Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya sen çıkmışsın ben gelmişim. kesinlikle yapalım bişeler. ya baksana cadı ebn cuma günü müsait olurum sadece çünkü koca işte olacak..oldu mu sende annene cumartesi gidrsin. sen ben emidaf..süper. telefon numaranı bana gönder bende sana göndereyim. araşırız.kız sapıklık yapmam merak etmeyin. zaten telefonla konuşmaktan hazeetmeyen bi yapım var.sizi rahatsız etmem zırt pırt:9::9: yaa çok heycanlandım. esra bu mesajı okursan sende uygunsan ayarla olma mı???
kız ne sapıklığı ama bende yarın akşam gidicem galiba eşim gececi boşuna tek kalma diyo
kız annemler yakın değil bana :59:
sen bu tarafa ben o tarafa gelicem yani
neyse sen artık buralı sayılırsın başka zamana kalıyo :58:
canım sen devam et listeye dünkünü yaptım. bugün hazırlanacam. bide yarın nöbetçiyim erken yatcam törenden sonrada ankaraya gitcem. bugünün listesini yapamam canım.

kızlar 4 gün boyunca çok fazla uğrayamam ben buraya evd enet var ama başında erkek kardeşim var :52: onu kandırdıkça girerim. her gün girerim ama bu kadar sık olmaz haberiniz olsun.

tamam canım ben bu akşamda yaparım ama yarın bende gidiyorum benden sonraki kimdi
yarın akşam o yapmaya başlasın bende annemlerden pek giremem herhalde bağlantı çok yavaş orda :31:

Ben 3. takımın kaptanıyım. Cuma günü internete giremeyeceğim sanırım. O yüzden bildirim yapamayabilirim. Eğer bizim takımda ilgilenen kimse olmazsa kardeş takımımız olarak sizden rica ediyorum bizim bildirimimizi de yapabilir misiniz acaba?

bitti süleyman ya halamı kimse yok uff yaa

canım uzun zamandır burdayız ama sen çok fazla anlatmıyosun kendini. neler yapıyosun .evlisin demi. öğrtemen olduğunu hatırlıyyorum. ama tam olarak detayları bilmiyorum. bebişin vardı demi. hazır seni bulmuşken tanıyayım takım arkadaşımı.

bnde bu yarışmaya katılmak istiyorum birazcık anlatır mısınız?

hımmm:9:ben zaten seni aşağıda görüyordum bazen.selam canım. böle işte motive ediyoruz. biliyosun kilo verme psikolojik daha çok. bunalıma girmezsen kilo da almıyosun. birbirimize destek vererek kilo vereceğimizi düşünüyoruz. ve veriyoruzda. takımda yer olması alzım. kaptan bilir. ama deneme haftası oluyor ilk hafta performansını beğenirsek takıma alıyoruz. paylaşım şart vs.öle işte.kaç kilosun canım.hee sonradan gördüm tickerından. yaa yine benden zayıf biri geliyo üfff kıskanıyorum yaa. bende zayıflaycaam inş.

Son düzenleme:
gizeeeemmm. sen neden sıkılıyosun kocan nerde? ne iş yapıyo?kiraz sapı suyu da içiyorum şu anda. tatsız bişe en azından kokusu yok. ama faydasını görmedim şu ana kadar. belirgin bi etkisi yok. her akşam içiyorum ama demlemesini mi yanlış yapıyorum acabaa?

Son düzenleme:
eee herkeş gitti eda? sende gidersin şimdi. ya bişe soracam bu 7 mesaj oalyı varya. ben şimdi çok çok yazsam tatilde bunları ona saysak olma mııı???cidden takım takım gezip ben cezalıyım demek kötü bişey. acaba ödev yapmayan çocuklarada mı bunu uygulasak. sınıf sınıf gezip ben ödevimi yapmadım dese. yaa aslında öğretmen çoğunluklu bi takımız.burda sırlarımızı da paylaşabilriz deneyimlerimizi.

Son düzenleme:
gülçin ben geldim duşa girdim şimdi benim koçiş işte ya gece vardiyasında hem bebişde yok ya hala daha çalışıyoruz :1:

gülçin ben geldim duşa girdim şimdi benim koçiş işte ya gece vardiyasında hem bebişde yok ya hala daha çalışıyoruz :1:

ay benim kalbimin temiz olduğunu sölerler övünme gibim olmasın. Allah söyletti. çocuğu olan fdm idi sanırsam. hepimiz kocasısız. bekarlar üzülmeyin biz güya evliyiz bak esraya bana gizeme. yalnızız yine de.

tamam canım ben bu akşamda yaparım ama yarın bende gidiyorum benden sonraki kimdi
yarın akşam o yapmaya başlasın bende annemlerden pek giremem herhalde bağlantı çok yavaş orda :31:

canım kimse kalmıyor bu hafta bu takımı kim yürütecek :30:
senden sonra selinay var o yapsın yarından itibaren haftaya perşembe günü sen yaparsın geri pazartesiye kadar

Son düzenleme:
Back
X