Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek

Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan

Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek

Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam

Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz

Ara
Çay içerim

Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim
Proteinde mi alsan kuzum yumurta et ye bence bu surecte

Bugunku yediklerim hic ama hic olmadı aslinda önceden yaptığım gibi kötü beslendigim günler yazmayacaktim ama oyle yapa yapa kilo veremiyorum ya koruyorum ya alıyorum bunu size itiraf etmem gerekti irademi her zaman saglayamiyorum ve abartiyorum bi oneriniz var mi kizlar bi yaptirim mi olsa menü yazmaya yönelik ne dersiniz çünkü ben önceden kilo verirken buraya menu yazma korkusu oldugu icin yemezdim sonra buraya basladim aradan 3 ay falan gecmisti tabi verdigim butun kiloyu fazlasiyla alarak her gören kilo aldigimi söylüyor haftaya kayinvalidem eltim gelicek bisi demezler ama ben iyice napicam bilmiyorum icimi size döktüğüm iyi oldu bu arada bugun yediklerime gelince börek patates kizarmasi vb. Var :KK43: lütfen bisi yapalım ve hepimiz hergün buraya menulerimizi yazalim lutfennn
Canim zaten hepimiz paylasmaya calisiyoruz sende kendine gorev ver ve her gun bi saat belirleyip yaz gercekten o zaman engel oluyorsun yediklerine

Regl geçti canim olduysa meyveden baska da bisey aklima gelmiyor
hmm o zaman moralinizi bozma bizim hayatimizi bu kilolar yonetmeyecek biz yonetecegiz

bende yapacam bir kendime geleyim bana 1 gün bile yetiyor zaten çok kilo verme derdim yok benim 63 62 arası yeter bana . sen ne zaman yapacaksın proteini
bugun veya yarin yapayim diorum canm esim gdiyor yarin daha rahat olur benim icin aslinda

Az yemissin gibi geldi canim sabahin fena degil ama acikmiyorsan sıkinti yok tabi ama
yok kuzu ya cok yedim kahvaltida bir de yavas yiyince zamanimi aldi benim

kizlar nasilsiniz:halay:
Ben atarliyim esime sinirlendim:eek::eek:
Canm benm her evlilikte olut biz kadinlar karsimizdakilerden bazen cok beklentiye hriyoruz ama erkekler genelde daha duz karakyerler o yuzden bizim de bazi noktalarda anlayis gostermemiz gerekli diye dusunuyorum
Bugunku yediklerim hic ama hic olmadı aslinda önceden yaptığım gibi kötü beslendigim günler yazmayacaktim ama oyle yapa yapa kilo veremiyorum ya koruyorum ya alıyorum bunu size itiraf etmem gerekti irademi her zaman saglayamiyorum ve abartiyorum bi oneriniz var mi kizlar bi yaptirim mi olsa menü yazmaya yönelik ne dersiniz çünkü ben önceden kilo verirken buraya menu yazma korkusu oldugu icin yemezdim sonra buraya basladim aradan 3 ay falan gecmisti tabi verdigim butun kiloyu fazlasiyla alarak her gören kilo aldigimi söylüyor haftaya kayinvalidem eltim gelicek bisi demezler ama ben iyice napicam bilmiyorum icimi size döktüğüm iyi oldu bu arada bugun yediklerime gelince börek patates kizarmasi vb. Var :KK43: lütfen bisi yapalım ve hepimiz hergün buraya menulerimizi yazalim lutfennn
xanm zaten yaziyoruz biz ama bak boyle yaparsan ke dine zarar verirsin dun bitti gitti hadi bugun yeni bir gun tamam mi

:KK70: ayyy alemsin ya:KK60:

Dün ve bugün hiçbir şey yapamadım bari bahçe işlerimi sayayım spordan ve hemen kendime geleyim:KK58:
Olurmu poncikbirgelincik poncikbirgelincik
canim benmm cok gecmis olsunnn... yaoma kiz yaoma spor falan artikim bir birinci olalaimmmmmm

Bugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek

Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan

Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek

Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam

Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz

Ara
Çay içerim

Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim
gecmis olsun canim

Ayni bende öyleyim moralini bozma simdi diyeti bozsan silbastan tekrar baslicaksin niye öyle oldun kabizmisin yada regl gununmu aci baharat yedinmi en onemlisi usutuncede oyle oluyor..ama gecer moralini bozma sonradan pisman olmamak icin..:KK43:(
diyeti bozmadım cnm sadece moralimi bozdum kabızlık yok iyiyim üşütme olabilir bakalım elma çayı içtim sabah maydanoz kürü içtim inşallah cumaya eksi çıkarım

Back
X