- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.201
Herkes nerde :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım yeni geldim eve 1 2 saat sonra tekrar çıkıcam sen naptın protein nasıl gidiyor tartıldın mı bugünHerkes nerde :-(
Iyi düne göre daha iyi tartildim sabah 88.5 geldimBen burdayım yeni geldim eve 1 2 saat sonra tekrar çıkıcam sen naptın protein nasıl gidiyor tartıldın mı bugün
Süper kilonu koruyabilirsen bu hafta cumaya 87.50 altına düşersin süpersinIyi düne göre daha iyi tartildim sabah 88.5 geldim)
Ayy insallah canim yaa dikkat ediyorum kacamak yok bakalimSüper kilonu koruyabilirsen bu hafta cumaya 87.50 altına düşersin süpersin
3 günlük yapılıyor canım tuğba öyle yapmıştıBu arada bu protein 3 gunluk mu sadece daha uzun yapamiyormuyuz
Tmm canim yarin son o zaman ...3 günlük yapılıyor canım tuğba öyle yapmıştı
Anneni kaybettin galiba Allah rahmet eylesin basın sagolsun:-(Selam kızlar ewe yeni geldik. Bugün selam bile veremedim size. Tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının anneler gününü kutluyorumilk anneler günüm ve maalesef annemsiz geçirdiğim ilk anneler günüm. Artık bugünden nefret ediyorum diyebilirim
![]()
Canım annelerin yeri kesinlikle dolmaz kocaman bir boşluk yoklukları sanırım vefat etti annen ama minicigin var artık rabbim senle miniginle yaşayacağın koskocaman sağlıklı mutlu yılların olsunSelam kızlar ewe yeni geldik. Bugün selam bile veremedim size. Tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının anneler gününü kutluyorumilk anneler günüm ve maalesef annemsiz geçirdiğim ilk anneler günüm. Artık bugünden nefret ediyorum diyebilirim
![]()
Yarın kaç olacağını merak ediyorum afiyet olsun kuzumBugünkü 2.protein gününden menü m
Kahv. 8:00 2 has.yumurta
Kk beyaz peynir
domates
maydanoz
çay 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 12:30
2 ceviz
Moringa çayı
Öğlen 14:30
Ton balıklı salata
Ara30 sade kahve
Aksam00 has.tavuklu salata
Ara00 kefir (icilecek)
Su:1,5 litre
spor:45 dk lesliSchonerDuft
ayy bende çok merak ediyrumCanım annelerin yeri kesinlikle dolmaz kocaman bir boşluk yoklukları sanırım vefat etti annen ama minicigin var artık rabbim senle miniginle yaşayacağın koskocaman sağlıklı mutlu yılların olsun
Yarın kaç olacağını merak ediyorum afiyet olsun kuzum