Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabahları normal kahvaştı ediyoruz sonra 2 saatte bir elma yiyoruz olay budur demi :26:

acaba kırmızı elma olsa olmuyomu :27:

selülitin çokmu canım ben hiç anlamam öyle şeylerden :1:

evet canım olay buuu sabah rutin kahvaltı sonra iki saatte bir elma yiyoruz ama kırmızı değill:20::20:
selülit canım varrr tabi yanii eskiden yoktu ama şimdi var :26::26::26:
yaz geldi yazlığa gidicem hem kilo hem selülitt berbat gözükürüm heralde millet beni görünce kaçarrrr:37::37:

evet canım olay buuu sabah rutin kahvaltı sonra iki saatte bir elma yiyoruz ama kırmızı değill:20::20:
selülit canım varrr tabi yanii eskiden yoktu ama şimdi var :26::26::26:
yaz geldi yazlığa gidicem hem kilo hem selülitt berbat gözükürüm heralde millet beni görünce kaçarrrr:37::37:

üfff yeşil elmaların bazılarıda çokk ekşi oluyo arada yiyince iyi oluyo ama sürekli elma yiyince nasıl olur bilemiyorum :86::86:
o zaman spora ağırlık vericen canım boll boll yürüyüş ve bacak haraketleri :8:

dünya kadar işim var ama ben buralarda sürtüyom :9:

ütü yapmam lazım yemek yapmam lazım evi süpürmem lazım sonra hazırlanıp egzamam için kontrole ordanda teyzemlere gitmem lazım

heee bu arada ben gece yokum kızlar haberiniz ola :92:

canımm varyaa inan sırf bu temizlik ütü belasından kurtulmak için 24 saat işte olmaya razıyım :126::126:ben bu hafta kaç gölek v.s ütüledim hatırlamıyorum bile temizlikte cabasıı bide yarın yine yapıcammm uff:35::35::35:

üfff yeşil elmaların bazılarıda çokk ekşi oluyo arada yiyince iyi oluyo ama sürekli elma yiyince nasıl olur bilemiyorum :86::86:
o zaman spora ağırlık vericen canım boll boll yürüyüş ve bacak haraketleri :8:

canımm yeşil elma ekşi olduğu için yağları yakıyormuşş yaa onun için biliyorum biraz zor gibi ama kovacaz bu kilolarıı başka yolu yokkk:47::47::47:
canım spe.k ablam denedi faydasını gördü ben hiç süt içemiyorum die yapamadım :63::63:
ama diete başladığımdan beri yani iki haftadır bol bol yoğurt tüketiyorum eskiden hiç yemezdim babam gördükçe seviniyo aferinnn benim kzııma diyo tabi diet yaptığımı sölemiyorumm kızacak diye:9::9::9:

canımm varyaa inan sırf bu temizlik ütü belasından kurtulmak için 24 saat işte olmaya razıyım :126::126:ben bu hafta kaç gölek v.s ütüledim hatırlamıyorum bile temizlikte cabasıı bide yarın yine yapıcammm uff:35::35::35:

ben sefiyom temizliği :86:

eşim hergün gömlek değiştiriyo birde üniforma giydiği için kumaş pantolon ütülemektende gına geldi
birde ben her şeyi ütülerim canım beni düşün mutfak havlularına nevresimlere varana kadar

bende obsesif vardı bi ara temizlik manyağıyım diyim sana kısaca :57:

canımm yeşil elma ekşi olduğu için yağları yakıyormuşş yaa onun için biliyorum biraz zor gibi ama kovacaz bu kilolarıı başka yolu yokkk:47::47::47:
canım spe.k ablam denedi faydasını gördü ben hiç süt içemiyorum die yapamadım :63::63:
ama diete başladığımdan beri yani iki haftadır bol bol yoğurt tüketiyorum eskiden hiç yemezdim babam gördükçe seviniyo aferinnn benim kzııma diyo tabi diet yaptığımı sölemiyorumm kızacak diye:9::9::9:

yok canım ben sütü severim 6 yaşına kadar ağzıma ekmek bile sürmeden süt içmişim annem diyoki kedi gibi tereklerde süt ararmışım :9:
ama bu yüzden olsa gerek hastalığa direncim yüksekti hep eee boylu poslu olmamdan burdna geliyo zannımca :60:

o zaman onumu denesem acep ayy kararsız kaldım yahhh :44::44:

canım süt ürünleri metabolizmayı çalıştırıyomuş yağ yakımındada etkisi büyükmüş

bol bol yoğurt ye dediğin gibi alışınca yiyosun zaten

ben çorbayla bile yerim o kadar seviyorum yani :56:

ben sefiyom temizliği :86:

eşim hergün gömlek değiştiriyo birde üniforma giydiği için kumaş pantolon ütülemektende gına geldi
birde ben her şeyi ütülerim canım beni düşün mutfak havlularına nevresimlere varana kadar

bende obsesif vardı bi ara temizlik manyağıyım diyim sana kısaca :57:

aynenn canım bizimkiler babam ve kardeşim ütüsüz çorap bile giymez düşün artıkk yani halimii hıı bide kardeşim hergün kıyafet değiştirir sette kirlendiği için helee bide çekime gidecekse şehir dışına hepsini yıkatır ütülettirir bide gelince yapar aynısını :37: bende gömlek giydiğim için aynı
bende temizlik hastasıyım gerçi atlattım evliykennn çok kötüydüm ama doktorda gittim bunu için ayrıldıktan sonra daha yeni yeni atlattımm :26::26:

