Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım öğlen 1 kase çorba yanında tavuk yada 60 gr ton balığı vardı ben ton balığı yedim , akşamda 1 kase çorba yanında 1 haşlanmış patates yedim ara öğünlerimde vardı
canım listen çok gerilerde kaldı sanırım bi daha atman mümkün mü şuan benim karnım da şiş hem de akşam çok rahat tuvalete çıkmama reğmen

dün akşam elma çayı yaptım kızlar inş ödem atar yarın da içicem bi de lahana çorbası deneyeyim bakalım

canım listen çok gerilerde kaldı sanırım bi daha atman mümkün mü şuan benim karnım da şiş hem de akşam çok rahat tuvalete çıkmama reğmen

sabah:
3 dal ıspanak
yarım muz
yarım yeşil elma
zencefil, zerdeçal, terçın hepsi 1 çay kaşığı
yulaf kepeği
1 su bardağı laktozsuz süt

bunları blendırdan geçirip içilecek

ara:
yeşil çay yada bitki çayı

öğlen:
1 kase çorba
60 gr ton balığı

ara:
1 meyve yada kuruyemiş

akşam:
1 kase çorba
1 orta boy haşlanmış patates

ara:
yeşil çay yada bitki çayı

hiç acıkmadım bu yediklerimle

soğanı cok az yağda kavurdum salça ve biber ekledim daha sonra arkasından kabak,ıspanak,kereviz ve lahana ekledim ( ben hepsini çok küçük doğramadım çünkü en son blendırdan geçirdim ama sen sebzeler ağzıma gelsin dersen minik minik doğrarsın) üzerini çok az geçecek kadar su ekledim kısık ateşte lahana yumuşayana kadar pişirip baharatlarını ekleyip kapattım. 2 gündür hem öğlen hem akşam bir kase içiyorum

orkide1453 orkide1453 çorba tarifide bu

bence sen hemen başlama kuzum bi kaç gün iyi beslen sonra yine kapışırız :KK76:
Besleniyorum ama 3 ay korunma dönemim olacak o dönemde 65 olayım diyorum . Zaman kaybetmeye gerek yok
ben yemeden duramam canim :KK70: yemek icin yasiyorum :KK70:

hep iyi ol kuzum. Daha zamani degilmis demek ki . Rabbim saglikla bebisine kavusmak nasip etsin
:KK200::KK200:

30 saat susuzlukkk :skandal:

evet canim boyle olunca diyet psikolijisi olmuyor verdiklerimd3 kolay geri gelmiyor :KK73:

kuzum benim sporlar yok:skandal::skandal:
@Bir garip canim sen benim yuruyus puanlarini hesaplamistin tekrar soyleyebilir misin.
Sağol kuzu cumartesi den sonra zaten inan önceliğim benim çok korktum çünkü
ben hafta sonu baya bı bozmustum dıyetımı 72.9la basladım 3 gun denıyım bunuda odem gıder enazından:KK49:
Bozup devam ettikçe yerinde sayarsın ben o hatayı çok yaptım malesef hafta sonları kendine sadece öğün ödülü ver

bor degisik menu olmus cnm

bu kadar seyle nasil doyuyorsun cnm

canom cuma sabah satisa sunuluyor yetisebilirsen gittigin zaman aliyorsun.

aksam corba ve baklava da 1 tane olsaydi keske .
Napiyim canim cok istedi ya emziriyoruz bize azicik kiyak olsun birde bundan sonra yemesemde 1 dilim baklava yedim dicem yaaa herkez menumu yorumlamis ne hos:KK48::KK48::KK48:

Back
X