Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

adım öznur:77: ank da yaşıyorum.20 yaşındayım. gazi üni. 2 yıllığı bitirmeme 2 hafta kaldı ama ben bölümümden hiç memnun değilim o yüzden yazın 3 ay boyunca çalışıp,para biriktirip,özel ders alıp yeniden sınavlara girmek istiyorum (hemşire oliciiimmmmmm :52:) ocak ayında bi sevgilim oldu:77: ilk defa sanaldan uzak bi sevgili buldum kendime. kendisi çok zayıf sürekli foto çekmeye yeltensede hep reddediyorum çünkü bn ona göre çok zayıfım:97: bu yüzdende buluşmak istemiyorum.yüzüme direk olarak söylemesede erkek milleti işte şöyle yapsan DAHA İYİ diyo mesela:61:

hemde kilolarım yüzünden senelerce foto çektirmedim elbise giymedim. yaşlandığımda geriye dönüp gençliğimi hatırlatacak bi fotom bile yok. şu sıralar sevgilimle sorunlarım var en çok canımı bu sıkıyo ha bide annesi çıktı meydana kadına tanışmadan uyuz oldum:36:

kendime ve sevgilime göre ideal kilom 45-50 :61: yakınlarda vücut analizine girip ideal kilomu öğrenicem bu kadarcıkkkk:17:

aha bir ankaralı daha ne güzel
hımm internetten sevgili bende bulsam acaba yoksa evde kalcam ne diyon :52:
resim çektirmeyi bende aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevmem bilin bakalım neden nee :50:

ben hiç bir zaman çok zayıf olamadım :60:

normal oldum sonra şişko :52:

saçlarına bakım yap canım kendine gelsin kk da var bir sürü tarif saçların kurumu
kuru saç daha çabuk yıpranıyo
benim saçlarımdan yağ damlıyo gibi olur bi gün yıkamasam kendi bakımını kendi yapıyo sağolsun :86:

bende bende hiç zayıf olmadımm :14:

:9::9:

inşlh canım 1 seneye kalmayız inşlhhhhh

hedefim ramazan bayramı ama kurban bayramınada razıyım :60:

canım ben hangi bayrama zayıf olcam kabotaj bayramına yetişir miyim :52:

kıs basenlerin abartılı değil gibi geldi bana,bende ztn göbek takıntısı vardır:9::9:

basenden kastım popo bi maşallahı var onundaa :)))

en yakın arklarım zayıf.onlarla foto çektiriyorum genelde ve depresyona sokuyolar her seferinde :43::10: bide intikam almaya çalışcam kendimce artık ne alakaysa bi an önce zayıflıyım şu müstakbel kaynanamla bi tanışıyımda kilolorımı verip elinde ki tüm kozları yok ediyim ki sorun çıkaracak bişi bulamasın:kkk:

hee o zayıf arkadaşlar bizi daha çok depresyona sokup yemek yememize sebep oluyor benim bir arkadaş var 45 kilo 3 kilo verdim diyo. 34 pantolonlarım dar geliyordu şimdi rahat oluyo dedi bugün gelde öldürme :51:

bu arada ben ayrın yokum malum tatil.Pazartesiye görüşürüz inş

tamam canım

kızlar 70 kilonun altına inin bi simit fln kalımıyo hahhah...............

gıcık :35:

aslı ben şimdi günlük listeyi bugün yapmaya başlıyorum haftalık liste yapılmayacak artık ölemi oldu canım...........

canım diğer listede yapılacak ama şimdi kim yapacak bilmiyorum sivasa gidince bakalım fdm yapacaktı şimdi o izinli ondan sonra kim yapacak bilmiyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?bişey sorcaktım bu günde 7 mesaj olayı h.sonu da gecerli mi?gecerliyse yandım:)

devam ediyor canım

kaptan nerde bugün...............

canım dışardaydım eve geldim misafir vardı anca girebildim :17:

bugün çok kişi ceza alıcak zannımca :27::27:

inş ben almayacam :21:

hoşgeldin canım :80:
inşlh kaçamak yapmıyosun oralarda fazlaca :86:

kaçmaktan çok çok düzensiz oldum bu yüzden korkuyom sivasa gidince sporu artıracam burda hiç yapamadım :26:

kızlar ben çıkıyorum daha doprusu çıkmak zorunda kalıyorum erkek kardeşim huysuzlanıyor keşke pc mi hetirseydim yarın görüşürüz öptüm sizi kocaman :54:

kahvaltı menümü yazayım.
1 haşlanmıs yumurta
1 simitin çeyreğinin yarısı kadar simit:)))
ceyrek domates
1 közlenmiş biber
biraz salam
1 kk peynir
yarım tabak ot:D
1 fincan limonlu form çay
ne çok şey yemişim yaa:66:

iyi tatiller kızlar dün giremedim çünkü kayınvalidem maltepede ki evine gelmiş oraya gittik orda net yoktu giremedim dün baya gezdik kaynanamdan dönüşte çamlıcaya gittik galata köprüsünde oturduk akşam ölü gibi yorgun bir vaziyette eve geldik sabah 12 de uyandım eşim kahvaltıyı hazırlamış hala uykum var çok yorulmuşum....

camları sildim evi süpür sil toz al 2 posta çamaşır yıkat şimdi tüller yıkanıyo
tabi bu arada yemek yapmaya vakit kalmadığından öğle yemeğimde bir kase special k oldu :27:

1 saat cam silmek 221 kalori yaktırıyomuş :12:

kahvaltı menümü yazayım.
1 haşlanmıs yumurta
1 simitin çeyreğinin yarısı kadar simit:)))
ceyrek domates
1 közlenmiş biber
biraz salam
1 kk peynir
yarım tabak ot:D
1 fincan limonlu form çay
ne çok şey yemişim yaa:66:
ohh ohh afiyet olsun :56:
yumurta yediğini görünce uzun zamandır yumurta yemediğim aklıma geldi yarın sabah yiyem bari :27:
iyi tatiller kızlar dün giremedim çünkü kayınvalidem maltepede ki evine gelmiş oraya gittik orda net yoktu giremedim dün baya gezdik kaynanamdan dönüşte çamlıcaya gittik galata köprüsünde oturduk akşam ölü gibi yorgun bir vaziyette eve geldik sabah 12 de uyandım eşim kahvaltıyı hazırlamış hala uykum var çok yorulmuşum....

kız bizim buraya gelmişsiniz :10:
bende çamlıca tepesinin hemen altında oturuyorum hatta evimiz bile gözüküyo ordan :9:
eşin ne zaman gidiyo ne zmaan dönüyosun sahalara :92:

buggün kahvaltı olarak salata şettirdim
5 zeytin
5 çay kaşığı yoğurt

bugün sporumuda yapmadım gidiimde yapiim bari:51:

21.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları.....

aynalar 9 :8::8::8:
pinkcat 7 :32::32::32:
triptofan izinli :4::4::4:
rosebery 0 :20::20::20:
irras 1 :20::20::20:
fdm izinli :4::4::4:
selinay2002 27:69::69::69:
ayşen_34 45 :65::65::65:
emidaf 0:20::20::20:

evet 14. takım üyelerinden rosebery,irras ve emidaf 7 mesajdan az paylaşımda buluduğunuz için,diğer takımlara gidip ben görevimi yerine getiremedim diye yazmanız rica olunur :71::71::71:

Back
X