Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben minik adaylarda degilmiydim asıl listeye alindım mı :KK66: göremedim adımı ilk listede kaçirdım sanirım yaa çok sevindim asıl olmak ayrı buralar benim artık misafirlik çıktı desene :KK76:
Kendi çöplüğümdeyim desene ee sana etiket yaptım bilgilerini hedef kilonu kontrol et diye görmedin mi ? Neyse önemli olan daha çok dikkat edecek olman :D
Merhaba kızlar, yürüyüş yaptık akşam serinliğinde çok güzel oldu. Ayak dabanlarım ağrıdı valla:KK66:. Yarın da sabahtan çıkıcaz yine, kemerleri sıkmak lazım .
Ohhh mis gibi havada yürümek gibisi yok. Bu hafta güzel bir atak bekliyorum senden

Geç kaldım @kaptinn kusura bakma ,bebişi hastaneye götürdüm tahlil mahlil anca oldu
Geçmiş olsun canım
4.takımda biri 5 kilo vermiş :KK57:
:oha::oha: 200 kg muymuş kendisi
Evet çok şükür bir şey yok,çok sağol ,ishali vardı biraz dün gece de kusunca korktum ,pek de hastaneye gitmiyoruz açıkcası epey oyalandık herşeyine baktılar gitmişken :olamaz: ama neyse diş çıkarma dönemi olduğu için ishal olmuş ve fazla yediği için de kusmuş sanırım her şey yolundaymış huysuz biraz sadece
Üstüne düştükçe huysuzlaşıyorlar
Bende bunlardan 3 tane var
Neeee:confused::confused: yuh ne yemeyip ne içmemiş acep:KK70::KK70::KK70: töbeee... nasıl bir diyetmiş o yaa:rolleyes::rolleyes:
:KK70:
Geçmiş olsun canım aynı dertlerden bende de var. Bizimki de aynı ishal ve huzursuzluk tavan yaptı:mad:gece 5 defa uyandı heralde. Zaten 12 de yatıp 7 de kalkıyoz:cry:
Allah kolaylık versin canım büyürler geçer
kızlar geçen haftada birinciymiş zaten kalori hesabı yapıp +2 saat spor+akşam 8 den sonra bişey yememiş
Ben size dedim gece kalkak spor yapak diye kaç kalori saymış acep 100 - 150 olsa gerek
Ben de bakıyım bari. Şimdi seni soru yağmuruna tutmaktansa:KK53::KK53: 2 saat sporu nasıl yapmış ya:skandal: çoluk çocuk iş güç yok heralde:KK70::KK70:
:KK70:
valla organ aldırsa bile 5 kilo ya utandım valalh :KK70:

aynen 1 hafta da bende sıkıcam kendimi bu ne ya mıy mıy veriyorum

çok şükür canım kafanda rahat etti en azından

bizde yapalım takımca :KK70:

2 saat spor zor ya insan mahfolur
En iyisi oyun oynamak yakar top oynasak hep beraber takımcak
Ben de 10 gram fazlamla hedefime ulaşamamış oldum
:KK70::KK70: 10gr mı? 100gr olmasın o
bizde içek şeker cezası bitince
İçelim güzelleşelim
Geç kaldım @kaptinn kusura bakma ,bebişi hastaneye götürdüm tahlil mahlil anca oldu
Geçmiş olsun canım
acı yok racky listeye uyulucak ceza tmamlanacak ama aterime denk gelecek bende merak içindeyim 6 günüm var en önelisi cumartesi pazar benim için
:KK72:

Kendi çöplüğümdeyim desene ee sana etiket yaptım bilgilerini hedef kilonu kontrol et diye görmedin mi ? Neyse önemli olan daha çok dikkat edecek olman :KK70:

Ohhh mis gibi havada yürümek gibisi yok. Bu hafta güzel bir atak bekliyorum senden
O atağı ben de bekliyorum kendimden:halay::dua:

