- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #269.501
ben hafta sonu baya bı bozmustum dıyetımı 72.9la basladım 3 gun denıyım bunuda odem gıder enazındanBende 69.80 e düşmüşüm. Siz faydasını görün bende 2 gün yaparım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hafta sonu baya bı bozmustum dıyetımı 72.9la basladım 3 gun denıyım bunuda odem gıder enazındanBende 69.80 e düşmüşüm. Siz faydasını görün bende 2 gün yaparım![]()
lahana benı rahatlattı bu hafta patatese gectımyap canımda olmadı bende yaparım bi 3 gün
lahana benı rahatlattı bu hafta patatese gectım70ten bı dussem rahatlıcam
![]()
ciddi mi sadece öğünde çorba mı içtin acıkmadın mıya 7 li haneleri görmemek büyük rahatlıkmış69.9 u görüyüm derken lahana sayesinde direk 68 leri gördüm şimdi hedefim 65
![]()
süpersın yaaa darısı basımaaaya 7 li haneleri görmemek büyük rahatlıkmış69.9 u görüyüm derken lahana sayesinde direk 68 leri gördüm şimdi hedefim 65
![]()
ciddi mi sadece öğünde çorba mı içtin acıkmadın mı
canım listen çok gerilerde kaldı sanırım bi daha atman mümkün mü şuan benim karnım da şiş hem de akşam çok rahat tuvalete çıkmama reğmenyok canım öğlen 1 kase çorba yanında tavuk yada 60 gr ton balığı vardı ben ton balığı yedim , akşamda 1 kase çorba yanında 1 haşlanmış patates yedim ara öğünlerimde vardı
canim cok gecmis olsun üzme kendini hayirlisi böyleymis demekkiBebek var ama gelişimi sağlıksız geriden şekild e bozuktu tabi bunun yanı sıra dış gebelik ya da mol gebelik te olabilir şu an hepsi bir ihtimal
canım listen çok gerilerde kaldı sanırım bi daha atman mümkün mü şuan benim karnım da şiş hem de akşam çok rahat tuvalete çıkmama reğmen
soğanı cok az yağda kavurdum salça ve biber ekledim daha sonra arkasından kabak,ıspanak,kereviz ve lahana ekledim ( ben hepsini çok küçük doğramadım çünkü en son blendırdan geçirdim ama sen sebzeler ağzıma gelsin dersen minik minik doğrarsın) üzerini çok az geçecek kadar su ekledim kısık ateşte lahana yumuşayana kadar pişirip baharatlarını ekleyip kapattım. 2 gündür hem öğlen hem akşam bir kase içiyorum
dün akşam elma çayı yaptım kızlar inş ödem atar yarın da içicem bi de lahana çorbası deneyeyim bakalım
Besleniyorum ama 3 ay korunma dönemim olacak o dönemde 65 olayım diyorum . Zaman kaybetmeye gerek yokbence sen hemen başlama kuzum bi kaç gün iyi beslen sonra yine kapışırız![]()
Sağol kuzu cumartesi den sonra zaten inan önceliğim benim çok korktum çünküben yemeden duramam canimyemek icin yasiyorum
hep iyi ol kuzum. Daha zamani degilmis demek ki . Rabbim saglikla bebisine kavusmak nasip etsin
30 saat susuzlukkk
evet canim boyle olunca diyet psikolijisi olmuyor verdiklerimd3 kolay geri gelmiyor
kuzum benim sporlar yok
@Bir garip canim sen benim yuruyus puanlarini hesaplamistin tekrar soyleyebilir misin.
Bozup devam ettikçe yerinde sayarsın ben o hatayı çok yaptım malesef hafta sonları kendine sadece öğün ödülü verben hafta sonu baya bı bozmustum dıyetımı 72.9la basladım 3 gun denıyım bunuda odem gıder enazından![]()
Inan şuan moralim yerinde kendim onemliydim şükür kolay atlattımcanim cok gecmis olsun üzme kendini hayirlisi böyleymis demekki
Besleniyorum ama 3 ay korunma dönemim olacak o dönemde 65 olayım diyorum . Zaman kaybetmeye gerek yok
Napiyim canim cok istedi ya emziriyoruz bize azicik kiyak olsun birde bundan sonra yemesemde 1 dilim baklava yedim dicem yaaa herkez menumu yorumlamis ne hosbor degisik menu olmus cnm
bu kadar seyle nasil doyuyorsun cnm
canom cuma sabah satisa sunuluyor yetisebilirsen gittigin zaman aliyorsun.
aksam corba ve baklava da 1 tane olsaydi keske .
oyle yok sende vmbizimkileri yorumlamalisin bizde baklavami yazalimNapiyim canim cok istedi ya emziriyoruz bize azicik kiyak olsun birde bundan sonra yemesemde 1 dilim baklava yedim dicem yaaa herkez menumu yorumlamis ne hos![]()
hayır moralim çok bozuk cumayıa hedef koydum 58i görmek içinelma çayınıda duymuştum ama denemedim sabah tartılmadınmı