Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa evettt :KK70::KK70: 100gr vererek tahminen 1 seneye mezunsunuz ben diyim :KK70: @poncikbirgelincik
Vicdansız :D :D benim son 4 kilo bu son 4 kilo da bir eriyip bitmedi :D
Ben ödülümu verdimm yulafli püsküvit yidim:KK76::KK76::kk77: SchonerDuft SchonerDuft
Afiyet olsun canım
11 mayıs cuma memüm

08.00
2 yumurta haşlanmış

12.30
3 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase tarçınlı yoğurt

15.00
Yarım muz
4 gün kurusu kayısı

18.00
1 kk süzme peynir
1 porsiyon et haşlama
Et haşlama mı afiyet olsun canım yiyemedigim bir şey
Bugün şeker cezasının ilk günü başarabilmişimdir umarım:). Bi ara elim dondurmaya gitti ama kendime hakim oldum. Su şişeme bir çubuk tarçın attım o isteği bastırdı.
Menüm
Sabah 11:00
1 dilim çavdar ekmeği,1 kaşık biberli otlu sürme peynir , 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber
13:30 1 kahve sütlü şekersiz
15:30 1 tabak etli nohut yemeği, 1 bardak ayran
17:30 5 kaşık etli nohut yemeği,1 bardak ayran
Su 2 lt filan oldu ama uyuyana kadar 3 e tamamlarım:KK66:
Toplamda 1100 kalori (1972 kalori almam gerekiyordu ama nasıl yicem o kadar?)
Spor 30 dk yürüyüş SchonerDuft SchonerDuft
1900 çok ama 1100 de az kuzum afiyet olsun
Kızlar benim eşim hasta kızımın burnu akmaya başladı inanılmaz mızmız okuyamadım geçmişi bugunki sporumuda ekledim.
Menüm
Kahvaltı: 07.30 250 kcal
2 krep 20 cm çapında
Krem peynir

Ara 12.00
250 ml süt 148 kcal
10 kuru üzüm 50 kcal
Öğle yok
Akşam. 17.00 450 kcal
Karabuğday çorbası 1 kepce
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 ortaboy karniyarık
Bol salata

Su.2lt
Spor 30dk egzersiz harekeri lessie karışik
40 dk yürüyüş
Kalori aklımda kaldığıyla yazdım 1000 falan sanırım. Çok karbonhidrat oldu sanırım sabahki krep yağsızdı dip not geçeyim haftasonu mecburi seker diyeti :KK66:
Karatay yapıyorsun demi
Kızlar bugünkü düzensiz menum:-(
Dişle ugrastigim için
Kah.1 simit
çay

Oglen
Tarhana çorbası
yogurt

Ara 2 si 1 arada

Akşam çorba
yogurt

su 2 litre
spor 40 dk yürüyüş SchonerDuft SchonerDuft
Afiyet olsun canım sporu ekledin mi

Vicdansız :KK70: :KK70: benim son 4 kilo bu son 4 kilo da bir eriyip bitmedi :KK70:

Afiyet olsun canım

Et haşlama mı afiyet olsun canım yiyemedigim bir şey

1900 çok ama 1100 de az kuzum afiyet olsun

Karatay yapıyorsun demi

Afiyet olsun canım sporu ekledin mi

SchonerDuft SchonerDuft Canım ozellikle karatay yapmıyorum, yiyeceklerimi sağlikli yiyip kalorilerden kısayım sporlada destekleyerek kilo vereyim kafasındayım. Hedefim 58 iyi bana ama garantileyip 55 e duşmek istiyorum. Bebiş okul derken fırsat bulup kendime hiçbişey yapamiyorum yemekleri annem yapıyor bana yağ koymadan falan ayırıyor ayırabilirse. Bu hafta -900 koydum ama hedefi ya tutmazsa diyede tırstım deği§irebilirmiyiz ki 700 olsa :KK66:)) bu hafta 200 gr yüzunden kaybettim gercekçi hedef koymak lazim dı gene uçmuşm:KK66:

Sabah
1 bardak süt
10 fındık çiğ
6 çiğ badem
Minik bitter gofret

Ara
Yok

Öğlen
1 küçük çiğ köfte dürüm
1 kupa çay

Ara
1 elma
Çeyrek simit

Akşam
3 yk z.yağlı türlü
Bol salata
Ara
4 5 kiraz
Ortalama kalorim 1200 tutmuştur bugün hiç oturmadım sürekli kalk otur yaptım dosya taşıdım 2 kere dışarı çıktım akşam yürüyüş yaptım sahil çok esiyor diye kısa kestik dürümden sonra wcye çıktım devamı gelirse çok iyi olacak

SchonerDuft SchonerDuft Canım ozellikle karatay yapmıyorum, yiyeceklerimi sağlikli yiyip kalorilerden kısayım sporlada destekleyerek kilo vereyim kafasındayım. Hedefim 58 iyi bana ama garantileyip 55 e duşmek istiyorum. Bebiş okul derken fırsat bulup kendime hiçbişey yapamiyorum yemekleri annem yapıyor bana yağ koymadan falan ayırıyor ayırabilirse. Bu hafta -900 koydum ama hedefi ya tutmazsa diyede tırstım deği§irebilirmiyiz ki 700 olsa :KK66:)) bu hafta 200 gr yüzunden kaybettim gercekçi hedef koymak lazim dı gene uçmuşm:KK66:
Karatay mı yapıyorsun diye sorma sebebim öğlen neden yok dersem karatay deme diye akşam çok geldi bana karabuğday ve pilav ve de karnı yarık çok çeşitlendirme bu kadar birde bebek var madem öğün atlama

Karatay mı yapıyorsun diye sorma sebebim öğlen neden yok dersem karatay deme diye akşam çok geldi bana karabuğday ve pilav ve de karnı yarık çok çeşitlendirme bu kadar birde bebek var madem öğün atlama
Mecburiyetten atladım aslında kuzum sabah evden kendimi zor çıkardım bebiş fenalarda babası iyileşemeden kızımda çıktı öğle yemeği ayarlayamadım okulda süt içtim üzüm yedim. Orda çok görünuyo okuyunca ama cidden doymadan kalktim masadan.

Mecburiyetten atladım aslında kuzum sabah evden kendimi zor çıkardım bebiş fenalarda babası iyileşemeden kızımda çıktı öğle yemeği ayarlayamadım okulda süt içtim üzüm yedim. Orda çok görünuyo okuyunca ama cidden doymadan kalktim masadan.
Öğlen düzgün yemedigin içindir belki mevsimden belki esin hasta onla uğraştın birde kızın hasta moral olarak çöküyor insan afiyet olsun

Back
X