Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende bugunku menumu paylasayım ozaman
sabah:1 bardak sutle 6 kasık kflex
oglen 3 mınık bıber dolması bol yogurt ve 1 bugday ekmegı
aksamda 1 kase mercımek corbası salata ve 1 dılım ekmek olucak
gun ıcınde en az 2.5 lt su ıcıyorum.

Evet canım ben doğumdan bir sürü kilo vererek dönmeyi hayal ediyordum eve geldim sadece dört kilo eksiktim :KK70:
Neyse ki üç gün sonra onlarda gitti
Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi 
abs yaptıkça plank yaptıkça onlarda gider
Gitti canım zaten büyük ölçüde normal insanlar gibi göbeğim var dümdüz olmasına az kaldı inşallah :KK53:

Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz:KK64:
Hoşgeldin canım

Luluuu94 Luluuu94 birşey sorabilir miyim? Yazdığın egzersiz listesi neye göre acaba artılar filan. Ben de katılmak istiyorum o gruba.
Hoşgeldin canım :KK54:
sporlara puan belirledik beş gün yarışıyoruz kendi aramızda Kaybeden takıma ceza veriyoruz
Alalım hemen cumartesi başlıyor yarışma ;)
Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter
Tmm olur canim yarindan itibaren mi bugunden baslayim olur dimi.
Farketmez canım

hosbuldum:) ay cok guzel olur spor grubunada katılmak istiyorum@Bir garip
Tabiki de ;)

;)

anladım canım detoks dışında güzel mi beslendin peki menülarini yazabilir misin hani belki sadece ondan olmamşıtr kas kkaybı bende tartı almak istiyorum yağ kas ölçer ondan sonra doğru ölçerse denemek istiyorum bakayım ne kadar verdiriyor
Sekee hapa basladigimda 15 gun sağlıklı beslenemedim bulantim cok olmuştu herseyden diksinmistim sebze yemeginde yogurt ne yiyemedim ama cok zorladim bu surecte kg veremedim sonra yürüyüş ne yaptim bi perşembe gunleri sut detoksu yarim gun yaptim iste sonucu goruce çok sevinmistim..menulerimi aksam paylasiyimmi ara ogunleri mesala onlari tam oturtamadim ne misafirlige gitmeyi ne misafir kabul etmeyi düşünmüyorum uyku duzensizligide var artık onuda duzene sokmayı planlıyorum..
Esim gelsin onun telinden sana diyet listemi atiyim olurmu ona ins ins tam uymayi istiyorum artik kglarim gitsin sagligimda duzene girsin ins..

munter munter
Yeşil mercimekler tencerenin içerisine konulup, üzerine sıcak su ilave edilerek 5 dakika haşlanır.

Mercimek, çok ezilmemeli hafif diri kalmalıdır.

Kuskus makarnası da ayrı bir tencerenin içerisinde, makarna haşlar gibi haşlanır.

Dereotu, maydanoz ve soğanlar ince olacak şekilde kıyılır.

Haşlanmış mercimek ve kuskus, suları süzülerek karıştırma kabının içerisine alınır.

Üzerine doğranmış yeşillikler ve soğan ilave edilerek güzelce harmanlanır.

Servis edilmeden önce tuz, limonsuyu ve zeytinyağı ilave edilerek, karıştırılıp servis edilir.
canim cok tsk ederim. Ben buraya gelmeden mercimekleri hasladim hep dagildi borrek yapacagim onlarla :(

Tatlı krizin geldiğinde tarçınlı süt iç ya da minik kare bitteri damağına yapıştır.

Allah korusun canım ya boşan demek zordurda boşansa daha iyi olmazmiydi

Off ilk kez gittik o da şak diye aradılar gelin diye kadın da hazırlıksız da böyle seylere de önem vermem gerçi güler yüz yeter bana sukurde hoş insanlardı . Yemekte kadın sadece börek yapmış yemezsem kadın bozulurdu diye yedim :KK43: üstüne de sumo squat plank mekik yapayım zumba yapayım yatayım dedim ama sumodan ayaklarım kilitlendi yatak odasına zor yürüdüm :KK70:
ben anlamadim sizi davet edip sadece borek mi ikram etti

Evet canım negatif çıkmış herhalde geç döllenme falan negatif çıkınca oda takmamıştı fazla

Çok geçmiş olsun canım ya :KK43:

Allah şifa versin inşallah canım

:halay:

Sus kız 2puan iyi dedik :tokat:

Hiç bozmazsan 5kilo gider canım rahat :KK66:
Allah imm negatif 16 hafta sonra bebissss :ruh:
günaydın kızlar
biz SekerPancarii SekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki

yeni kaptanınız bnm yardımcılarım poncikbirgelincik poncikbirgelincik ve SchonerDuft SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da

Luluuu94 Luluuu94 canım SchonerDuft SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme

@orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
@UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?

kızlar kafasına bişey takılan sorsun

@Favelayn
munter munter
@UMEYYE
@orkide1453
@06Derya
@tgb1907
A aaadddaaa
@GamzeK17
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
vok sevindim cnm. Ikinizde cansiniz ikinizde cok seviliyorsuniz. Ikiniz olmadanda 14. takim 14. takim olmaz SekerPancarii SekerPancarii kaptinn kaptinn :KK200:

her seyinizi biliyorum:kahve:kendımı cok ıyı hazırladım geldım:KK52:
ayy insan takım içi konusunca kimseler görmüyo diye düşünüyo bak dısardn okuyanlarda varmş :D:D

Ayyy az konuşun ya:ruh:
bana soruluyo bn cvplıyorum sucsuzum:ruh:

Bnde cok yabamciyim takimlara hep duyuyordum ama o yuzden durmadan soru sordum:)
sora sora öğreniceksin:rapci: hele yarın üzde hesaplama yi öğrenirkn görcm ben sizi :D

Kızlar hayırlı olsun inşallah hepimiz için
Ben uzunca zamandır uzaklaştım biraz takımdan farkındayım bunun iş değişikliği yaptım nişanım oldu o arada gelenler gidenler oldu falan bu süreç bana hiç yaramadı
Bilenler bilir nişanımdan sonra kapandım ben ve ondan sonra hızla kilo almaya başladım vermek istiyorum ama bi an amann zaten kapalısın kilo versen nolcak ki gözükmüyo diyip yiyiveriyorum :KK43: tamı tamına 7 kg aldım ve daha 22 yaşına giricem vücuduma bakıyorum öyle çirkinleştim ki. :KK43:
son 2 haftadır falan pancarın yiyip kilo almama olaynı deniyorum iki ileri bi geri şeklinde ilerliyorum ama olmayacak bu anca koruma döneminde olur :KK70::KK70:
Geçen yıl yardımcılık yaptığım dönem bana iyi gelmişti inşallah şimdi de öyle olur aldığım kiloları veririm
Birbirimize destek olalım
@Favelayn munter munter @UMEYYE @orkide1453 @06Derya @tgb1907 A aaadddaaa @GamzeK17 BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim SchonerDuft SchonerDuft SekerPancarii SekerPancarii
canim hepsi hayirli olsun. Yalniz kapaliyim kilo versem ne deme vucut senin ve daima fit olmalisin. Evleneceksin bebek olacak fit anne olacaksin. Bugunden itibaren az yiyeceksin. Dikkat edeceksin dugune ladar verebildiginin en iyisini vereceksinn

Back
X