Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gülçinnnnn ordamısın kızzz :4:

bende kalkıp yarım saat daha yürüsemmi diyorum ya da mekik çekeyim biraz yapıştı kilolar gitmiyo artık

şöyle birinin siğirli değneği olsa bizi çıtır yapıverse ne kaddannn makbule geçer :86:

kızlaaarr ben yarın elma diyeti yapacam cumaya kadar. bu haftada kilo veremezsem üzülecem çünkü. biliyorum her hafta kilo veremeyebilirim.çok normal ama birara tıkır tıkır gidiyordu kilocuklar. şimdi tökezleyerek gidiyor. 78 de böle bir dirençle karşılaşacağını tahmin etmiştim zaten. çünkü en son bu eve taşındığımda 78 dim. ve ondan sonrası taze kilolardı. tıkır tıkır vermeye başlarsam yine bir dirençte 72 de bekliyorum. çünkü azda olsa vermem lazımdı geçen hafta:43::43::43:

hepimiz aynıyız canım veririz inşallah..........

evde yemeğim vardı ama canım saat tam altıda tarhana çorbası istedi kalktım yaptım akşam yemeğim 2 tabak tarhana çorbası acılı yaptım 5 tane de altınbaşak ama şu magnum işi bozdu

baya kalorilli sanırsam canım...

hangi dondurma 77 kalori kız. fruttare 67 kalori diyodu reklemada ama onun güzel olacağını düşünmüyorum anans filan sevmem ben öle. bana maraş dondurması olacak yaaa. çok açııımmmmm. akşam salata yemiştim doyurmadı benim gibi oburu salatacık:43::43:

2 kepçe vanilyalı dondurma külahı yemiycen tabii........

gülçinnnnn ordamısın kızzz :4:

bende kalkıp yarım saat daha yürüsemmi diyorum ya da mekik çekeyim biraz yapıştı kilolar gitmiyo artık

şöyle birinin siğirli değneği olsa bizi çıtır yapıverse ne kaddannn makbule geçer :86:

maalesef öyle bir değnek yok enazından yaz geldi hareketlerimiz daha artar da bu kilocuklarımız gider..

ohhh benim için de iç:)))
içiyom şu an canım
zaten 3 1aradayı bile yarım kullanarak içiyorum fazla kalori olmasın diye :86::86:
bu diyet ne hallere düşürdü beni :86:
maalesef öyle bir değnek yok enazından yaz geldi hareketlerimiz daha artar da bu kilocuklarımız gider..

inşlh öyle olur canım artık kışın zayıf hatun olalım :98:

ya kızlar aslında yaptığımız sporlarıda tutsak ne güzel olur

diğer gruplardan birinde görmüştüm yaptıkları sporları yazıyolar sonra haftalık yayınlıyolar
haftanın birincisini felan seçiyolar

aslında insanı baya motive eder spor yapmaya iter :92::92::92:

görüşürüz iyi yolculuklarr

sağol canım :9:

:9::9:
anam neremii kaşısamki acep :9::9:

oldum olası hp böyleydim ben çok tez canlıyım yapılması gereken hemen yapılmalı :12:

kaşı bir yerini işte :52: ne güzel bende hep miskin kediyimdir :51:

ne akdannn güzel önerilerde bulunuyorum değilmi :60::60:

ayy canım sanada edem tabisi önce sağlıkla zayıflaman sonra münasip bir eş bulman sonrada memleketine yerleşmen için :38:

aayy canım teşekkür ederim :9:

hayırlı yolculuklar canım allaha emanet :38:

yarın akşam grşrz inşlh :16::16:

çok sağol canım :9:

sanırım depresyona giriyorum yada depresyondayım.dışarı çıkıp gezmek istiyorum gezecek kimse yok! evde pineklemekten bıktım! sevgilim desen ayrı bi frekanstaa annemle ablam bi alem hala ne olmak istediğime karar veremedim.

hep içimde kalmıştır şehir dışında okuma isteği sırf değişik bi ortamda olup,çevre kurmak istemişimdir. şimdide hemşire olmak istiyorum ama oda zor gibi bnm gibi matematiği kıt biri nasıl hazırlancaksa:97: hem başka şehirde olsam belki sevgilim kıskanır beni... yada boş hayaller mi kuruyorum yine :31:

canım sen istedikten sonra inş olur hemşirelik
bence depresyonda değilsin ve girmiyorsun da yoksa canın gezmek istemezdi :50:

selam kızlar geldim ama kimse yok. istanbulda gezdim tozdum yedim içtim. ölçüyü kaçırmamaya çalıştım. geçmiş okuyayım dedim ama çoook fazla geldi. maşallah. bu hafta adamakıllı diyet yapmam lazım. ama maalesef yarın kermes var okulda. offf. neyse kaçırdığım önemli şeyler oldu mu?

hoşgeldin canım bu hafta toparlanmamız gerek acileeeeeeeeeeeeennnnnnn:8:

hoşgeldin canım ben keyif yapıyorum sigara kahve eşliğinde :68:

y
tabi yoldan geldin birde tüm gün okul öğrenciler kafa kaldırmamıştır

erken yat uykunu al bugün iyice dinlen canımcım :38:

hoşbulduk canım beni en çok yoran bugün nöbetçi olmamdı tüm gün ayakta durmam sarhoş gibiyim valla geçmişe bi bakayım tekrar yatcam. akşamdan beri uyuyorum ama yetmedi

ha bu arada bugün misafirlerim vardı,akşamda yemeğe dışarı çıktık..........

diyet rejim hak getireeee ,işim olmaz baskülleee:52::52::52:e....

