Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

N Nehir60 cnm kaç kilosun eğer bir ay düzenli spor yapar hiç kaçamak yapmaz akşam en geç 6 dan sonra bişey yemez meyveyi kahvaltı harici yemez suyu da en az 3 lt içersen bence mümkün hatta diyelim 5 verdin 10 vermiş görüntüsü bile yakalayabilirsin ama 1ay kaçamak yapmayı bile aklına getirme bence zor değil

N Nehir60 cnm kaç kilosun eğer bir ay düzenli spor yapar hiç kaçamak yapmaz akşam en geç 6 dan sonra bişey yemez meyveyi kahvaltı harici yemez suyu da en az 3 lt içersen bence mümkün hatta diyelim 5 verdin 10 vermiş görüntüsü bile yakalayabilirsin ama 1ay kaçamak yapmayı bile aklına getirme bence zor değil
suyu içiyorum canım ama işten eve 6 buçukta geliyorum yemek 7 gibi oluyor hiç kaçamak yapımıycam çok kararlıyım

poncikbirgelincik poncikbirgelincik canım kıskanma gel 21 gün diyetini sen de yap 58 e düş :KK70:
ya bende yapcam ama meyvesiz yapamam bende pekmez ve arı sütü bal yiyorum hergün yoksa sana eşlik etcem
burda okadar içersem tuvalet kuyruğu oluşur :KK70::KK70::KK70:

tbrk edyrm hyr hc ksknmdm:63:
bizim burda da var 4 kişiyiz ne zaman gircek olsam bakıyorum benden önce başkası girmiş :(
:dua::dua: nolur bıan once verıyım
vereceksin kuzum yaza kadar fit olcaksın

Eki Görüntüle 2116654 yine mi derece yapacaksınız yaaa
yesss bebiş :sampiyon::sampiyon: harıl harıl eriyoruz yağlardan :eğlence:

ya bende yapcam ama meyvesiz yapamam bende pekmez ve arı sütü bal yiyorum hergün yoksa sana eşlik etcem

bizim burda da var 4 kişiyiz ne zaman gircek olsam bakıyorum benden önce başkası girmiş :KK43:

vereceksin kuzum yaza kadar fit olcaksın

yesss bebiş :sampiyon::sampiyon: harıl harıl eriyoruz yağlardan :eğlence:

bizde 4 kişiyiz simdi stajyer geldi olduk 5 ama çoğunlukla 2-3 kişi oluyoruz bazen de ben yanlızım sıra kötü oluyor yaa valla

bizde 4 kişiyiz simdi stajyer geldi olduk 5 ama çoğunlukla 2-3 kişi oluyoruz bazen de ben yanlızım sıra kötü oluyor yaa valla
birde bende şey var wc hava almalı biri girdi 5 dk geçecek öyle girebilirim nerde olursa olsun :D halimi düşün

Back
X