bende korktum ama yavaş yavaş iniyor çok şükür
Olsun canım öndeyiz zaten
6 puan
canım karıştırdım yaaa çok teşekkür ederim fakir miydi bana bi özel mesaj olarak resmini atarımısın unutursam ordan bakayımcanım bendim tartı alan çok memnunum diğer tartım çok değişken kilolar gösterdiğinde bu bayağı tutarlı yağ kas oranına devamlı bakmıyorum ama baktığım zamanlarda diyetisyeninin ölçümüne yakın düşüş sağlıyor
afiyet olsun cnm. Aramiza hos geldin ayni kilodayizMerhaba :) aranıza katılabilirim kurallar bana göre tam :)
afiyet oksun cnm . eminim enrjik ve mutlu hissediyorsunMerhaba bugün erkenden kahvaltimi yaptim yürüyüş bile yaptım:)sizler nasılsıniz napiyorsunzz
alismaak istemiyommm zorla beni saglikli atistirmalik seven kadin yapcenizhadi canım o kadar büyük mü dikkat et başka şeye çevirmesin .
bulgur pilavi yeme kuzum dun de yedinmercimek çorba bulgur pilavı turşu soğan var ben çlorba içerim doymazsam eğer 1 2 yk bulgur yerim bir ihtimal
valla ben halat ipler oluyıor ya onla atlıyorum
c vitamini deposu idi sanırım bir araştır farklı bişi bulursan bizede yaz canısı
kiz sen pilav canavarimisin ben yazoncaya kadar mideye indirmissin pilaviiev yapımı yoğurdu dışında yoğurt ayran tüketmiyorum canım ya ev yoğurduda dün bitti 2 yk bulgur yedim karnımı güzel doyurdum akşam hafif geçiririm
sarımsak ezip koysan olmaz mı ? yakar mı acaba
KORK benden canısıafiyet olsun cnm. Aramiza hos geldin ayni kilodayiz
afiyet oksun cnm . eminim enrjik ve mutlu hissediyorsun
alismaak istemiyommm zorla beni saglikli atistirmalik seven kadin yapcenizkorkuyom sizden
bulgur pilavi yeme kuzum dun de yedinyofurt ye tursu sogan ye ama pilav yeme mercimek 2 kase ic ama pilav yimee
dus yakasindan su pilavin
![]()
kiz sen pilav canavarimisin ben yazoncaya kadar mideye indirmissin pilavii
bu hafta baska pilav yok![]()
vanilav kaptanlık yaparken siz geçmek istediniz kaptanlıga kuzum ben o zaman demiştim bozmayın düzeni geri dönerm ben diye. dısardn kaptn istemiyorm evet takımda belli bi düzen var ama sende destek olucam demiştin yani dememiş olsan bile olman gerekir bence cünkü ben keyfimden ugrasmıyorum burdaNasil bi fayda bekliyosun mesela benden ben cok iyi hatırlıyorum takımda olurum motivasyon veririm demistim zaten farkindaysan ben listelerle ilgilenemedigim icin kaptan olmuyorum ki olmak istemiyorum da bunu ilk zaman da soylemistim yazmistim paylasim alanina ama sen yabanci kaptan olmasin ben idare ederim takimi dedin o yuzden sen yapiyosun ben atmadim senin ustune kaptanligi yani asil sana ask olsunve benim burda olma sebebim sadece takimi ve sizi sevmem baska bisey degil yoksa hangi mezun kaldi burda yada hangi isi biten gelmeye devam etti
Allah Allah vanillav kaptaligi birakinca sen ben kaptan olurum dedin ben hayir ben mi olurum dedim hatirlamiyorum ama dediysem bile oldum ve o zamanlar esimin izin gunleri cuma degildi ben idare ediyodum takimivanilav kaptanlık yaparken siz geçmek istediniz kaptanlıga kuzum ben o zaman demiştim bozmayın düzeni geri dönerm ben diye. dısardn kaptn istemiyorm evet takımda belli bi düzen var ama sende destek olucam demiştin yani dememiş olsan bile olman gerekir bence cünkü ben keyfimden ugrasmıyorum burda
tirsiyommm vallahhaaKORK benden canısı![]()
zorla alıştırcam seni gözüm sende
2 yk kadar yedim çorba içtim 2 büyük kase akşam yemek yemem belki dışarda arkdaşlar ile buluşcaz sade soda içerim orda 1 meyve yerim yeter
yok ya kahvaltı da bişi olnmayınca yedim yk düşün ınun çeyreğinin dolus şeklinde yedim 4 kaşık 1 kaşığa denk geliyo o da
normalde aramadığım sevmediğim bir şey yarın karbonhidratsız geçecek cumaya hazırlık . birde herşeyden az da olsa yemem lazım benim vitamin için canısı şeçmiyorum onun sapı bunun çöpü diyetirsiyommm vallahhaa
Bak simdi 2 buyuk kase corba ictin o pilavi yememliydin illa tokatlancenn
bu hafta didik didik edecegim menunu pilav goreyimmm helee
Aksam kalorisiz seyler ye ac karnina soda midene dokunmaz mi ? cig kiruyemis al pesine kahve ile yersin
![]()