Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tünaydın kızlar sabah müslimi yedim sonra oğlanı doyurdum mutfağımı temizledim birazdan anneme gideceğim orda kalırız dün temizliğe kadınlar gelecekti ama uymadı önümüzde ki hafta birgün gelirim temizlenir ev laptopımı götürcem orda yazışırız....

hehe napıyım canım gözümün önünde deil bari güvendiim kişilerin yanında olsun:):52:

güvendiğin dağlara kar yağmasın sonra dikkati elden hiç bir zaman bırakma canım

sınavım çok kötü geçti (az mutsuzum)
sevgilimle konuştum ayrılmayı düşünerekten konuşmaya başladım. hatta sorunların az birazını söyledim. ayrılık olayınıda çıtlattım.öyle bişi düşünme bu aralar sana çok ilgisiz davrandım haklısın.en iyisi yüzyüze konuşmak dedi (mutluyum) seni harbiden seviyorum demesi içimin yağlarını eritti:77:
bi akrabasıyla konuştum az önce her erkeğin 1 tane sevgilisi olduğunu düşünüyosan yanılıyosun.çünkü etrafında ki k*şarlar rahat bırakmaz dedi. ama o şöyle düşünüyodur (başka bi kız olma ihtimaline karşı)seni seviyosa onun için önemli olan sensin onlar geçicidir. sana düşen sadece sabır ve üstüne düşmemek dedi ne kadar haklı sizce :/

canım bence haksız ne yani o herşeyi yapsın etsin sen sabırla bekle oldu

evet kızlar bugünkü menüm

sabah
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
biber
bir bardal şekersiz yeşil çay
bir dilim kepek ekmeği

saat 10 da yarım yeşil elma
saat 12 de yarım yeşil elma

elmalar çok büyük hepsini bitiremiyorum

Son düzenleme:
canım benim boy yok ufak tefeğim anlıycan.Oyüzden sanırım bu 22 kiloyu(:52::52::52:)verirsem şayet olur zannımca.Off ya şimdi yazarken hayal gibi geldi nedense:(
bu arada size önemli bi itiraf geçen aylarda eltim(kendisi 168 ve 53 kilo falan)tutmuş ona hediye diye gönderilen ve 38 beden olan gıcık mı gıcık bi ceketi getirmiş bana dio ki bana olmadı kullanırsan ve olursa sen denesene:47::47:gıcık kaptım ya ama ben de veririm birine bana olmaz bu beden dedim aldım onu.Hala kenarda duruyo.hayalim iyice kilo verdikten sonra ceketi ona geri iade etmek ve olmadı veremedim de kimseye.sen al halledersin demek.Ama var ya ceketi görseniz insan temizlik yaparken bile giymez ya.Sırf damarıma basmak için yapıyo zannımca:47:

bakkk baaak eltiye sennn elti yani sonuçta ne diim kii:57::57::57::57:
bencede sen kiloları ver şekerimm ki vericeksinn bundan eminimmm:4::4:
ceketi de atma alll bunuuu şekrim bana olmuyoo bol geliyoo dee:21:21::21: aaaa hatta başkasına verimm dedimm ama almadı kimsee bunu nerden aldın böylee temizlik bezi gibi dedilerrr:9::9::9::9::9::9::9::9: boşver canımmm böyle salk.... olduğu sürece biz daha güzel kilo vericezz onlar bizi sinir ettiklerini sanıyolar halbukii daha güzell hırs yapıyoruzz:47::47::47:
bu arada aman koçişe dikkatt sonra aranız açılmasınnn balımm:29::29:

evet kızlar bugünkü menüm

sabah
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
biber
bir bardal şekersiz yeşil çay
bir dilim kepek ekmeği

saat 10 da yarım yeşil elma
saat 12 de yarım yeşil elma

elmalar çok büyük hepsini bitiremiyorum

kaptan menü süper walllaaaa:46::46::46:

o nasıl bir akrabaymış öyle :57:
sanki biraz bana ondan uzaklaşman için bunları söylemiş gibi geldi...
niye her erkeğin 1 den fazla sevgilisi olmak zorundamı herkes çok eşlimi olmalı :47:
yapmak istedikten sonra etrafında olmasada bulur..seviyorsa ne hacet başkaya ki bence bayanda aldatıldığını hisseder..ona olan ilgisinden alakasından sözlerinden yapmacık olmamasından
sen şimdi uzaktasın diye mi bu kadar karamsar bakıyosun olaya bilemiyorum canım :44:
yani uzakta diye aldatabilir düşüncesimi :44:
bak bizde eşimle hep uzaktık eşim polis okulundaydı ay da bir kez ancak görüşüyoduk 1,5 sene böyle sürdürdük ama bir an önce kavuşmak için her geçen takvim yaprağını saklıyoduk günlük tutuyoduk..mesela bir ay bende kalıyodu defter sonra görüştüğümüzde o alıp yazıyodu çokk harikaydı şu an inanılmaz duygulandıran bir anı defteridir o bizim için :69:
sende böyle bişey yapabilirsin diye söyledim bunu :34:

