Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet asil o ise yariyor sanki bnde kisitlanmadgim.icin sen kac kalori.ile besleniyorsun

yok canim demek istedgim.evde pogaca borek olunca demek istedim ben calisiyorum ama ogretmen oldgum icim yarim.gun genelde ama seni anliyorum jaftasonu herkesin problemi sanki benim esim evde olmuyor cogu zaman o yuzden haftasonu cok problem yasamiyorum
Ben artik kafamdan hesapliyorum cnm. 1000 i hic asagi dusmem 1200 1300 hibi beslenirim

Aa supersin idolüm :super: tamam yemem iyi ki soyledin
Yaptigim cayida yarin atarim canim sanada
sag ol canim benimm. Afiyetle yiyebilirsin simdi
tm cnm bekliyrm

Greyfurt ye canim nolacak ikiside lifli sonucta
o eksiii :KK12:
Afiyet olsun. Vicdanının sesini dinle vicdan çorbası iç şeker yeme :kk77: bende merhamet çorbası yapıcam :KK53:
:KK45::KK45: sekerrrrr:KK53:

kizlar ya black den haberi olan varmi nerelerde?
cnm tr ye gelmis

Kizlar super bir corba ile karsinizdayim:KK73::KK73::KK72::KK73::KK73:
Vicdan corbasi
Malzemeler
2 adet kizarmalik kabak orta boy
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
2 domates ortaboy
2 kuru sogan ortaboy
2 yemek kasigi bulgur
1 yk zeytinyag
4 su bardagi kaynamis su
1 er cay kasigi tuz, kirmizi biber ve kimyon

Yapilisi
Kabaklari, domatesleri ve soganlari soyup kup kup doğuruyoruz(daha buyukte olabilir)
nane ve maydanozu kiyiyoruz
bulguru yikiyoruz. tum bu malzemeleri bir tencereye dokuyoruz. uzerine zeytinyag, baharat, tuz ve kaynamis suyu ekleyip bir guzel 20 30 dk pisiriyoruz. Kabaklar ve soganlar iyice yumusayinca corbamizi blenderdan gecirip altini kapatiyoruz. 5 10 dk dinlendirip limonlu veya limonsuz afiyetle yiyoruz.

Farkli yapilislari var ben bu sekilde yapiyorum severek iciyorum. Tavsiye ederim metabolizmayi calistiriyor.
SchonerDuft SchonerDuft @poncikbirgelincik
Ya ben bunu susuz yapıyorum sote gibi soğan kavur az salça koy kabak ekle sonra suyunu çekene kadar pişir yanına yoğurt mis oluyor evde olsaydım akşam yemeğim olacaktı
Evet bnde yazayim o zaman bugun cok sacma beslendim yarindan itibaren saglikli insallah simdi yaziyorum sabah
1 bardak aksamdan koydugum cevizin suyu ve 1 tane ceviz
1 dilim ekmek
1 silim hindi fume ve bol maydonoz
Ara
2 kayisi
Oglen yogurt 2 kasik 1 avuc leblebi 10 15 tane fistik
Arada yogurt bir dilim ananas ve leblebi 3 ceviz
Aksam da elma bir adet borek bir adet kurabiye yarim.pogaca bugun arkadaslar gelmisti ordan kaldi ama hemen imha ettim eevden buzluga kaldirdim
Akşam olmamış ama ilk gün belki son dk karar verdin diye ses etmiyorum yarın sabah kikonu tam bildirirsen süper olur
bugday varsa bugday loy cnm yoksa bulgur at icine
Erişte koydum ben yemicem diye ama baska5yerde yicez of pişman olmam umarım
malzemen varsa cok basit yika koy tencereye pisir mis gibi bence yarin yaop bunu benim yarin aksama da kaldi
Başka zamana artık tadı nasıl

kizlar ya black den haberi olan varmi nerelerde?
Trye geldi o kaptin demişti 14 şubatta gelecekti ya

SchonerDuft SchonerDuft haklisim yarin daha iyi beslenecegim i sallah arin sabah tam kilomu da yazarim tabiki bu arada esas tarti gunleri pazartesi mi cuma mi o kismi tam anlayamadim

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :95+0+160+80
Favelayn Favelayn :
munter munter :38+47,5+72+18
orkide1453 orkide1453 :30+6
Buki_89 Buki_89 :28+28+40
A aaadddaaa :

