Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

21.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları.....

aynalar 9 :8::8::8:
pinkcat 7 :32::32::32:
triptofan izinli :4::4::4:
rosebery 0 :20::20::20:
irras 1 :20::20::20:
fdm izinli :4::4::4:
selinay2002 27:69::69::69:
ayşen_34 45 :65::65::65:
emidaf 0:20::20::20:

evet 14. takım üyelerinden rosebery,irras ve emidaf 7 mesajdan az paylaşımda buluduğunuz için,diğer takımlara gidip ben görevimi yerine getiremedim diye yazmanız rica olunur :71::71::71:

son anda yırtmısım 7 mesajdan az sanıyodum iyi oldu bu:66:

sporceyzimide yaptım şimdi de
yoorrtlu dere otlu makarna yicem yanındada meyveli maden suyu şettiririm

ayşencim isveç diyetindeki bifteği sormuşsun sanırım,arkadaşım biftek yerine tavuk göğsü kullandı bifteğide suda haşlayım biraz tost makinasına atarsan ızgara gibi oluyo ama zahmetli iş bacım...........

kupayı kapmışımm o kadar mesajı ne zaman yazmışım ben yahuuu :86::86:

canım küçük baş hayvan etide sevmem büyük baş da :52:

ama yaparsak yiycez mecburen ama tercihim küçük baştan yana olur zannımca :27:

ohh ohh afiyet olsun :56:
yumurta yediğini görünce uzun zamandır yumurta yemediğim aklıma geldi yarın sabah yiyem bari :27:

kız bizim buraya gelmişsiniz :10:
bende çamlıca tepesinin hemen altında oturuyorum hatta evimiz bile gözüküyo ordan :9:
eşin ne zaman gidiyo ne zmaan dönüyosun sahalara :92:

aaa sen orda oturuyorsun ne güzel boğaz ayağının altında,eşim yarın sabah 5 te havaalanında olacak bugün son yani çok üzülüyor kocişim çok özlemiş bizi yusuf ortamızda sürekli yatıyoruz .....

ara öğün olarak
yaram paket k bar yedim 40 kalori :1:

akşam yemeğine buğdaylı yoğurt çorbası yaptımm kalorisiz yağsız ama tuzsuz asla olmaz yiyemem :9:

akşam menümüde yazam

1 kase buğday çorbası
2 küçük zeytinyağlı biber dolması salata :56:

kocişim geldiğinden beri niye yalan söyleyim diyet biraz kaçtı çünkü yemeyince kızıyor eşim yarından itibaren sıkı sıkı sarılıcam diyetime allahtan sporlarımı yaptım...........

akşam için yazdan koyduğum barbunya çıkardım z.yağlı onu yapıyorum çorbam var birde plav yapıcam salatayla yeriz ......

aaa sen orda oturuyorsun ne güzel boğaz ayağının altında,eşim yarın sabah 5 te havaalanında olacak bugün son yani çok üzülüyor kocişim çok özlemiş bizi yusuf ortamızda sürekli yatıyoruz .....

evet canım sahil yürüyerek 20 dk felan :34:
çamlıcada kumpir yeseydin çok lezzetli hee simitide meşhurdur :27:
biizm pek fırsatım olmuyo çıkmaya eşimin işi malum :31:
yaww özleidm aslında eşimi kandırsammı akşama acep :61:

üff canım yaaa seninkinin işide zor canım inşlhh bi düzene oturursunuz bir an önce
senin için dua ediyorum kuzum rabbim bir an önce hayırlısıyla ayrılmayacağınız günleride göstersin :70:

kocişim geldiğinden beri niye yalan söyleyim diyet biraz kaçtı çünkü yemeyince kızıyor eşim yarından itibaren sıkı sıkı sarılıcam diyetime allahtan sporlarımı yaptım...........

akşam için yazdan koyduğum barbunya çıkardım z.yağlı onu yapıyorum çorbam var birde plav yapıcam salatayla yeriz ......

herşeyden ye ama az ye canım :1:

afiyet olsun :56:

tünaydın kızlar nasılsınız?iyi pazarlar...