yok canım ben sütü severim 6 yaşına kadar ağzıma ekmek bile sürmeden süt içmişim annem diyoki kedi gibi tereklerde süt ararmışım :9:
ama bu yüzden olsa gerek hastalığa direncim yüksekti hep eee boylu poslu olmamdan burdna geliyo zannımca :60:

o zaman onumu denesem acep ayy kararsız kaldım yahhh :44::44:

canım istiyosan şöylee yapalım ben bu hafta pztesi itibari ile elma dietine gireyimm sende spe.k dene olmazmı bakalım hangisinin etkisi büyükk ne dersin elma dietini deneyim ben :37:

aynenn canım bizimkiler babam ve kardeşim ütüsüz çorap bile giymez düşün artıkk yani halimii hıı bide kardeşim hergün kıyafet değiştirir sette kirlendiği için helee bide çekime gidecekse şehir dışına hepsini yıkatır ütülettirir bide gelince yapar aynısını :37: bende gömlek giydiğim için aynı
bende temizlik hastasıyım gerçi atlattım evliykennn çok kötüydüm ama doktorda gittim bunu için ayrıldıktan sonra daha yeni yeni atlattımm :26::26:

aaa bendensin desene
bende gittim canım bekardım o zamanlar çalışıyodum işten gelirdim 12 saat ayakta kalmış biri olarak tuvalet banyo tezgah üstü heryeri çamaşır suyuyla yıkardım :27:
tezgahın üstünde bir kaşık görsem yataga girsem uyuyamazdım :27:
annem sağolsun aylarca mutfagın kapısından sokmadı içeri onun sayesinde atlattım
arada bakıyorum ben yine o tarafa doğru gidiyorum hemen kendimi durduruyorum çünkü bu çok beter bi hastalık :95:
daha 3 sene olmadı evleneli ama yıkatmaktan bir çok şeyimi eskittim
pijama takımlarımın hepsi çamaşır suyuyla dolu :86:

canım istiyosan şöylee yapalım ben bu hafta pztesi itibari ile elma dietine gireyimm sende spe.k dene olmazmı bakalım hangisinin etkisi büyükk ne dersin elma dietini deneyim ben :37:

ben bu gece bi düşüniyim bakayım hangisini yaparım :31:

isveç diyeti felanda var biraz araştıralım

ben kalkayım canım işler ellerimden öper :9:

gitmeden yazarım yine :16::16:

ben bu gece bi düşüniyim bakayım hangisini yaparım :31:

isveç diyeti felanda var biraz araştıralım

ben kalkayım canım işler ellerimden öper :9:

gitmeden yazarım yine :16::16:

tamam canımmm ama kendini frenlee olurmu temizlikte:9::9::9:
bende buralardayımm ders çalışıyorum bugün yoğunluk yokk finallerim varr zaten anayasadan kesin kaldımm biliyorum:59::59: ama yinede bi bakimm :68:

canım boşverme ya belli mi olur çalış gene sen.Ben hep son dakka öğrendiklerimden geçiyodum günler önceden çalıştıklarımdan genelde kaldım:))böle de ilginç bi öğreniclik hayatım oldu:1:
gönderdim kayınpederi.Hayırlısı yorum yapmıycam:)))

ders çalışmaktan vazgeçtim şimdilikkk :31::31:
nette biraz kıyafet bakimm diorum daha ne giyeceğimi bilmiyorum düğünde bu arada varmı kızlar bildiğiniz bi site ?

canım boşverme ya belli mi olur çalış gene sen.Ben hep son dakka öğrendiklerimden geçiyodum günler önceden çalıştıklarımdan genelde kaldım:))böle de ilginç bi öğreniclik hayatım oldu:1:

:9::9::9::9::9::9:
canımm inan bende yanii vizelerde günlerce çalıştıklarımdan kötü aldım ama sınav gecesi 2 satt çalıştıklarımdan iyi aldım bide sessizlikte hiç çalışamıyorum alt katta amcam oturuyo yeğenimi alıyorum yanıma o bişeyler konuşuyo daha küçük 5 yaşında oynuyo bağırıyo felan öyle kafama giriyo belki çok şaçma ama napimm öyle aklıma giriyoo :9::9::9::9::9:

ders çalışmaktan vazgeçtim şimdilikkk :31::31:
nette biraz kıyafet bakimm diorum daha ne giyeceğimi bilmiyorum düğünde bu arada varmı kızlar bildiğiniz bi site ?

ne tarz giyinirsin canım?ona göre söliyim belki vardır benim bildiklerim arasındakilerden sana uyan

canım senin kayınpederler sana yakın oturuyo o zaman:37::37: ufff ne diim evlilik zor:36: aslında güzelde bilmiyorum yahuuu :36:

ne tarz giyinirsin canım?ona göre söliyim belki vardır benim bildiklerim arasındakilerden sana uyan

canım wallaa biraz abiye tarzı olsun istiyorumm çünki benim meleğim (patronum) kızıyo wallaa şıkır şıkır olucaksın diyoo hatta sağolsun diette çok destek oluyo bana iyiki var iyiki hayatımda:81::81::81::81:

Back
X