:20:

hahhaaa
bu hafta işimiz yaş galba kızlar

nayır nolamazz :45:

valla yarın sıkı başlayım diyorum inşallh bi mani olmaz.................

lütfen manilere mani olalım :1:

valla ben meyvelere dayanmayı düşünüyorum artık

ben neye dayansam acaba suya mı :27:

neyse neler yaptığımı yazıyım bugün erkek arkadaşımla kavga ettim bu yüzden giremedm.moralim çok bozuktu..

cnm bnm erkek arkımın arkı bodruma tatil mi ne kazanmıs polismiş tesvik amaçlı yollamıslar o da bnm erkek ark ımı aramıs ben ona önceden ark larının isimlerini vermiştim.yani tatile fln gitmek istiyosan sadece bunlarla gidebilirsn demiştim.o da bu lafıma güvenip ar ına tamam demiş.sonra beni aradı çarş günü ben kızdım olmaz dedm.tartıştık.gitmicem tamam dedi.bi baktım bgn bodrumdaymıs telde öle dedi benim tepem attı.ama düşününce basta o haklıydı aslında fakat bana yalan sölemesi üzdü beni.ama sebebini şöle açıklıo ben tamam demiştm ona dönemedm.4 5 gün önce kavgasını etseydk üzülcektk diyo.huzurlu olmak istedm bgn kızcağını biliyodum dedi.ama istemesem yine sölemezdim bodrumda olduumu fln dedi.ben cok üzüldüm. öle gecti gitti.şimdi daha iim

şimdi iyidir inş aranız
vay bee demek liste tutuşturdun çocuğun eline şunla görüş bunla görüşme diye süpersin :46:

fadikkkkkkkkkkkkkk kızzz o mesajı beğendin emme ben sebzelerimi tükettim anacım kaç gün oldu :60::60:

yarın pazardan elmalarımı alıcam nasipse :27:

ama fakat lakin eşime söyledim böyle bi diyet yapıcam diye hatun manyadın herhalde böye diyet mi our
illa zayıflarken sağlığındanmı olucan dedi :27:

dün bir sürü diyet araştırdım bi kaçı kafama yattı

hangi diyetler canım

canımmmm
günaydınn balım balımm:81::81::81::81:
okuyum dedim de olmadı geçekten yetişemedim ya ben bu hafta sonunu berbat geçirdim hayatım neler oldu anlatsamm
:59::59:

kızlar hafta sonu gelemedim erkek kardeşim bi kaza geçirdi . istanbula yanıma geldi özlemiş hasret giderdik sonra uğurladım annesine uğrucaktı. anneside müstakil bahçeli bi evde oturuyo neyseee kapının önüne kapının boyunda bi cam koymuşlar kardeşimde içeri giriyim derken camın içine girmiş tabi heryeri kesik içindee hemen ambulansla hastaneye kaldırmışlar ki allahtan babasıda kapıda bekliyomuş gelmesi için gelmeyince merak edip bakmaya gidince bulmuş o halde. hemen annemin ordaki hastaneye ambulansla götürüldü izmite yani. mikrocerrahi uzmanı bulduk ameliyata alındı o bekleme anını hiç sormayın allah kimsenin başına vermesin. annem berbat bi halde kaç gündür eve bile gelmedi başından ayrılmadı bide şeker hastası annem.
ablam kardeşlerim hepimiz mahvolduk yani kısaca . bende o yuzden gelemedim. hatta tekrar anneme gidicem kardeşim bugün çıkıcak heralde allahın izniyle şimdi iyi hamdolsun kolunda biraz fazla hasar var alçıyada aldılar ama şükür allaha allah beterinden korumuş böyle yani kızlar bende bugün daha iyiyim en azından kardeşim daha iyi artık.

çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın

tabi hafta sonuu resimler koyulmuş faylaşılmışş geçmişi okuya bildiğim kadar okudum
kaptanımızı tebrik edeyimmm :46::46::46: hepimizide:46::46::46:
aslında bende koyucam resmimi ama önce hepimizin arkadaş listesine eklenmemiz lazımm düğün için baktığım kıyafetleride paylaşıcam sizinle fikrinizi almak için ama arkadaşlık isteği nasıl oluyo onu bilmiyorum :44::44:

biz göndeririz sana canım sen kabul et

bnm erkek arkşımla aram sürekli bozuk. annesiyle ne zaman tartıştıysa o günden sonra aramız hiç iyi olmadı. gün içinde hiç msj atmadı dün akşam aradı açmadım bnde bi yalan uyudrudum sonra uyudun mu? diye sordum cvp yok.bri insan bugün işe giderken bişi yazardı:43:

hımm bence canım inatlaşmayın iyi olmaz çünkü

Back
X