slm canım benim moralim bozuk sivasa dönüyom çünkü :14:

iyi tatiller kızlar dün giremedim çünkü kayınvalidem maltepede ki evine gelmiş oraya gittik orda net yoktu giremedim dün baya gezdik kaynanamdan dönüşte çamlıcaya gittik galata köprüsünde oturduk akşam ölü gibi yorgun bir vaziyette eve geldik sabah 12 de uyandım eşim kahvaltıyı hazırlamış hala uykum var çok yorulmuşum....

bende aynıyım canım oturup oturup birden gezince insan yoruluyor
ooohh ne güzel kahvaltıyı kocan hazırlıyo

kızlar bu hafta 2.olmuşuz herkesi tebrik ediyorum,az önce akşam yemeğimi yedim 2 kaşık pilav ve 3 kaşık barbunya 1 çay bardağı kefir şu anda taşş gibi tokum sanki dana yemiş gibiyim......

camları sildim evi süpür sil toz al 2 posta çamaşır yıkat şimdi tüller yıkanıyo
tabi bu arada yemek yapmaya vakit kalmadığından öğle yemeğimde bir kase special k oldu :27:

1 saat cam silmek 221 kalori yaktırıyomuş :12:

maşallah canım nazar değmesin :nazar: sendeki enerji birazda bende olsa :50:

hem ev işi hem diyet hem spor alkışlıyorum sizi yaa nasıl üşenmiyosunuz:46:

bende onu diyom canım süper aysen

21.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları.....

aynalar 9 :8::8::8:
pinkcat 7 :32::32::32:
triptofan izinli :4::4::4:
rosebery 0 :20::20::20:
irras 1 :20::20::20:
fdm izinli :4::4::4:
selinay2002 27:69::69::69:
ayşen_34 45 :65::65::65:
emidaf 0:20::20::20:

evet 14. takım üyelerinden rosebery,irras ve emidaf 7 mesajdan az paylaşımda buluduğunuz için,diğer takımlara gidip ben görevimi yerine getiremedim diye yazmanız rica olunur :71::71::71:

ellerine sağlık canım :71:

son anda yırtmısım 7 mesajdan az sanıyodum iyi oldu bu:66:

canım yinede az söyleyim sana :20:

allah kavuştursun canım bende çok üzülüyorum gidecem diye :14:

evet diyet altüst oldu elma diyetinden çıkınca vücut kendine gelemedi benim sivasa dönünce sporu 2 katına çıkartacam ben :8:

evet canım sahil yürüyerek 20 dk felan :34:
çamlıcada kumpir yeseydin çok lezzetli hee simitide meşhurdur :27:
biizm pek fırsatım olmuyo çıkmaya eşimin işi malum :31:
yaww özleidm aslında eşimi kandırsammı akşama acep :61:

üff canım yaaa seninkinin işide zor canım inşlhh bi düzene oturursunuz bir an önce
senin için dua ediyorum kuzum rabbim bir an önce hayırlısıyla ayrılmayacağınız günleride göstersin :70:

verdiği tavsiyeye bak :47:

kız bana dua yok mu bende bıktım ya 6 yıldır gurbet ellerde dolanmaktan illa evli mi olmak lazım :52:

kızlar bu hafta 2.olmuşuz herkesi tebrik ediyorum,az önce akşam yemeğimi yedim 2 kaşık pilav ve 3 kaşık barbunya 1 çay bardağı kefir şu anda taşş gibi tokum sanki dana yemiş gibiyim......

teşekkür ederiz canım inşallah haftaya herkesin gayreti ile 1. oluruz :65:

kızlar ben bugün geç uyandığım için kahvaltı yapmadım
öğle sarma ve patlıcan dolması yedim
akşamda tavuk yiyecem. ama ben bu 4 günde hiç su içmedim :14:

kızlar ben gece 12 de otobüse bincem sabah sivasta olcam ilçeye geçcem sonra okula. nöbetçiyim bide ancak akşam eve gelince yazarım haberiniz olsun. gerçi yarın benim gibi diğer olmayan arkadaşlarda yorgun olur
inş salı günü toparlanırız iyice
hepinizi kocaman öpüyorum :54:

Back
X