Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

verirsin tabi cnm. Aramizda kilo veremeyen hic olmadi yaza kadar istedigin kiloys gelirsin
cok tesekkur ederim en cok istedigim sey bu insallah birlikte veririz

canım aramıza hoşgeldin inşallah birlikte vericez kiloları :KK51:
cok tesekkurler :) insallah verecegiz

hoş geldin doğru yerdesin bugünden itibaren menülerini pylaş ve menü paylaşanlara yorum yapıyoruz incitic olmadan .spor listemizde var ona katlmak istersen @Bir garip ile görüşmen yeterli
evet spor da yapiyorum zaten bnde beslenme yok spor var hic oturtamadim beslenmeyi hayatima

Kizlar super bir corba ile karsinizdayim:KK73::KK73::KK72::KK73::KK73:
Vicdan corbasi
Malzemeler
2 adet kizarmalik kabak orta boy
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
2 domates ortaboy
2 kuru sogan ortaboy
2 yemek kasigi bulgur
1 yk zeytinyag
4 su bardagi kaynamis su
1 er cay kasigi tuz, kirmizi biber ve kimyon

Yapilisi
Kabaklari, domatesleri ve soganlari soyup kup kup doğuruyoruz(daha buyukte olabilir)
nane ve maydanozu kiyiyoruz
bulguru yikiyoruz. tum bu malzemeleri bir tencereye dokuyoruz. uzerine zeytinyag, baharat, tuz ve kaynamis suyu ekleyip bir guzel 20 30 dk pisiriyoruz. Kabaklar ve soganlar iyice yumusayinca corbamizi blenderdan gecirip altini kapatiyoruz. 5 10 dk dinlendirip limonlu veya limonsuz afiyetle yiyoruz.

Farkli yapilislari var ben bu sekilde yapiyorum severek iciyorum. Tavsiye ederim metabolizmayi calistiriyor.
SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik

Evet bnde yazayim o zaman bugun cok sacma beslendim yarindan itibaren saglikli insallah simdi yaziyorum sabah
1 bardak aksamdan koydugum cevizin suyu ve 1 tane ceviz
1 dilim ekmek
1 silim hindi fume ve bol maydonoz
Ara
2 kayisi
Oglen yogurt 2 kasik 1 avuc leblebi 10 15 tane fistik
Arada yogurt bir dilim ananas ve leblebi 3 ceviz
Aksam da elma bir adet borek bir adet kurabiye yarim.pogaca bugun arkadaslar gelmisti ordan kaldi ama hemen imha ettim eevden buzluga kaldirdim

Midem almıyor ki bisi yiyim regli haftam belki ondandır

Valla.merak ettik hemen olacak bir sey ise yapayım aksatmayım çarşamba günü fix menüm olsun

Apse olan yere
malzemen varsa cok basit yika koy tencereye pisir mis gibi bence yarin yaop bunu benim yarin aksama da kaldi

Kizlar super bir corba ile karsinizdayim:KK73::KK73::KK72::KK73::KK73:
Vicdan corbasi
Malzemeler
2 adet kizarmalik kabak orta boy
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
2 domates ortaboy
2 kuru sogan ortaboy
2 yemek kasigi bulgur
1 yk zeytinyag
4 su bardagi kaynamis su
1 er cay kasigi tuz, kirmizi biber ve kimyon

Yapilisi
Kabaklari, domatesleri ve soganlari soyup kup kup doğuruyoruz(daha buyukte olabilir)
nane ve maydanozu kiyiyoruz
bulguru yikiyoruz. tum bu malzemeleri bir tencereye dokuyoruz. uzerine zeytinyag, baharat, tuz ve kaynamis suyu ekleyip bir guzel 20 30 dk pisiriyoruz. Kabaklar ve soganlar iyice yumusayinca corbamizi blenderdan gecirip altini kapatiyoruz. 5 10 dk dinlendirip limonlu veya limonsuz afiyetle yiyoruz.

Farkli yapilislari var ben bu sekilde yapiyorum severek iciyorum. Tavsiye ederim metabolizmayi calistiriyor.
SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik
Ya diyetisyenimin sebze corbasi verdigi hafta neredeydi bu tarif :KK12: afiyet olsun canim

Evet bnde yazayim o zaman bugun cok sacma beslendim yarindan itibaren saglikli insallah simdi yaziyorum sabah
1 dilim ekmek
Ara
2 kayisi
Aksam da elma bir adet borek bir adet kurabiye yarim.pogaca bugun arkadaslar gelmisti ordan kaldi ama hemen imha ettim eevden buzluga kaldirdim
canim bu cok kotu bir menu sende yazmissin . Yarindan itibaren lahvaltini guzel yap. Aksamlarida pilav makarna ekmek vs yememye calis

munter munter bende senim gibiyim canim dukan karatay hepsini yaptim ama hicbiri tutmadi tabi gittigim diyetisyenler de cabasi aslinda bana o diyetisyenler kilo aldirdi soyle ki bana her fmhafta bir liste verdiler ve eve gonderdiler ama robot gibi her hafta ayni seyleri yapamiyorum.mesela bazen o meyve veriyor ben yemek istemiyorum olmaz yiceksin bazen et yemek istemiorum olmaz yiceksin yoksa kaslarin erir surekli ayni seyler kaslarin erir kim 2 gun et yemeyince kas eritiyor o zaman mankenler nasil manken anlamiyorum iatemedgim seyleri yiyince de iyice nefret ettim batti balik yan gider dedim

