- Konu Sahibi Pinarbartu
- #26.521
kız ne sapıklığı ama bende yarın akşam gidicem galiba eşim gececi boşuna tek kalma diyoya sen çıkmışsın ben gelmişim. kesinlikle yapalım bişeler. ya baksana cadı ebn cuma günü müsait olurum sadece çünkü koca işte olacak..oldu mu sende annene cumartesi gidrsin. sen ben emidaf..süper. telefon numaranı bana gönder bende sana göndereyim. araşırız.kız sapıklık yapmam merak etmeyin. zaten telefonla konuşmaktan hazeetmeyen bi yapım var.sizi rahatsız etmem zırt pırtyaa çok heycanlandım. esra bu mesajı okursan sende uygunsan ayarla olma mı???
kız annemler yakın değil bana

sen bu tarafa ben o tarafa gelicem yani
neyse sen artık buralı sayılırsın başka zamana kalıyo

canım sen devam et listeye dünkünü yaptım. bugün hazırlanacam. bide yarın nöbetçiyim erken yatcam törenden sonrada ankaraya gitcem. bugünün listesini yapamam canım.
kızlar 4 gün boyunca çok fazla uğrayamam ben buraya evd enet var ama başında erkek kardeşim varonu kandırdıkça girerim. her gün girerim ama bu kadar sık olmaz haberiniz olsun.
tamam canım ben bu akşamda yaparım ama yarın bende gidiyorum benden sonraki kimdi
yarın akşam o yapmaya başlasın bende annemlerden pek giremem herhalde bağlantı çok yavaş orda