Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ölim daha iyi ya en bu böle elma elmaaa..elma dersem çık elma dersem çıkmaaa. elmaaaa:9:ben buralardayım açık olacam ama evde işlerim var.malum yol hazırlığı. keşke mesaj gelince msn deki gibi ses çıksada gelip baksam.

canım bunu bende düşündüm ne güzel olurdu
zaten birazdan ben spora kalkcam sonra hazırlık yapcam yarın inş ankaradayım :66:

emidaf sen kaçıncı fadik oluyon :1:iyice karıştıralım da ortalığı kimse kimseyi anlayamasın:)
şaka bi yana 1 ve 2.ci fadik kim şimdi:)

canım fdm 1.
emidaf 2.
sende 3. sün :61:

seninkini istedim tabüüü. 3. fadik istanbulda değilmiş kiii.dur bende sana yazim no mu.
ya kusura bakma canım şakayı fazla kaçırdık ortalık karıştı:)olsun siz bizim yerimize martıları dinliyceniz.Valla ya canım çekti şimdi.Neyse dönünce anlatırsınız artıkın:)

gülçin sana ne diiim kii yaa süpersin sahne adı hahahahaa:60::60::60::60:
canım benim kendi ismim fadikkk 2.ci oluyorumm

slm kızlar ben ölüyorum :85:
benim adetim kolay geçerdi ağrı olmaz ama üşütünce çok kötü oluyorum. şimdide öyleyim. üşüttüğüm için çok kötü adet sancım var. duramıyorum

kahvaltı
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim kepek ekmeği
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biber

saat 10 da yarım elma zor yedim
saa12 de bir elma

ya kaptan bu arada sancın artınca kaynar suya bol bol şeker atıp iç.içebilirsen hemen ılıştırmadan içmeye çalış hemen o hastalık terini attırıyo ve rahatlıyosun.ben de çok işe yarıyo

kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim bu uzun yolda yanında destekçinin olması çok önemli ve sanırım ben şu an bunu hissediyorum.Neyse çok öptüm hepinizi.Az kalorili bol hareketli akşamlar.

ya kaptan bu arada sancın artınca kaynar suya bol bol şeker atıp iç.içebilirsen hemen ılıştırmadan içmeye çalış hemen o hastalık terini attırıyo ve rahatlıyosun.ben de çok işe yarıyo

tşk edrm canım şuan rahatım öğle sıcakta bekleyince ağrı azaldı. zaten çok sorun yaşamıyorum üşütünce ağrı oluyor 10 gündür nezle öksürükle uğraşıyorum havalar bi soğuk bi sıcak şifayı kaptım tabi buda regle etki yaptı. tavsiyen için tşk edrm. aklımda bulunsun

kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim bu uzun yolda yanında destekçinin olması çok önemli ve sanırım ben şu an bunu hissediyorum.Neyse çok öptüm hepinizi.Az kalorili bol hareketli akşamlar.

iyi akşamlar balımm sabah allah izin verirse görüşürüz kalkar kalmaz hemen iki büyük bardak ılık su içmeyi unutma :80::80::80:

iyi akşamlar canım :9:

bende çıkıyım spor beni bekler bavul beni bekler ankara beni bekler :52:

kızlar bende çıkıyorum koştur koştur eve geçicem kaç gündür gitmiyorum etrafı toparlayıp babama yemek hazırlıcam sonra eniştem gelip alaıcak beni ablama geçicem yine yani akşam yine gelemiycem kızlar hepinizi öpüyorum kaloriisiz akşamlar temenni ediyorum:8::8::8::8:

söylemeden çıkmayım dedimmm bu arada öğretmen insanın halii bi başka oluyo anlayışlı oluyo öğrenci deyip kıyamıyo wallaaa:60::60:

bradshaw selam canım.. ben seni çağırmıştım takıma. hoşgeldin. dedim ama yazana kadar çıkmışsın:((

Son düzenleme:
selamlar canlarım nasılsınız bende eve yeni geldim aslında yarın gelecektim ama planım değişti :97:

bende hemen dünki ve bugünki menümü yazayım saçma sapan bir menü oldu gibi ama :27:

dün sabah hastaneye gideceğim için yarım dilim çavdra ekmeğinin üstüne krem peynir sürdüm yedim

hastaneden çıkınca saat 2 gibi küçük tombik dönerler var tavuk ondan yedim eşimin ısrarıyla kendime geleyim diye

akşam
2 küçük zeytinyağlı biber dolması
2 kaşık ıspanak kavurma
3 kaiık yoğurt yedim

ara olarak bi kaç bisküvi yedim

bu sabah
1,5 dilim buğday ekmeğiyle klasik kahvaltı

saat 2 gibi 2 dilim ekmek üstü nutella yedim :57:

saat 17 30 da
bir küçük biber dolması 2 bardak ayran bir dilim buğday ekmeği yedim

çok mu oldu bilmiyorum ama daha bişey yemedim yemeyide düşünmüyorum cezalıyım :57:

akşam diziyi izlerkende yürüyüşümü yaparım

geçmişe bakayım bir

kaptan devam edeyimmi ben listeyi yapmaya :26:
annemde gel diyo cuma veya cmrtsi gitsemmi gitmesemmi daha karar veremedim :97:

özellikle sana yazmadım canım ya alıntı yapmışımdır. çenem düünce saçmalamışımdır. ya kızlar bu hafta ben kilo veremeycem diye korkuyorum:18::18:çarşamba oldu tartıda tık yok hala.
ay bende kilo veremiycem diye korkuyorum valla bu hafta :18:
zaten bünyem duraklama dönemine girdi :50:
selam kızlar ben yeni üye aday adayı:)
İnş bu yolda şu anki gazımla devam ederim.Şu andan itibaren bildirim yapcam inş.Yanlız kaptanın da dediği gibi ben akşamları giremiycem evde net sorunumuz var çünkü.Fakat gündüzleri buradayım inş.Hedef 55....belki şu an için hayal ama bi başarı öyküsünde okumuştum zoru başarabilirim ama imkansız zaman alır diye.işte o mantıkla devam etmek istiyorum.Elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım inş.Hep beraber kurtulalım şu kilolardan ve incecik ve hafif vücutlarımızla ortalarda dolanalım olma mı:)
hoşgeldin tatlım :38:
inşlh hep beraber sağlıkla istediğimiz kiloya gelicez :92:
birlikten kuvvet doğuyor gerçekten :64:
bende çıkıyım spor beni bekler bavul beni bekler istanbul beni bekler:8::8::8:

anemm gitmezsem bende gelirim zaten üsküdar merkez bana 10 dk :52:

hatta üsküdar doğma büyüme olduğum için her deliğini iyi bilirim
fethipaşa korusuna gideriz kahvaltıya hem manzara hem saray havasında ortam hemde sohbett :62:

Back
X