Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlaaar napıyosunuz. Dun aksamdan berı temızlık yapıyorum bıara okudum katılamadım sıze. Nasıl gıdıyo dıyetler. Bem bugun azcık kacırdım malum haftasonum yıneo_O
Bende kacirdim azcık o_O hafta içi toparlarız
Temizlik ile erir kuzum. Ben iyi gidiyorum diyetimi farklılaştırarak ilerlemeyi düşünüyorum günlük yürüyüş + egzersiz ile bakalım nasıl olacak
egzersiz olarak ne yapacaksin canim ben iki gündür 500 k yapiyorum hatta simdi yaptim

Menüm
Sabah 10:30
2 yumurta( teflon tavada sütle yapıldı:KK66:)
1 kk beyaz peynir, 1 dilim siyah ekmek(şeker hastaları için olan bi ekmek), domates, salatalık, biber söğüş, 1 kaşık biberli sürme peynir
13:30 2 bardak çay
15:00 avuç içi kadar kabak çekirdeği
17:30 200 gr kuzu pirzola ( evde değildim ondan tartamadım tahminen 150 gr filandı ama fazladan hesapladım), lahana salatası
18:30 kahve
19:30 kahve
Su :2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş SchonerDuft SchonerDuft
1200 kaloriye yakın ediyor bugün.
Afiyet olsun canım çok beğendim menünü miktarlarda kontrollü tercihlerde güzel. Geç kahvaltı erken akşam yemeği 2 öğün olmuş. Akşam öğününden sabaha kadar geçen süre yaklaşık 15 saat oluyor. Hayatta dayanamam kalkar gece yerim. Seni tebrik ediyorum

Cuma gününe verip yetiştiremediğim kiloları cuma cumartesi yiye yiye yiye vermişim arkadaşlar bugün 70,7 :KK76::KK76::KK76:
Çok heyecanlıyım gelsin 60larrrrrrr
Ohhh maşallah ben 8 leri görünce sevinç dansı yaptım :-))o kadar inemem ama 75 i görsem yeter:dua:

Dün de spor yapmadım
Deli gibi yürümem gerek bugün
En az 90 dk
Bu haftayı 250 dk ta tamamlamam lazım gençleeeeee
Benim spor komedi gibi bi spor azmi tutturamadim tam ısıniyorum 2 saat yapcamdiyorum bisey cikiyo birakmak zorunda kaliyorum.

Ohhh maşallah ben 8 leri görünce sevinç dansı yaptım :-))o kadar inemem ama 75 i görsem yeter:dua:
Inşallah görürsün kuzum en guzel şey bence giydigin kiyafetten biyerlerinin firtlamadigini gormek.. gorenlerin cok yakismis diye nerden aldiginı sorması falan guzel seyler ey gidi gunler eskiden firtina gibi eserdim;) simdi un cuvali gibi geziyorum ayy kafiye bile yaptim aglanacak halime.... neyseki bende 2 ay once 69.70 arasi gezerken simdi 64 oldum darisi 55 lere hep birlikte

Inşallah görürsün kuzum en guzel şey bence giydigin kiyafetten biyerlerinin firtlamadigini gormek.. gorenlerin cok yakismis diye nerden aldiginı sorması falan guzel seyler ey gidi gunler eskiden firtina gibi eserdim:KK66: simdi un cuvali gibi geziyorum ayy kafiye bile yaptim aglanacak halime.... neyseki bende 2 ay once 69.70 arasi gezerken simdi 64 oldum darisi 55 lere hep birlikte
Inşaallah tatlım aynen doğumdan sonra deneyip içine giremedigim pantolonlar tunikler oluyor ya motive artiyo yok ya ne un çuvalı ben atayım o zaman kendimi 103 de doğum yaptım 5 ayda 89 a indim şükür. .kafana takma Biz de bu hırs oldukça veririz bu kiloları insallahh:KK19::KK200::KK200:

Annendeysen çok kasma , azar azar her yaptığından tat. Sonra aklında kalır bak:). Eve dönünce telafi edersin.
Ben de yarın misafir ağırlıycam, inşallah ben de iyi atlatırım. Zaten canım çok bişey çekmiyor eskisi kadar. Kafada bitiyor dedikleri bu olsa gerek:).
111.5 çıktım:KK66:.
Hadi bakalım . Ama regli dönemlerinde de kilo verebiliyoruz bunu unutma sadece 500 gr değilse de 200 gr verebilirsin bur dahaki regline kadar tam oturur.diyetin sende verirsin reglinde . Yok kalmaz gözümün önünde olmasın yeter.
Menüm
Sabah 10:30
2 yumurta( teflon tavada sütle yapıldı:KK66:)
1 kk beyaz peynir, 1 dilim siyah ekmek(şeker hastaları için olan bi ekmek), domates, salatalık, biber söğüş, 1 kaşık biberli sürme peynir
13:30 2 bardak çay
15:00 avuç içi kadar kabak çekirdeği
17:30 200 gr kuzu pirzola ( evde değildim ondan tartamadım tahminen 150 gr filandı ama fazladan hesapladım), lahana salatası
18:30 kahve
19:30 kahve
Su :2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş SchonerDuft SchonerDuft
1200 kaloriye yakın ediyor bugün.
Afiyet olsun canım
Bende kacirdim azcık o_O hafta içi toparlarız

egzersiz olarak ne yapacaksin canim ben iki gündür 500 k yapiyorum hatta simdi yaptim
Gerilme egzersizi başladım bugün 1 saat yürüyüş yanına ortaya karışık bir program hazirlicam squat mekik jumping jack plank ayakta bisiklet ayakta makas kol hareketleri ortalama 45 dk denk getirecem bazen daha fazla ama yediklerimde değişecek ne kadar gider bilmiyorum zaten 69 sabitlendi gerisi kolay gider diye düşünüyorum. 500 kl de bana artık çok basit geliyor önceden çok severek yapiyordum başka video varsa bildiğin önereceğin jillian dışında dikkate alabilirim
Cuma gününe verip yetiştiremediğim kiloları cuma cumartesi yiye yiye yiye vermişim arkadaşlar bugün 70,7 :KK76::KK76::KK76:
Çok heyecanlıyım gelsin 60larrrrrrr
Hedef kaçtı senin hedefe ne kaldı :halay:
12 mayıs menüm
2yumuera 1dilin peynir 5 zeytin domates salatalık biber 1 beyax çay

1muz

Öğlen
Kavurma et
Salata

1tadelle( kaçamak )

Bulgur pilavı 4 kaşık ve salata
Tadelle olmamış canın çikolata isterse bitter yiyebiliyorsan bitter yemeni öneririm.
Dün de spor yapmadım
Deli gibi yürümem gerek bugün
En az 90 dk
Bu haftayı 250 dk ta tamamlamam lazım gençleeeeee
Sen son 3 e gireceksin ona göre cezan olacak :D :D

:KK200::KK200:18 CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,60 :duduk: 68,00
bi-zuzu => 64,20 :duduk: 63.30
poncikbirgelincik => 59,70:duduk:
patient women => 89 :KK9:88.5
drdotty => 71,1 :duduk:70,00
tgb1907=> 65,20:duduk: 64.7