PATATESLER:super:
@selcanmehmetcan :30
UMEYYE UMEYYE :18+8
SchonerDuft SchonerDuft :28+22+6
SekerPancarii SekerPancarii :25+56
GamzeK17 GamzeK17 :
@tgb1907 :53+69

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak :KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak :KK62:

Yarim saatlik kardiyo yaptim az once baya terledim en azindan aksam yediklerimi belki biraz telafi eder yarin tam gaz basliyorum insallah motivasyonunuz cok guzel
Ooo süper :halay:
video ile mi yapıyorsun
Hmm ben hangi takimda olacagim spor yaomayanlar mi kaybediyor peki:)
DOMATESLER ;) yani bizim takım ;)
Sporlara puan belirledik puanı az olan takım kaybediyor ;) yukarıda paylaştım

Kızlar takım ruhu çok önemli kendi kişiliğinizin yanısıra...
Ağzımıza bir lokma atarken takımı düşüncez arkadaşları düşüncez...

e74b0a5d54326223f60831954fe7886e.webp

Hadi herkes spora :KK49:

Yarim saatlik kardiyo yaptim az once baya terledim en azindan aksam yediklerimi belki biraz telafi eder yarin tam gaz basliyorum insallah motivasyonunuz cok guzel
Cardio devam ettirirsen super yag yakar kasa cevirirsin benim bunyem dayaadi malesef kendimi iyi hissederse.m tekrar basliycam

Ooo süper :halay:
video ile mi yapıyorsun

DOMATESLER :KK66: yani bizim takım :KK66:
Sporlara puan belirledik puanı az olan takım kaybediyor :KK66: yukarıda paylaştım
evet canm su karen hill ve tonny hill ile yapiyorum cok iyi sporcular bir de yuruyus yapiyordum ama cok hastayim onu yapamadim
Simdi gordum puanlari:)
Karatay ve 21 gun seker orucuna girdim canim 4.gunim.bitti bu arada hoşgeldin basarilar
tesekkurler hosbuldum canim seker orucunu cok duydum en fazla 3 gun yaotim agzim cok kurudu meyvesizlikten ama ben probiyotik kullaniyorum o yuzden karbonhidrat ihtiyacim cok olmuyor

Cardio devam ettirirsen super yag yakar kasa cevirirsin benim bunyem dayaadi malesef kendimi iyi hissederse.m tekrar basliycam
evet aslinda kas oranim fazlalasti bunu bliyorum cnm ama kas tartida beni fazla gosterince moralim bozuluyor nedense

Ya eşimin arkadaşı yemeğe çağırmış bizi eşim aradı hazırlan diye ve ilk kez gidicez onlara pof panik oldum kızlar
az yee:tokat: modem rahatsiz dee pilav vs yeme corba salata kalk masadan :tokat:

Ya ben bunu susuz yapıyorum sote gibi soğan kavur az salça koy kabak ekle sonra suyunu çekene kadar pişir yanına yoğurt mis oluyor evde olsaydım akşam yemeğim olacaktı

Akşam olmamış ama ilk gün belki son dk karar verdin diye ses etmiyorum yarın sabah kikonu tam bildirirsen süper olur

Erişte koydum ben yemicem diye ama baska5yerde yicez of pişman olmam umarım

Başka zamana artık tadı nasıl

Trye geldi o kaptin demişti 14 şubatta gelecekti ya
ben normalde kabak sevmiyorum. Bu corbada bu malzemelerle guzel oluyor. Tadini cok begeniyorum lezzetle iciyorum. Bence seversin.

Iyi aksamlar kizlar
Kahvaltı 1 bardak kefir 2 yumirta 5 zeytin 6 ceviz yeşillik bir parca peynir

Aksam
Brokoli uzeri yogurt
Kabak yemegi
Salata
Yarim akse mercimek corbasi

afiyet olsun cnm guzrl

oo harika yarim saat krdiyi baya kalori yaktirir :rolleyes:

evet canm su karen hill ve tonny hill ile yapiyorum cok iyi sporcular bir de yuruyus yapiyordum ama cok hastayim onu yapamadim
Simdi gordum puanlari:)
tesekkurler hosbuldum canim seker orucunu cok duydum en fazla 3 gun yaotim agzim cok kurudu meyvesizlikten ama ben probiyotik kullaniyorum o yuzden karbonhidrat ihtiyacim cok olmuyor

evet aslinda kas oranim fazlalasti bunu bliyorum cnm ama kas tartida beni fazla gosterince moralim bozuluyor nedense
probiyotik nasil kullaniyorsun cnm.

Back
X