Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bu arada gerçekten allah yardımcınız olsunn. benim bitanemin yeğeniminde okuma bayramı var 2 haziranda tiyatro salonunda olucak bizimkisi ama ablam öğretiyo onlara şiinler olucak bide katip kızın sesi gitti artıkk konuşmaktan :9: oda uğraşıyo kıyafetlerle v.s die ama baya yoruldum diyo olsada bitse keşke ne zormuş diyoo :9::9:

aslıcım sana zayıflaman için biraz kızacağın bişe sölücem kesinlikle hırslanacaksın ama adamın madalyaları kafasında parçalmak isteyebilirsin.ben sölemeden geçende sivastan geldiler okuma byaramı madalyası yaptık. isterseniz göstereyim dedi. bende nasıl biriydi o galiba benim arkadaşım dedim. şöle tombul 3 bayandı sanırsam dediii..:43::43::43: yaa öle işte tarif ederlerken bile bizi tombul diye tarif ediyolar bacım vermek şart kara yağlarııı. bana da birisi sen şişmansın ya hırslı olmadığın burdan belli demiştii...:43::43:patavatsız insanlaaarrr size teşekkür ediyorum.. siz olmasanız ben böle hırslanmazdım belkide.gitcek yağlaaarr. inatçı yağlar iiçin deterjanlar var ya onlarla yıkasak da vücudumuzu inatçı yağlar gitseee olma mııı:9::9:

öyle canım ya başka nasıl tarif edebilirler ki ilk gözlerine kilolarımız çarpıyor :59:

hoşbulduk canım nasılsın :9:

onlar değilde ben delirecem canım :27: ya hiç aklımda yoktu şablon filan öylesine gittim atatürk resmide çok güzel oldu şirinlerde güzelmiş bak aslında ben çocukların resmini istiyordum ama işte uzakta olunca olmadı böylede güzel oldu sevdim ben çocukların haberleri yok bakalım sevecekler mi
haftaya pazartesi yapıyorum okuma bayramını
canım sen pasta börek gibi bişeyler hazırlatacak mısın velilere

evet düşünüyorum çocuklar acıkacak ve heycandan yemeyecekler. çocukları boşverde en önemlisi ben acıkacaammm:9::9::9:prog. bitince sınıfta kokteyl :9::9:tarzı bişe yapabiliriizz. ne kokteyl plastik tabaklar eşarplı basma fistanlı avratlar. ankara oyun havalarıı:64::64:

kızlar bu arada gerçekten allah yardımcınız olsunn. benim bitanemin yeğeniminde okuma bayramı var 2 haziranda tiyatro salonunda olucak bizimkisi ama ablam öğretiyo onlara şiinler olucak bide katip kızın sesi gitti artıkk konuşmaktan :9: oda uğraşıyo kıyafetlerle v.s die ama baya yoruldum diyo olsada bitse keşke ne zormuş diyoo :9::9:

evet canım gerçekten bitsede kurtulsak

evet düşünüyorum çocuklar acıkacak ve heycandan yemeyecekler. çocukları boşverde en önemlisi ben acıkacaammm:9::9::9:prog. bitince sınıfta kokteyl :9::9:tarzı bişe yapabiliriizz. ne kokteyl plastik tabaklar eşarplı basma fistanlı avratlar. ankara oyun havalarıı:64::64:

sen saat kaç gibi düşünüyorsun

aynen canım . bide bizi düşün her şeyde koştur koştur kıyafet değiştir organizasyon aksamasın . teknik konular bilgisayarı müziği..inşallah mükemmel geçer ama hata yapsalarda sorun değil. çünkü kesinlikle hataları bile çok şiriinnnn..:69::69:çok seviyorum işimi yaaa iyi ki öğretmen olmuşumm.

:9::9::9::9: sağol kaptannn

gülçin bu arada bende bugün aynısını dedim :47::47:hayatım bana esraya fatoşa aynı şey oldu geçenlerde eski tanıdıklarla karşılaşınca :57::57:ayy bu ne kilo v.s iyikide diyorlar en azından daha çok hırs yapıyoruz onların sayesinde. motive ediyorlarrr haberleri yokkk:9::9::9:
ben artık su içerken bile dahada çok içmek istiyorum ki şu ödemler çabucak gitsin bir ay sonra çıkıyımmm karşısına bakkk ödem gitti kiloda gitti gördün mü ciiciim demekkk içinnnn:57::57::57:

:9::9::9::9: sağol kaptannn

gülçin bu arada bende bugün aynısını dedim :47::47:hayatım bana esraya fatoşa aynı şey oldu geçenlerde eski tanıdıklarla karşılaşınca :57::57:ayy bu ne kilo v.s iyikide diyorlar en azından daha çok hırs yapıyoruz onların sayesinde. motive ediyorlarrr haberleri yokkk:9::9::9:
ben artık su içerken bile dahada çok içmek istiyorum ki şu ödemler çabucak gitsin bir ay sonra çıkıyımmm karşısına bakkk ödem gitti kiloda gitti gördün mü ciiciim demekkk içinnnn:57::57::57:
ya ben daha öncede yazmıştım 55 e düşünce tombiklere önce güzelce anlatacam devam ederlerse yemeye bende laf sokup duracam ki benim yaşadıklarımı yaşamasınlar.. sokakta genç ve tombul bi kız görsem zaman kaybetme imkansız değil diyesim geliyo yaa. o kadar güzel zamanları yitirdim ki kilo yüzünden yüzüm düştü kaç kere.onun için kimse yaşamasın . kızıma da olursa inşallah küçüklükten sağlıklı beselnmeyi öğretecem. çikolataya dondurmaya alıştırmamaya çalışacam.

gülçinn ama biliyomusun canımm hani senin avatardaki resmin varya nedense ben ona bakınca sen sanıyorumm bi an kafam gidiyo wallaa kızma ama inan ki nebilimm anlık öyle düşünüyorumm :9::9::9::9::9:

müdürün izin veriyosa yap tabi. bizimki serttir bu konularda. hemde okul sati zil filan çalıyor büyük sınıflar ikide birde merak eder geliir.bizim okul kaldırmaz gibi.

canım okul içinde olmayacak bahçenin aşağı tarafında bir binamız var uzak biraz sorun olmaz yani

kaptan ordamısın bişi sölücemm:59::59::59::59:

söyle canım

canım okul içinde olmayacak bahçenin aşağı tarafında bir binamız var uzak biraz sorun olmaz yani

söyle canım

kaptan yaaa ah benim kafammm :59::59::59:
yaa senin profiline baktım da resimdeki sensin sanırımm yaa ne kadar güzelmişşsinn kaptannn inan kiii şaşırdımmm:53::53::53:
nie ama söliyim ben seni hani siyah saçlı gözlüklü biri olarak sanıyodumm özür dilerim böyle harika bi hatun olduğunu bilmiyodumm:46::46::46::46::46:

kaptan yaaa ah benim kafammm :59::59::59:
yaa senin profiline baktım da resimdeki sensin sanırımm yaa ne kadar güzelmişşsinn kaptannn inan kiii şaşırdımmm:53::53::53:
nie ama söliyim ben seni hani siyah saçlı gözlüklü biri olarak sanıyodumm özür dilerim böyle harika bi hatun olduğunu bilmiyodumm:46::46::46::46::46:

hımm sağol canım sen diğer resimlerimi görmedin görsen bayılacan demek :52:
dur facede açıyım sana özel mesaj gönderiyim linkinide bak :27:

Back
X