Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cıks beğenmedim ama bu yaptığın iyi ;"

Süpersin :halay:

Canım kilon takıldığında yapabilirsin ama veriyorsun sen zaten böyle de

Sen bilirsin yine tabi

Süpersin fındık için üzülme olur arada :KK66:

:oha: ne kadar erken kalkmışsın
:KK19:

munter munter canm kizina cok gecmis olsun
Bnde senim gbiyim sanirim sok diywtlerin tek tip diyetleein hicbirine inanmiorum zamaininda cok yaptim hep vucuut yapimi bozdum daha da kilo aldim
sag ol cnmm. Ben tek tip falan pek yaomafim acikcasi ama etrafimda yapanlar vardi zayiflama urunu kullananlar vardi verip sonra 2 3 kati aldilar o yuzden ben hic sicak bakmam bu sok diyetlere falan zaten kastan verdiriyor.

Evet canim amin insallah:dua: aslinda suanda dusunmuyodum sonbaharda dusunmeye karar vermistik ama bu ay korunmadik o yuzden suphelendim:anne:
kiz siz ne zaman korundunuz ki :confused:
ben korunmasam hemen olur size oh masallah gel keyfim gel:-):-)
Dunku menüm
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
2 dilim tb ekmegi
4 5 topik peynir
Sekersiz cayla 3 tane burcak biskuvi

Ara
Yarim portakal
Yarim kivi

Aksam uzeri
1 tabak tavuk döner
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmegi

Araa
Sekersiz turk kahvesi

Aksam
2 isirik borek
3 catal kek
4 bardak sekersiz cay
1 tane sade soda

Suyuda 1,5 lt icebildim
aksam misafir varmis o yuzden oju gormuyorum sabah biskuvi olmamis kuzu yemeyeydin iyiydi :tokat:

Hiç sorma canım arada geliyorum yalandan diyet yapıyorum. Totomla başım dertte. Sen nasılsın
Beni hatirladin mi dogru söyle:D nickim değişik ya belki hatirlayamamissindir :deli: Kac kilosun kuzum
Bende iyiyim canim kizim tepemde bağırıyo otuyom bende:KK70:

:KK19:

sag ol cnmm. Ben tek tip falan pek yaomafim acikcasi ama etrafimda yapanlar vardi zayiflama urunu kullananlar vardi verip sonra 2 3 kati aldilar o yuzden ben hic sicak bakmam bu sok diyetlere falan zaten kastan verdiriyor.

kiz siz ne zaman korundunuz ki :confused:
ben korunmasam hemen olur size oh masallah gel keyfim gel:-):-)

aksam misafir varmis o yuzden oju gormuyorum sabah biskuvi olmamis kuzu yemeyeydin iyiydi :tokat:
Aaa oyle deme yumurtalama tarihlerinde korunuyoduk ya:D bu ay hiccc:Dagahahahahahahhaha
Sana korunma yonetemimiz iyi demiştim:D

Beni hatirladin mi dogru söyle:KK70: nickim değişik ya belki hatirlayamamissindir :deli: Kac kilosun kuzum
Bende iyiyim canim kizim tepemde bağırıyo otuyom bende:KK70:
Nick değiştikten sonra yazistik canım o kadar uzun değil. 76.2 bugün. 72-73 le mezun oldum. İlaçlardan 4 aydır kilo yaptı. Nisan'da doğum günüm var. 69-70 olsam süper olur

Nick değiştikten sonra yazistik canım o kadar uzun değil. 76.2 bugün. 72-73 le mezun oldum. İlaçlardan 4 aydır kilo yaptı. Nisan'da doğum günüm var. 69-70 olsam süper olur
Supersin canim mezun oldun demek:KK36: kötü bisi yoktur insallah ne ilaciydi:dua: sen hemen verirsin 4 kilo nedir ki:eğlence:
Bende kilomu koruyorum 52 53 arasi ama 5 ay once dusuk yaptim sonra kilo aldim 59 60 a çıktım suan 55 im 52 ye geri inmek istiyorum:dua:

masallahh siz uzmansiniz bu konuda:KK53:
Deneyeyim deneyeyimde ara veremeden 2. hop kucagima gelsin dimi :skandal:
Ben o riski alamam :KK53::KK53:
Bencede alma :D 5 senedir iyi gorunduh ama yalan yoh:D
Siz ikinci bebik dusunuyonuz mu ay ne zaman dusunuyonuz:kahve:anlat hele:kahve:dur bi gayfe yapim da konusah:kahve:hadi sende yap kendine korunma yöntemlerini konusuruh:kahve::KK70:

Bencede alma :KK70: 5 senedir iyi gorunduh ama yalan yoh:KK70:
Siz ikinci bebik dusunuyonuz mu ay ne zaman dusunuyonuz:kahve:anlat hele:kahve:dur bi gayfe yapim da konusah:kahve:hadi sende yap kendine korunma yöntemlerini konusuruh:kahve::KK70:
:D tuzun kuru yaa ohh keyif yerinde :KK53:
2. bebeik dusunmuyok :KK51:
Korunabilirsek ful korunmaca :D

Back
X