- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #266.081
bır haftada 4.5 kılomugerçekten istiyorsan olur. Bir haftada 4 buçuk kg veren biri var yarışta. Ama gece gündüz spor yapmış haberin olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bır haftada 4.5 kılomugerçekten istiyorsan olur. Bir haftada 4 buçuk kg veren biri var yarışta. Ama gece gündüz spor yapmış haberin olsun
Bu gerçek mi ya çok sevimliEki Görüntüle 2116608 Gunaydin kizlar![]()
suyu içiyorum canım ama işten eve 6 buçukta geliyorum yemek 7 gibi oluyor hiç kaçamak yapımıycam çok kararlıyımN Nehir60 cnm kaç kilosun eğer bir ay düzenli spor yapar hiç kaçamak yapmaz akşam en geç 6 dan sonra bişey yemez meyveyi kahvaltı harici yemez suyu da en az 3 lt içersen bence mümkün hatta diyelim 5 verdin 10 vermiş görüntüsü bile yakalayabilirsin ama 1ay kaçamak yapmayı bile aklına getirme bence zor değil
İnşallah verirsin canım verilir diye düşünüyorumkızlar sizce 1 ayda 7 kilo verilir mi 1 nisan hedefim 69.9 olsun istiyorum
inşallah dayanabilirim amino zaman akşam yemezdim erken uyurdum yerinde olsam. Daha çok verirsin öyle![]()
ya bende yapcam ama meyvesiz yapamam bende pekmez ve arı sütü bal yiyorum hergün yoksa sana eşlik etcem
bizim burda da var 4 kişiyiz ne zaman gircek olsam bakıyorum benden önce başkası girmişburda okadar içersem tuvalet kuyruğu oluşur
tbrk edyrm hyr hc ksknmdm![]()
vereceksin kuzum yaza kadar fit olcaksınnolur bıan once verıyım
yesss bebişEki Görüntüle 2116654 yine mi derece yapacaksınız yaaa
77 kilo boy 160 canımİnşallah verirsin canım verilir diye düşünüyorum
Senin boy kilo kaçtı
ya bende yapcam ama meyvesiz yapamam bende pekmez ve arı sütü bal yiyorum hergün yoksa sana eşlik etcem
bizim burda da var 4 kişiyiz ne zaman gircek olsam bakıyorum benden önce başkası girmiş
vereceksin kuzum yaza kadar fit olcaksın
yesss bebişharıl harıl eriyoruz yağlardan
![]()
77 den 7k,lo hemen düşersin diyet yaparsan77 kilo boy 160 canım
birde bende şey var wc hava almalı biri girdi 5 dk geçecek öyle girebilirim nerde olursa olsunbizde 4 kişiyiz simdi stajyer geldi olduk 5 ama çoğunlukla 2-3 kişi oluyoruz bazen de ben yanlızım sıra kötü oluyor yaa valla
korkutuyorsunuz heyesss bebişharıl harıl eriyoruz yağlardan
![]()
koyktun mukorkutuyorsunuz he![]()
keşke herkese ayrı wc olaydı dimibirde bende şey var wc hava almalı biri girdi 5 dk geçecek öyle girebilirim nerde olursa olsunhalimi düşün
O zaman 7 kiloyu verebilirsin kaçamak yapmazsan77 kilo boy 160 canım
aklıma kötü şeyler geldikeşke herkese ayrı wc olaydı dimi![]()
ne geldi söyle bakayımaklıma kötü şeyler geldi![]()
![]()
Yok kuzum gruba alınmayı bekliyorum kaptandan ses çıkmadı çünkü