Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen iyice saldın ama :KK43: sadece detoks la veriyorsun sağlığından olacan Allah korusun :KK43:
Kız bugün komşuları çağırdım. Mecbur böyle oldu. Yok canım dikkat ediyorum gerçekten sadece bunları yedim saat 2-3 gibi düşün sonra başka bişey yemedim 1 kase hoşaf içtim

Bu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.:deli:

Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız

Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden :duduk:

Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun

:halay::halay::halay::halay::halay:
Sağol canım

Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
Dünden beri hazırlık yapıyordum çok yoruldum ve sadece onları yedim. Yürüyüşe çıktım tempolu 1 saat yürüdüm. Yaktım onları ben

Bugünkü yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim füme 1 dilim peynir yesil cay
Ara sütlü kahve
Öğle 1/2 kase corba 4 yk kavurma 1/3 lavas salata yogurt
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 dilim ekmek 5 6 kasik fumeli peynirli omlet 2 yk patlican 2 kk peynir 3 zeytin 1 yk aci sos
Ara 1 porsiyon sütlü tatli :KK43:((
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
:KK43:

:rolleyes::KK71: kızlar toplaşınnnnn :KK71:

Parti varrrrrr:KK73:

İkinci olmuşuz:sampiyon::KK73::KK71:

SchonerDuft SchonerDuft kuzummm bireysel de üçüncü olmuşsun tebrikler :KK68: :KK73:
Tebrik ederim kuzummm SchonerDuft SchonerDuft takimdaki listedeki herkesi tebrik ediyorum cokkk sevindim:KK200: ve bende enyakin zamanda listeye girmek istiyorum kaptinn kaptinn

Kızlar bu hafta derece yapmışız haftaya birinciliğe oynayalım var mısınız pazartesinden itibaren sıkı bir 4 gün geçirmeye :KK50::sampiyon:
Ben varimmm:KK200:En Büyük TÜRKİYE

Benmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa:KK28:
Kunefenin yaninda cay sekersiz olsun ama canan hanim kizar :D :D :D

Yakın takip ediyorum canısı çok güzel gidiyorsun çünkü boşlarsan senin içinde kötü olur Luluuu94 Luluuu94 1 saat tempolu yürüyüş yapmış zaten

Akşam ekmek yok spor cezası ağıra dönüyor ona göre
Spora henuz hic baslamadim sadece yürüyorum listeyi de görmedim squatim var bide onu eklicem

Bu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.:deli:

Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız

Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden :duduk:

Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun

:halay::halay::halay::halay::halay:
Sağol canım

Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
Canim 45 dk lesli yaptim simdi :halay:

Sağlıklı tarifler var onlardan yapabilme imkanın olursa @SekerPancarii ve munter munter yardımcı olsunlar sana. Hatta evde kendine fıstık fındık ezmesi yap günlük limit belirle ve giderek azaltirsin herşeyi birden yapamayız bunu da hiç unutma birşey yeme krizin geldiğinde hemen burya yaz önlemeye çalışalım ve son olarakta günlük bitter 2 minik kare yiyebilirsin
Teşekkür ederim çocuk gibi dolandım durdum abur cubur çekmesinin önünde sonra kendime 1 elma 1 bardak su ve tarçınla smothi yaptım içtim sonra yine nescafe 2 zero şekerli çocukları uyutmak için çok çabaladım sinirlendim bi hırs sitenin bahçesine attım kendimi 45 dk yürüdüm geldim.Evdeki ileri geri hareket ve bahçedeki yürüyüşle günlük ortalama 5000-6000 adım oluyorum çok az biraz daha hareket etmeliyim Şimdi bebişi uyuttum oh
Sağlıklı tarifler bulursam süper olur yapabilirim zaten sürekli çocuklara yemek yapıyorum kendim içinde yaparım
Tüm mesajları okudum Gamze'nin emziren anne menüsü var başka arkadaşlarında bundan sonra daha doğru bir menüm olsun desteklere teşekkürler

Nişasta koy :KK53:
Kraliçenin söylediği gibi ekmek yoksa pasta yesinler :KK53::KK70:
oda bogazima yapisiii haa qiii :D

Bu arada kızlar takım cok guzel oldu cok canlandi cok mutlu oluyorum boyle devam edelim birbirimizi motive edelim ve birinci olalim bu hafta :KK200::KK200:
aynen canim sende listeye geliyorsun eskisi gibi devam ins. Sonra gitsin kilolar gelsin prensesler gibi gelinn pocikkk:süslü:

Back
X