Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimi göreve gönderdim geldim sabaha kadar tek tabancayım :31:

ayak bileklerim sızlıyo yorgunluktan markete git gel yemek hazırla

hee bu arada ara öğün olarak ne yedim bilin bakayımmmmm :52:

dondurmaaaa :131: 77 kaloriymiş kalorisine bakmadan hiç bişeyi almıyorum markette eşimde manyadın karıcım sen artık diyo :60:

fadikk sana harika yerler öneririm ben istanbullu olaraktan :61:

fatihe git canım ne tür kıyafet istersne mevcut hemde fiyatları uçuk değil

resmini koy albüme ona görede saç modelinin nasıl olceğini nacizane yorumlarım :38:

eşimi göreve gönderdim geldim sabaha kadar tek tabancayım :31:

ayak bileklerim sızlıyo yorgunluktan markete git gel yemek hazırla

hee bu arada ara öğün olarak ne yedim bilin bakayımmmmm :52:

dondurmaaaa :131: 77 kaloriymiş kalorisine bakmadan hiç bişeyi almıyorum markette eşimde manyadın karıcım sen artık diyo :60:

ya kızlar şimdi siz ikinizde fadimesiniz

emidaf sana fadik diycem :71:

fatta sanada fatoşş :71:
sorma ya ben de kendimi arada öleyken yakalıyorum markette:))halkımız da bu konuda pek alakalı olmayınca garip kaçıyo yol ortasında bi paketin bit kadar yazılarınıokumaya çalışan bi tombalak:1::1:
bu arada bana uyar fatoş.

fadikk sana harika yerler öneririm ben istanbullu olaraktan :61:

fatihe git canım ne tür kıyafet istersne mevcut hemde fiyatları uçuk değil

resmini koy albüme ona görede saç modelinin nasıl olceğini nacizane yorumlarım :38:

aaaaaaaa doğruu yaaaa sen istanbulluydunn ehhh aşk olsun balım yaa nişe beni bukadar arattıyosun şekerim:21::21::21:

ya kızçeler muhabbet çok güzel ama benim çıkmam lazım.akşama ocak çalışmıyo bi fırın yemeği atmam lazım o da geç pişiyo zaten.ANca yetiştiririm:(

sorma ya ben de kendimi arada öleyken yakalıyorum markette:))halkımız da bu konuda pek alakalı olmayınca garip kaçıyo yol ortasında bi paketin bit kadar yazılarınıokumaya çalışan bi tombalak:1::1:
bu arada bana uyar fatoş.

aynen yaa bide kasiyerin yanında dolap tip tip bakıyo bu ne yapmaya çalışıyo diye :60:

ama special k da almıştım anlamıştır sanırım neye baktığımı :52:

bu arda öğle 2 porsiyon tavuk,2 dilim ekmek:(
arada da 1 küçük kutu süt,1 kare çikolata.akşama sadece salata ve 2-3 köfte var hayalimde ama bakalım.Neyse çok öptüm hepinizi.kendinize çok ii bakın :54:

ay çıkamadım bi türlü kaçtır aklıma geliyo yazamayı unutuyom bu defa yazıp çıkıyım kız ayşem ne artiz avatarın var öle.tü tü tü maşallah.Allah bize de nasip eder inş.neyse kaçtım kolay gele erkezlere

hoş geldin ayşemmm ayşemmmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46:
ye dondurmları yeee ohhhh mis gibiiiii:39::39::39:

hoşbulduk yavrimm :48::48::29:

yedim gitti valla :86:
şimdi benim anlamadığım bunların kalorisi çok yüksek değil yanlışmı acep diye düşünüyom
ne bileyim 77 kalori o zemen hergün ara öğün yapılır demi :9::9:
aaaaaaaa doğruu yaaaa sen istanbulluydunn ehhh aşk olsun balım yaa nişe beni bukadar arattıyosun şekerim:21::21::21:

canım dediğim gibi fatihde çok güzel modeller var hemde fiyatlarıda uygun sen ilk fırsatta git bak oraya :6:

ay çıkamadım bi türlü kaçtır aklıma geliyo yazamayı unutuyom bu defa yazıp çıkıyım kız ayşem ne artiz avatarın var öle.tü tü tü maşallah.Allah bize de nasip eder inş.neyse kaçtım kolay gele erkezlere

evet bende öyle olmak istiyom oturan taş gibi hatun :52:

ama şu an oturan boğa gibiyim :60::60:

güle güle canım yarın grşmk üzre inşlh :16::16:

öpüyorum canımm yarın görüşürüz inşallahhhhh :54:
bekliyor olacağım canım:10::10::10::10:

tamam kuzum fadiğim :38:

bak canım yaww unuttum kimindi düğün :31:

keşke benimde şöle yakın bi akrabam evlensede süslensem püslensem oynasam :32:

canım 19 da çocukluk arkadaşımın tek dostum yaneee onun var:32:
25'de canım patronumun(meleğimin ) varrr işte o kır düğünü olucakkk:32:
hayatımmm ama bu hafta sınavlar var allah izin verirse hafta ya hafta sonu bakmaya başlıcam kıyafet ilk durak fatihhhh sonrada bakırköy yaa nişantaşına baktım da beğenemedim kii:31::31:

canım 19 da çocukluk arkadaşımın tek dostum yaneee onun var:32:
25'de canım patronumun(meleğimin ) varrr işte o kır düğünü olucakkk:32:
hayatımmm ama bu hafta sınavlar var allah izin verirse hafta ya hafta sonu bakmaya başlıcam kıyafet ilk durak fatihhhh sonrada bakırköy yaa nişantaşına baktım da beğenemedim kii:31::31:

hee sonuçta aldığını iki düğündede giymek istiyosun demi

çok hoş elbiseler var canım bulursun rahatlıkla :98:

hee sonuçta aldığını iki düğündede giymek istiyosun demi

çok hoş elbiseler var canım bulursun rahatlıkla :98:

yani canımm ama arkadaşımın ki nikah olucak ordan yemeğe felan gidilicek de hadi dielim ona ayrı bi elbise aldımm o tarz elbiseler adil.ış. var :53:
ama diğer düğün içinnnn çokkkk şııkkk olmam lazımm çokkkk hem kiloda vermem lazımmmmm ufff ne zormuş yaaaa :31::31::31:

yani canımm ama arkadaşımın ki nikah olucak ordan yemeğe felan gidilicek de hadi dielim ona ayrı bi elbise aldımm o tarz elbiseler adil.ış. var :53:
ama diğer düğün içinnnn çokkkk şııkkk olmam lazımm çokkkk hem kiloda vermem lazımmmmm ufff ne zormuş yaaaa :31::31::31:

nikah için çok şık döpiyesler var hatta geçen baktım bi tane ben ama nerde giyicem şimdi diye geri bıraktım :27: pudra pembesiydi çok hoşuma gitmişti

geçen ay arkadaşım almıştı dayısının düğünü için bir elbise çokk hoştu gerçekten
önden göğüs kısmından çapraz gelen iki tül boyunda bağlanıyo sırtı çok olmasada açık
belden oturtmalı eteğinin yanlarında tutturulmuş tutturulan yerlerdede boyundan geçen tüllerden vardı..rengi su yeşiliydi ama çokkk hoştu gerçekten

nasıl anlattım bilmiyorum anlarsın inşlh :9:

Back
X