Nasıl olacak bakem o??? 3-4 ayda 13 kiloyu verene kadar neler çektim ben:).
Aslında şöyle bişey hani diyoruz ya "bugün şunu yeyimde yarın daha dikkatli olurum" yada "bugünlük bi parçadan bişey olmaz" gibi şeyler işte bunları hiç yapmadan kendine hakim olabilir misin? 1 ay süre ver kendine bu süre içinde hiç kaçamak yapmadan listelerini uygula listelerini her hafta yeni kilona uygun kalori miktarlarında hazırla. Kalorilerini yağsız sebze yemekleri ve yağsız proteinlerden al tahılları sınırlı ye bakliyatları da aynı şekilde sınırlı tut bunlar için 1 avuç ölçüsünü kullan şekerli ürünleri ambalajlı ürünleri 1 ayda verdiğin kiloya göre serbest gün yap ve o gün hediye et kendine. Bende 100 kilonun üstünü gördüm. O yüzden rahat rahat tavsiyede bulunuyorum sana. Ama kendini çok sıkmadan yormadan zayıflamak istiyorsan o da olur sadece daha uzun sürer

Menüm
Sabah 11:00 1 kk beyaz peynir,2 kaşık menemen,5 yeşil zeytin,domates, salatalık, biber
12:00 2 bardak çay
15:00 1 kahve
17:30 1 tabak taze fasulye yemeği,1 kase yoğurt
19:00 kahve
Su 3 lt den fazla oldu
Spor 30 dk yürüyüş SchonerDuft SchonerDuft
Çok fazla su içmek migdenin kuçulmesini engeller canim evet faydali ama sen bence 2.5 -3 ltreyi geçme zaten cay kahvede de sivi oldugu icin migdeyi çuval gibi şişirip kuçulup iştah kesmeyi onlemesin vede bobrekler fazla siviyi atamayip zarar gormesin.( not:topigi gezinirken dayanamadim Soyliyim dedim bende oo hatayi yapiyodum.)

Aslında şöyle bişey hani diyoruz ya "bugün şunu yeyimde yarın daha dikkatli olurum" yada "bugünlük bi parçadan bişey olmaz" gibi şeyler işte bunları hiç yapmadan kendine hakim olabilir misin? 1 ay süre ver kendine bu süre içinde hiç kaçamak yapmadan listelerini uygula listelerini her hafta yeni kilona uygun kalori miktarlarında hazırla. Kalorilerini yağsız sebze yemekleri ve yağsız proteinlerden al tahılları sınırlı ye bakliyatları da aynı şekilde sınırlı tut bunlar için 1 avuç ölçüsünü kullan şekerli ürünleri ambalajlı ürünleri 1 ayda verdiğin kiloya göre serbest gün yap ve o gün hediye et kendine. Bende 100 kilonun üstünü gördüm. O yüzden rahat rahat tavsiyede bulunuyorum sana. Ama kendini çok sıkmadan yormadan zayıflamak istiyorsan o da olur sadece daha uzun sürer
Bu kadar sıkı diyet yapacak azmim keşke olsaydı ama malesef yok:(. Hele ki yaz dönemlerinde yok. Sonbahar ve kış ayları benim daha azimli olduğum dönemler. Yazın daha çok dışarda olduğumuz için çok azimli olamıyorum.
Çok fazla su içmek migdenin kuçulmesini engeller canim evet faydali ama sen bence 2.5 -3 ltreyi geçme zaten cay kahvede de sivi oldugu icin migdeyi çuval gibi şişirip kuçulup iştah kesmeyi onlemesin vede bobrekler fazla siviyi atamayip zarar gormesin.( not:topigi gezinirken dayanamadim Soyliyim dedim bende oo hatayi yapiyodum.)
Benim kilomdaki biri için 3-3.5 lt içilmesi gerektiğini okumuştum ben de. O yüzden aslında bu kadar çok içmeye çalışıyorum. Aile hekimimiz de sürekli çay kahve içiyorsanız fazladan bir litre su içmelisiniz diye uyarıyor bizi. Yoksa vücutta kansızlık yapabilir diye söylemişti. Ben de şaşırdım şimdi çok mu az mı içmeliyim acaba???:)

Back
X