- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.561
iyiyim kuzum o da iyiymişthanks kaptan seninde kutlu olsun nasılsın bebiş nasılmış öğrendinmi cinsiyeti![]()

ama cinsiyet söylemedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim kuzum o da iyiymişthanks kaptan seninde kutlu olsun nasılsın bebiş nasılmış öğrendinmi cinsiyeti![]()
iyiyim kuzum o da iyiymiş
ama cinsiyet söylemedimuhtemelen görmüştürde devlet söylemiyo malumm
aynen kuzum 15 20 gün sonra özele gidip öğreniriz şimdi önemli olan bilgilerii aldm nasılsa sglıgı yerinde bu yetersöyleseler ağızları eskir çünkü Allahım yaaa neyse iyi olsunda annesi nasılsa öğreneceksin![]()
bebeğim bana kalırsa belirli günler olmalı dinlenme günü yadamunter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor
UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz?
Luluuu94
poncikbirgelincik A aaadddaaa
N-A-R
orkide1453 @selcanmehmetcan
GamzeK17
Buki_89 @Pembesepet
segus N Nehir60
kaptinn @swtyheart
tugbaFB @SekerPancarii
yok canm sadece bu urunler herkese iyi gekirken bana gelmiyorÇölyak durumu yok dimi ? Spor +beslenme biribirini tamamlıyor ikisinden biri tek başına amaca ulaştırmıyor.
dimi bnce de iyidir sagol canimcimAz mi olmuş bilemedim ama az yemek iyidir :)afiyet olsun
katiliyorumLuluuu94 @SchonerDuft kizlar yine bir oneri ile karşınızdayım
spor yarismamizda persembe cuma dinlenme yerine haftaya persembeye kadar iki gun dinlenmek sartiyla isteyen istedigi günlerde dinlense nasil olur?
Yine carsamba aksamdan sporlarimizi soyleriz kazanan aciklanir.
Simdi ben bu hafta 2 gun spor yapabildim ama gectigimiz persembe cuma da sayilsaydi belki 4 gun yapmis olurdum spor yapamadigim gunlerde dinlenmis sayardim yani gun kaybim olmazdi kendimi ona gore ayarlardim. Sizlere ve arkadaslara uyarsa boyle yapsak.
Gece gece anlatabildim insalllah![]()
katiliyorum bnde gecen haftaki o 2 gun boyunca spor yaptim dinlenmem dundu ama hic puan yazamadim boylecemunter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor
Luluuu94
N-A-R
GamzeK17
Buki_89 @Pembesepet
segus N Nehir60
kaptinn @swtyheart
tugbaFB @SekerPancarii
karatayla 2 bucuk ay felandi herlde belkide 2 aydaydi ama karaatayla hizli gidiyobnde iyiyim canim :)
dinlen canim yorma kendini lutfen. Canimcim sen daha once 10 kilo versim demistin ya ne kadar zamanda ve karatayla miydi
Tamam canım
Olur canımLuluuu94 @SchonerDuft kizlar yine bir oneri ile karşınızdayım
spor yarismamizda persembe cuma dinlenme yerine haftaya persembeye kadar iki gun dinlenmek sartiyla isteyen istedigi günlerde dinlense nasil olur?
Yine carsamba aksamdan sporlarimizi soyleriz kazanan aciklanir.
Simdi ben bu hafta 2 gun spor yapabildim ama gectigimiz persembe cuma da sayilsaydi belki 4 gun yapmis olurdum spor yapamadigim gunlerde dinlenmis sayardim yani gun kaybim olmazdi kendimi ona gore ayarlardim. Sizlere ve arkadaslara uyarsa boyle yapsak.
Gece gece anlatabildim insalllah![]()
Tamam canımLuluuu94 dünb akşam yarım saat normal tempoda yürüdüm
SüperLuluuu94 dün giremedim canım ekler misin?
30 dk fitness 30 puan
1 saat tempolu yürüyüş 24 puan
100 sumo squat 60 puan
toplam: 114 puan
olabilir canim katiliyorum bendemunter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor
Luluuu94
N-A-R
GamzeK17
Buki_89 @Pembesepet
segus N Nehir60
kaptinn @swtyheart
tugbaFB @SekerPancarii
Canım kazandık zatenLuluuu94 ben dün 25 dakika tempolu yürümüstüm 10 puan canim 10 dakika eklermisin
bencede canim kalsin sumo nun puaniAyyy kızlar squat puanı iyi bence ya en az ip kadar terletiyor dimi @SekerPancarii
munter
Buki_89
1000ip 50puan
50sumo squat 30 puan(100yaptım herhalde hafırlayamadım ama neyse)
50 squat 20puan
100 mekik 20 puan
Toplam 120 puan
Bir puan eksilttim canımbencede canim kalsin sumo nun puani
harikasin vallah devam böyleeeben dun normal squati 50 yaptim sumi yu da 25 e kadar yapabildim iyiyim o zmn dimi tatlimm
aaa tamam ozaman olsun oda iyi:)Bir puan eksilttim canım