Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nikah için çok şık döpiyesler var hatta geçen baktım bi tane ben ama nerde giyicem şimdi diye geri bıraktım :27: pudra pembesiydi çok hoşuma gitmişti

geçen ay arkadaşım almıştı dayısının düğünü için bir elbise çokk hoştu gerçekten
önden göğüs kısmından çapraz gelen iki tül boyunda bağlanıyo sırtı çok olmasada açık
belden oturtmalı eteğinin yanlarında tutturulmuş tutturulan yerlerdede boyundan geçen tüllerden vardı..rengi su yeşiliydi ama çokkk hoştu gerçekten

nasıl anlattım bilmiyorum anlarsın inşlh :9:

canım walla süper anlattın :9::9::9:
baktığım elbiselerin fot. çekip koyucam zaten özelden msj atarım bkarsın fikir vermiş olursun canım hemm :62::62::62:

canımm ben çıkıyorum mesaim bitti evime gidip uyumak istiyorumda nerdeeee daha ütü yapıcammmmmmm ufffffff :36::36::36::36::36:
yarın sabah gelebilirim anca allah izin verirse anneme gidicektim ama yarına kaldı çokk öpüyorummm kalorisiz akşamlar diliyorum balımmmm :54::54::54:
bu arada eczanede bi tartılıyım diorum artık evdekine güvenemiyorumm napimm:53::53::53::53:
sonuç inşallah beni çıldırmazz:37::37::37:

canımm ben çıkıyorum mesaim bitti evime gidip uyumak istiyorumda nerdeeee daha ütü yapıcammmmmmm ufffffff :36::36::36::36::36:
yarın sabah gelebilirim anca allah izin verirse anneme gidicektim ama yarına kaldı çokk öpüyorummm kalorisiz akşamlar diliyorum balımmmm :54::54::54:
bu arada eczanede bi tartılıyım diorum artık evdekine güvenemiyorumm napimm:53::53::53::53:
sonuç inşallah beni çıldırmazz:37::37::37:

güle güle canım kaçırmışım seni bulaşıkları halledem dedim o arada yemeğimi yedim :27:

tartın bozukmuki :26:

neyse canım yarın gşrz inşlhh :16:

akşam yemeğim :56:

bir kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 dilim piliç burger yağsız tost makinesinde pişmiş
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

selam kızlar neler yaptınız ? ben okuldan cıktıktan snra öğretmen ark la cafede fln oturduk.biraz takıldık.daha yeni geldm eve aklıma siz geldiniz.
bugün yediklerimi yazıyım
sabah
1 paket form bisküvi(hepsi bitmedi)
öğle
1 tabak patatesli tavuk sote(hepsi bitmedi)
yarım kase cacık
akşam
1 dilim tiramisu:( başka yemek yok

selam kızlar bugün kermes var diyordum okulda ya hani. kermesi 1 kepçe mantı 3 sgara böreği ve 1 dilim baklava ile kapattım. bunada şükür yaa. pastalardan yemediğm.onun dışıında sadece salata ve elma yedim kahvaltıda ve acıktıkça.1000 kalori olmuştur. ee siz ne yaptınız kuzular.

iyi akşamlar kızlar,45 dakika sporumu yaptım sonra oğlanı parka götürdüm bişey dikkatimi çekti genelde yusufu parka ya sabah yada akşama doğru götürüyorum ve genelde aynı insanlarla karşılaşıyoruz bazı kadınlar var kurumuş kabuğuna girmiş bazılarıda benim gibi tombiş zayıf olanlar genelde bişeyler yiyorlar ya çekirdek ya ıvır zıvır ama türk insanın mantığı şişman birini görünce yemiş yemiş s..m.ı.ş derler hiç katılmıyorum genetik meselesi yaratılış meselesi .........

siteyi turladık oğlan yoruldu kendini bana taşıttı benim oğlan biraz ağır belim ağrıdı sitenin spor aletleriyle spor yaptım ama sonra ne yaptım bir magnum yedim çok pişmanım:43: ama biraz sonra yarım saat daha spor yapıcam şeytana uydum allah affetsin:57:

kızlaaarr ben yarın elma diyeti yapacam cumaya kadar. bu haftada kilo veremezsem üzülecem çünkü. biliyorum her hafta kilo veremeyebilirim.çok normal ama birara tıkır tıkır gidiyordu kilocuklar. şimdi tökezleyerek gidiyor. 78 de böle bir dirençle karşılaşacağını tahmin etmiştim zaten. çünkü en son bu eve taşındığımda 78 dim. ve ondan sonrası taze kilolardı. tıkır tıkır vermeye başlarsam yine bir dirençte 72 de bekliyorum. çünkü azda olsa vermem lazımdı geçen hafta:43::43::43:

evde yemeğim vardı ama canım saat tam altıda tarhana çorbası istedi kalktım yaptım akşam yemeğim 2 tabak tarhana çorbası acılı yaptım 5 tane de altınbaşak ama şu magnum işi bozdu

iyi akşamlar kızlar,45 dakika sporumu yaptım sonra oğlanı parka götürdüm bişey dikkatimi çekti genelde yusufu parka ya sabah yada akşama doğru götürüyorum ve genelde aynı insanlarla karşılaşıyoruz bazı kadınlar var kurumuş kabuğuna girmiş bazılarıda benim gibi tombiş zayıf olanlar genelde bişeyler yiyorlar ya çekirdek ya ıvır zıvır ama türk insanın mantığı şişman birini görünce yemiş yemiş s..m.ı.ş derler hiç katılmıyorum genetik meselesi yaratılış meselesi .........

siteyi turladık oğlan yoruldu kendini bana taşıttı benim oğlan biraz ağır belim ağrıdı sitenin spor aletleriyle spor yaptım ama sonra ne yaptım bir magnum yedim çok pişmanım:43: ama biraz sonra yarım saat daha spor yapıcam şeytana uydum allah affetsin:57:

enazından telafi etmeye çalışıyorsun canım. sporların boşa gitmiş. bende birazdan yapacam sporumu. ama zaten hem kermeste hemde sonrasında çok yürüdüm bugün. :46::46:

evde yemeğim vardı ama canım saat tam altıda tarhana çorbası istedi kalktım yaptım akşam yemeğim 2 tabak tarhana çorbası acılı yaptım 5 tane de altınbaşak ama şu magnum işi bozdu

tatlış sizin tarhan dediğiniz un tarhanası mı? yoksa maraş tarhanasından olan beyaz yoğurtlu tarhana mı? burda tarhana deyince ilk dediğim kırmızı olanı yapıyolar. ama ben maraşımın tarhana çorbasını özledim.

Back
X