Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar bugun cocuklar beni yedi :KK76:
Sabah
2yunurta
1bardak sut
2incir 3ceviz
Oglen
4kucuk kofte
Haslanmis Brokoli 4dal
1kase yogurt
Aksam
1kase mercimek corbasi
Haslanmis karnabahar
Yarim kase yogurt
Avuc icinden az buyuk et
Ara
1incir
2litre su
Afiyet olsun canım güzel menü

Bende ya:110:

Tarifini verirmisin

Sağol canım:KK37:

:KK9:

Ya aslında az az herşeyden yesek yavaş yavaş yine veririz ayda bir kilo bile olsa a ama işte açlıktan çıkmış gibi saldırıyoruz :KK43:
Aynen canm hesapladim ayda 2 kilo versek yaza kadar 8 ediyor yani sen dusun:)

Bende ya:110:

Tarifini verirmisin

Sağol canım:KK37:

:KK9:

Ya aslında az az herşeyden yesek yavaş yavaş yine veririz ayda bir kilo bile olsa a ama işte açlıktan çıkmış gibi saldırıyoruz :KK43:
Vermek istiyom ama habire yiyom yemek yemiyom ben abur cubura dadandim:( baslicam herseyden az yicem:110: yarin basliyommmm:mapus:

o zaman gidecek diye kodliyorum kesin gidecek:) normal yocem canm ama ben oglen pirinc yada kepekli makarna 4 kasik da olsa yemeliyim mitlaka ona yasak koyamam sporcu beslenmesi bu sekildeymis yoksa acik olusuyormus vucidumuzda:KK43:

canm detoks sanirim bu dimi yoksa cok az
Pilav dediğin bulgur dimi pirinç değil. Bak sen kendini daha iyi bilirsin yeme sebebini söyledin mi sıkıntı kalmaz. Bende kısmadan yedim çünkü yemem lazım özellikle bir dönem ekmek çok yedim belirttim bunu mesala bulgur pilavı yedim ama kilo da verdim vücudunu tanıyorsun bir süre sonra zaten

Bende negronun yeni çıkan büyük versiyonuna:bicak: çekirdek eve sokmuyom cuvalla olsa bitirmeden kalkmam:KK70:
Ben gibi bende öyleyim çıt çıt ses çıkıyor ya off sese hayranım. Negroyu bende çok severdim uzun süredir yemiyorum canım çekti :D
Hee ya ne guzel insan onlara alışınca aramiyo iste bi dadandım birakamiyom ama söz yarindan itibaren artik abur cubur falan yemicem:tokat:
Bencede kuzum sağlıklı beslenmek candır kızına da faydası olur paket ürünler hep zararlı şeyler ile dolu

Pilav dediğin bulgur dimi pirinç değil. Bak sen kendini daha iyi bilirsin yeme sebebini söyledin mi sıkıntı kalmaz. Bende kısmadan yedim çünkü yemem lazım özellikle bir dönem ekmek çok yedim belirttim bunu mesala bulgur pilavı yedim ama kilo da verdim vücudunu tanıyorsun bir süre sonra zaten
Evet cnm cok iyi taniyorum bulgur degil pirinc buharda pismis cnku benim bulgur ve cavdara bugdaya alerjim var canim bana kilo yapiyor ve aciktiriyor ama spor yaparken pilav veya kepekli makrna yemzsem spaordan snra inanilmaz bir karbonhidrat acigi doguyordu sebebi gun icinde bunlari yemememmis o yuzden hem bu jafta verdim pirinc yememe ragmen istelik o gun cok da guzel spor yaptim dedigin dogru bedeni tanimaknlazim
Kizlar ekmegi 1aydir tamamen hayatimdan cikardim emziriyorum bebek icin sikinti olmaz degilmi
canm ekmek olmasa bile sgliklo baska bir karbo hidrat yersen sanirim bu acik kapanir

Evet cnm cok iyi taniyorum bulgur degil pirinc buharda pismis cnku benim bulgur ve cavdara bugdaya alerjim var canim bana kilo yapiyor ve aciktiriyor ama spor yaparken pilav veya kepekli makrna yemzsem spaordan snra inanilmaz bir karbonhidrat acigi doguyordu sebebi gun icinde bunlari yemememmis o yuzden hem bu jafta verdim pirinc yememe ragmen istelik o gun cok da guzel spor yaptim dedigin dogru bedeni tanimaknlazim
canm ekmek olmasa bile sgliklo baska bir karbo hidrat yersen sanirim bu acik kapanir
Çölyak durumu yok dimi ? Spor +beslenme biribirini tamamlıyor ikisinden biri tek başına amaca ulaştırmıyor.

Ben gibi bende öyleyim çıt çıt ses çıkıyor ya off sese hayranım. Negroyu bende çok severdim uzun süredir yemiyorum canım çekti :KK70:

Bencede kuzum sağlıklı beslenmek candır kızına da faydası olur paket ürünler hep zararlı şeyler ile dolu
Bende negroyu hep cok sevmisimdir ama yeni cikan buyuklerde feci guzel :deli: yesene yarin :anneadayı: accik bisi olmaz goz hakki:anneadayı:
Aynen ben yeyince o da yiyo tabi sutle biskuvi keyfi yapak mi anne diyo:ruh: bandirip bandirip yiyi:ruh: sokmucam eve gayri ben yaparim onu batirir süte:hasta:

Bende negroyu hep cok sevmisimdir ama yeni cikan buyuklerde feci guzel :deli: yesene yarin :anneadayı: accik bisi olmaz goz hakki:anneadayı:
Aynen ben yeyince o da yiyo tabi sutle biskuvi keyfi yapak mi anne diyo:ruh: bandirip bandirip yiyi:ruh: sokmucam eve gayri ben yaparim onu batirir süte:hasta:
Canım çekmeye devam ederse yerim :D he sen yap süte banıp banıp yesin küçücüğüm benim daha sağlıklı hem gelişimine faydası olur

Back
X