Ya diyetisyenimin sebze corbasi verdigi hafta neredeydi bu tarif :KK12: afiyet olsun canim
sag ol cnm. Uzun zamandir yaomamistim unutmusum:olamaz: daha yeni geldi aklima su 6 saat yurudugum gun :D malzeme alinca yaptim sizede yazdim :KK51:
artik bundan sonra yapar yersiniz :KK53:

canim bu cok kotu bir menu sende yazmissin . Yarindan itibaren lahvaltini guzel yap. Aksamlarida pilav makarna ekmek vs yememye calis
Cok tesekkur ederim yarindan itibaren daha duzenli yapacagim insallah o yuzden burdayim sizinle birlikte :) yorumlanizi cok seviyorum gercekcinolunca motive oluyor insan biri soylemeyince kendime gelemiyor

1 dilim ekmek
Ara
2 kayisi
Once hosgeldin canim aramiza menun aksam hamur yiyecegin icinmi bu kadar az cok atistirmalik geldi gozume

munter munter bende senim gibiyim canim dukan karatay hepsini yaptim ama hicbiri tutmadi tabi gittigim diyetisyenler de cabasi aslinda bana o diyetisyenler kilo aldirdi soyle ki bana her fmhafta bir liste verdiler ve eve gonderdiler ama robot gibi her hafta ayni seyleri yapamiyorum.mesela bazen o meyve veriyor ben yemek istemiyorum olmaz yiceksin bazen et yemek istemiorum olmaz yiceksin yoksa kaslarin erir surekli ayni seyler kaslarin erir kim 2 gun et yemeyince kas eritiyor o zaman mankenler nasil manken anlamiyorum iatemedgim seyleri yiyince de iyice nefret ettim batti balik yan gider dedim
seni o kadar iyi anliyorum ki ben asla listelerle lisitlamamlarla kilo veremiyorum. Her seyden yiyorum lendi duzenimi oturttum. Cok sukur guzel kilo veriyorum. Acelemde yok zaten yaza kadar ne kadar verirsem kardir benim icin. Sende kendini kasmadan duzenini oturt spor ile destekledin mi hemen gidecek kilolar ben 73 ile basladim 66.6 yi gordum cuma gunu

Cok tesekkur ederim yarindan itibaren daha duzenli yapacagim insallah o yuzden burdayim sizinle birlikte :) yorumlanizi cok seviyorum gercekcinolunca motive oluyor insan biri soylemeyince kendime gelemiyor
kesinlikle bak spor listesi var oraya da katil @Bir garip ilgileniyor. Sorumlu hissedio insan yapiyor. Benim 5.5 aylik bebegim var ben de kizlar sayesinde ozellikle @Bir garip sayesinde sporu bayadir yapiyorum . Beslenmenide bizim menulere bak hosuna gidenlerden cesitlendirirsin. tugbaFB tugbaFB ve @selcanmehmetcan diyetisyene gidiyor onlarin menulerine daha dikkatli bakabilirsin cnm.

Once hosgeldin canim aramiza menun aksam hamur yiyecegin icinmi bu kadar az cok atistirmalik geldi gozume
yok canim aslinda aksam hamuisi yemek yoktu planimda ancak evse olunca yedim bir de benim en temek sorunum yemek yiyememem yani bana yemek yap ve ye desen inanki nefret ediyorum.elimin altinda ne varsa onla beslenmeye calisiyorum bu da bana kilo aldiriyor

seni o kadar iyi anliyorum ki ben asla listelerle lisitlamamlarla kilo veremiyorum. Her seyden yiyorum lendi duzenimi oturttum. Cok sukur guzel kilo veriyorum. Acelemde yok zaten yaza kadar ne kadar verirsem kardir benim icin. Sende kendini kasmadan duzenini oturt spor ile destekledin mi hemen gidecek kilolar ben 73 ile basladim 66.6 yi gordum cuma gunu
cok sevndim aenin adina aslina bakarsan bnde bir diyet kitabi yazacak kadar bilgiliyim ama diyorum ya yok soyle yap yok boyle yap cok yoruldum listelerden diyetlerden bir ara 5 gun kadar kendim beslendim daha iyi kilo vermistim sonra o riski goze alamadim sanki illaki liste olmali gibi dusundum ama yanlisti tabiki bu dusuncem sen ne guzel oturtmussun masallah

munter munter demisken bende menümü yazayim
Ac karbina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 yumurta
1 dilim ananas
1 dilim peynir
Bol maydanoz
10 badem

Ara:
Yesilcay + 2 gun kurusu

Oglen:
6 yk Kabak yemegi
Yogurt
1 dilim kepek ekmegi

Ara:
Tall latte

Aksam :
5 yk etli nohut
Salata
1 dilim ekmek yerim

Ara:
1 elma

Kizlar bugun bi cay yaptim kendime
Bi diyetisyenin onerdigi bi cay faydasi olursa sizede soylerim

yok canim aslinda aksam hamuisi yemek yoktu planimda ancak evse olunca yedim bir de benim en temek sorunum yemek yiyememem yani bana yemek yap ve ye desen inanki nefret ediyorum.elimin altinda ne varsa onla beslenmeye calisiyorum bu da bana kilo aldiriyor

cok sevndim aenin adina aslina bakarsan bnde bir diyet kitabi yazacak kadar bilgiliyim ama diyorum ya yok soyle yap yok boyle yap cok yoruldum listelerden diyetlerden bir ara 5 gun kadar kendim beslendim daha iyi kilo vermistim sonra o riski goze alamadim sanki illaki liste olmali gibi dusundum ama yanlisti tabiki bu dusuncem sen ne guzel oturtmussun masallah

munter munter cok tesekkurler bnde suanda diyetisyene gidiyorum ama acikcasi yaomiyorum sadece beni motive etsin diye gidiyorum ama bu jafta bu liste sorunumu konusacagim onunla

Hem burasi hem diyetisyen biraz da kebdinden dikkat edersin oldu bitti.

Bir de kalori sayma var belki biliyorsundur oda cok ise yariyor

Back
X