ayy çok konuştum zannımca

sen seviyosan sevildiğine inanıyosun başkalarının sözlerine kulaklarını kapatacaksın
malesef herkes her zaman karşısındakinin iyiliği için konuşmuyo :31:

aynı şehirdeyiz :/ malesef. ama 1 sene sonra tayini çıkcak
bilmiyorum kafam çok karışık. sınavlarım bitsin yüzyüze konuşcaz.

yazdıklarınızın hepsini okudum. ve gördüm kü herkesin düşüncesi aynı.ilgisizliğinden dem vuruyorum sürekli arkadaşlarıma onlarda aldatıyordur yada soğumuştur bahane arıyodur ayrılmak için önce sen davran ayrıl dediler. bnde bi hışım eve gittim enemmm uzun süredir ilk defa bu kadar erken aradı saat 21:00 da:53: işte ayrılmak istediğimi söyledim o pek istemedi hatta biraz ara verelim istersen dedi. e zaten şuan ara vermiş gibiydik. aldatma gibi bi durum yok bana göre sadece arklarımın gazına geliyorum.arabası olduğu için ki (aldığı güne lanet olsun) arkadaşları rahat bırakmıyo:43:

yazdıklarınızın hepsini okudum. ve gördüm kü herkesin düşüncesi aynı.ilgisizliğinden dem vuruyorum sürekli arkadaşlarıma onlarda aldatıyordur yada soğumuştur bahane arıyodur ayrılmak için önce sen davran ayrıl dediler. bnde bi hışım eve gittim enemmm uzun süredir ilk defa bu kadar erken aradı saat 21:00 da:53: işte ayrılmak istediğimi söyledim o pek istemedi hatta biraz ara verelim istersen dedi. e zaten şuan ara vermiş gibiydik. aldatma gibi bi durum yok bana göre sadece arklarımın gazına geliyorum.arabası olduğu için ki (aldığı güne lanet olsun) arkadaşları rahat bırakmıyo:43:

erkek arkadaşın kaç yaşında ? birde mesleği ne merak ettim ?

canım bu ilişkide yolunda gitmeyen ne varsa yüzyüze konuşmak en iyisi
yani telle konuşma bu konuyu
ayrılma kararınıda o bırakmadan senin vermeni söyleyenlerde kusura bakmasın halt etmişler
çünkü bu ilişkiye tek başınamı başladında tek başına ayrılma kararı alacaksın...

bu arada kaç yaşında ne iş yapıyo :26:

kızzz ayşemmmm ayyy nediiimmm kiiii:9::9::9::9::9::9::9::9:
bak ikimizde aynı anda aynı soruyo sormuşuzzzzzzzzz wallaaa ne kalpmiş bizimkide:60::60::60::60:

kalplerimiz bir hayatım :69::69:

bir an önce evden uzaklaşmak istiyorum karşımızdaki apartmanda tadilat var iki gündür kafa bırakmadılar deli olucam artık :95::95:

tadilatt hiç çekilmez ne sesi:36: nede pisliğiii valla hayatımmm çık git bari uzaklaş çıldırmadann :10::10::10::10:

evet :9::9::9:

yaş ve iş önemli faktörler tabisi :82:

kesinlikle canımm ben evlenmeden önce hep derdim ki ayyy benden büyük olsun olgun olsun beni anlar dedim çocuk gibi davranmaz en azından dedim vee gittim aptallık yapıp 22 yaşındayken 34 yaşında bi adamla evlendim ne olduuu adamın sadece yaşı kimlikte büyük çıktı zeka yaşıı küçükmüşş tabiii onuda görememişim ki saflığımdann yanii neysee kesinlikle yaşı önemli yani yaşının insanı mı o önemlii işide tabi kii :97:

selam cadılar nabrsiiiz.ya beni hiç özlemediniz mi siizz. ben yokken dolmuş sayfalar 2 gündür bitriemedim.kıskanırım yaaa..:19::19:

Back
X