Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ekmegi 1aydir tamamen hayatimdan cikardim emziriyorum bebek icin sikinti olmaz degilmi
canim sadece kahvalti ile sinirlandirip 1 dilim ye bence. Karbonhidrat da gerekki vucuduna. her gun yemesende hafta da 3 4 gun ye.

Bende negroyu hep cok sevmisimdir ama yeni cikan buyuklerde feci guzel :deli: yesene yarin :anneadayı: accik bisi olmaz goz hakki:anneadayı:
Aynen ben yeyince o da yiyo tabi sutle biskuvi keyfi yapak mi anne diyo:ruh: bandirip bandirip yiyi:ruh: sokmucam eve gayri ben yaparim onu batirir süte:hasta:
ilerde ben ve kizimi gordum sanki :D
Biz esimlr yapiyok boyle keyifler :D
demek negronun buyuku cikmis hemen almaliyiz:KK53:
Ayyy kızlar squat puanı iyi bence ya en az ip kadar terletiyor dimi SekerPancarii SekerPancarii
munter munter Buki_89 Buki_89

1000ip 50puan
50sumo squat 30 puan(100yaptım herhalde hafırlayamadım ama neyse:KK64:)
50 squat 20puan
100 mekik 20 puan
Toplam 120 puan
iyi iyi squati fazla tapinca derman kalmiyor bacak titriyor acayip yorucu hele sumoo kabus:KK17::KK53: valla otururp kalkamadim bugun :D

@Bir garip SchonerDuft SchonerDuft kizlar yine bir oneri ile karşınızdayım:KK8::rolleyes:
spor yarismamizda persembe cuma dinlenme yerine haftaya persembeye kadar iki gun dinlenmek sartiyla isteyen istedigi günlerde dinlense nasil olur?
Yine carsamba aksamdan sporlarimizi soyleriz kazanan aciklanir.
Simdi ben bu hafta 2 gun spor yapabildim ama gectigimiz persembe cuma da sayilsaydi belki 4 gun yapmis olurdum spor yapamadigim gunlerde dinlenmis sayardim yani gun kaybim olmazdi kendimi ona gore ayarlardim. Sizlere ve arkadaslara uyarsa boyle yapsak. :KK75::KK75:
Gece gece anlatabildim insalllah:confused::confused::confused:

@Bir garip SchonerDuft SchonerDuft kizlar yine bir oneri ile karşınızdayım:KK8::rolleyes:
spor yarismamizda persembe cuma dinlenme yerine haftaya persembeye kadar iki gun dinlenmek sartiyla isteyen istedigi günlerde dinlense nasil olur?
Simdi ben bu hafta 2 gun spor yapabildim ama gectigimiz persembe cuma da sayilsaydi belki 4 gun yapmis olurdum spor yapamadigim gunlerde dinlenmis sayardim yani gun kaybim olmazdi kendimi ona gore ayarlardim. Sizlere ve arkadaslara uyarsa boyle yapsak. :KK75::KK75:
Katılıyorum

cnm nasilsin bu hafta yoktun kac kg verdin :deli:64 u gordun mu :rolleyes:
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Sabaha görürüm inşallah 64 leri bugün detoks gibi bişey yaptım. Sabah öğlen yeşilçaylı süt detoksu akşamda biraz haşlanmış lahanayla çok az soğan yedim. :KK53: ne alakaysa işte

Merhaba canım çok yoğun ve hasta günlerden geçtim şükürler olsun toparlandım buradayım.
Umarım tüm takım herkes iyidir. Hızlıca geçmişi okuyup düzenli olmayan ama dikkat edilmiş menülerimi yollayacağım.
Geçmiş olsun neyin var. Umarım herşey yolundadır.

Cok kotu icilmicek bisey degil ama cok lezzetlide degil oyle tabak bianonce bitsin diye hizli.hizli yutuyorum ama icilmicek bisey degil canim:KK70:9
Hadi bakalım siz etkisini görürseniz ilerisi için not alayım bende :KK70:
Evet eve sokmayinca yiyemem de kizim da hazir paket bisey tüketmemis olur onu dusununce daha kolay birakirim :dua: bi alışınca birakmasi zor oluyo valla bagimlilik yapiyo bu abur cuburlar:ruh:
Evet bağımlılık yapıyor bende bir ara çok alıştım kahvaltım bile sade soda ve paketli ürünlerdi ama onları yediğim halde 56ya düşmüştüm ah gençlik işte
Merhabalar bugün gelemedim hem eşim evde hemde dışarıda işlerim vardi .
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Çay

Akşam
1 kase tarhana
1 tabak ciğer az yağlı

Çay 1 tane küçük ayva
Afiyet olsun canım
Valla şimdiden sikilasma var gecen cumadan beri spora sarildim ins bırakmadan devam ederim yanlız regl oldum onun şişkinliği var bende.sen nasilsin ins lekekenmen durmustur hep yat dr gidene kadar
Aynı canım bekliyorum işte
Valla tependeydim menü nerde ?
Ama cok sacma dr un en azindan igne vermesi gerekirdi :KK43:(( tmm yine dusecekse duserde rabbim ol der olur ins hakkında en guzeli salih evlada kavustursun♡♥♡
Amin kuzum vardır bir bildiği doktorun doktor değiştirmekte istemem bu kadar bekledim zaten.
Oyyy cekirdekmi bizim evde iki çuval var esimm hergün usanmadan citliyy bir cuvali bitiri sayilir ben allahtan frenledim arada bindebir citledim. .ccissss
Kabak çekirdeği ise gün de 2 avuç ye yumurta kalitesini arttırıyor 2 ara öğün yanına ekle
Oylamaya sunalım
Merhaba canım çok yoğun ve hasta günlerden geçtim şükürler olsun toparlandım buradayım.
Umarım tüm takım herkes iyidir. Hızlıca geçmişi okuyup düzenli olmayan ama dikkat edilmiş menülerimi yollayacağım.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Ayyyyyy kızlar rrrrrrr sonunda kepim geldiiiii:rolleyes::KK71::KK73:

munter munter :KK74:

hayırlı olsun canım :KK9:darısı hepimize
munter munter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor UMEYYE UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? @Bir garip poncikbirgelincik poncikbirgelincik A aaadddaaa N-A-R N-A-R
orkide1453 orkide1453 BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim GamzeK17 GamzeK17 Buki_89 Buki_89 @Pembesepet segus segus N Nehir60 kaptinn kaptinn @swtyheart tugbaFB tugbaFB SekerPancarii SekerPancarii

bende katılıyorum izin günleri serbest olsa daha iyi olacak

munter munter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor UMEYYE UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? @Bir garip poncikbirgelincik poncikbirgelincik A aaadddaaa N-A-R N-A-R
orkide1453 orkide1453 BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim GamzeK17 GamzeK17 Buki_89 Buki_89 @Pembesepet segus segus N Nehir60 kaptinn kaptinn @swtyheart tugbaFB tugbaFB SekerPancarii SekerPancarii

hatta isimlerimizin karşısında günler olup kim hangi günler ne kadar puan yaptı yazılır hem daha açıklayıcı olur hem de kimlerin hangi gün izin kullanıldığı anlaşılmış olur benceeee :KK76:

Back
X