Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

son ana Kadar 14 kilo alsan cok iyi olur senin acindan toplamda yani:)

cünki genelde son ayda cok fazla kilo aliniyo derlerya insallah öyle olmaz kuzum sende
ben ilk aylarda aldm kuzu yoksa sonrasında iyi gittim 58le başladım 4 ay oldugunda 64 kiloydum 2 ayda 4 kilo daha aldım önümüzdeki 2 ay 2 kilo hedef koydum kendime 70den yukarı cıkmam lazım ki son aya da kilo alma payım olsun

hayaller hayatlar olmam insallah :D:D

ben ilk aylarda aldm kuzu yoksa sonrasında iyi gittim 58le başladım 4 ay oldugunda 64 kiloydum 2 ayda 4 kilo daha aldım önümüzdeki 2 ay 2 kilo hedef koydum kendime 70den yukarı cıkmam lazım ki son aya da kilo alma payım olsun

hayaller hayatlar olmam insallah :KK70::KK70:
evet canim güzel plan:) umarim cok fazla almassin hihihi

Kaptanım çok şükür şimdi iyiyim. Artık daha dikkatliyim. Şimdi hastanedeyim kötü bişey yok sonuçlarım iyi geliyor:KK15:

Şu an 65,8 kiloyum. Birden bire oldu bu hafta spor konusunda hep yetersiz hissettim kendimi ondan oldu aptalca hırs yaptım canım. Ben bugünlerde hep seni ve kızını düşünüyorum. Ne yapıyor prenses alıştı mı anneannede kalmaya:KK60:

Teşekkür ederim canım ponçikim. Aslında yoruldukça alışacak vücut diye düşündüm. Çok hırpalamışım işte. Şimdi yine hastanedeyim zaten olan şeyler dışında olumsuz bir durum görünmüyor. Akşam üstü evde olurum

:nazar:Maşallah canım cicim Allah sağlıkla kavuştursun. İnşallah anası gibi uykuyu sever yoksa anası gece gündüz kucakta pışpışlarsa kendi de helak olur bebişte. Benimkiler çok zor bebekti de ondan böyle söylüyorum senin moralin bozulmasın canım. Sen öpe okşaya uyutursun bebişini :anne:
anladım canım dikkat et artık bence gayet iyisin kendini zorlama düzenli yürüyüş yapsan yada günde max 1 saat haftada 3 gün spor yeterli bence

maşallah ona :nazar::nazar::nazar:
evet eylül 15 dogum tarihi verdi doktor 3.5 ay kaldı eger tam gününü beklerse :rolleyes:

minnoş minnoş yatıyodu oysa ki normalde canavar gibi :KK70::KK70:

sen onu doğunca gör bide nasıl canavar olcak erkek anası :D:D

anladım canım dikkat et artık bence gayet iyisin kendini zorlama düzenli yürüyüş yapsan yada günde max 1 saat haftada 3 gün spor yeterli bence

sen onu doğunca gör bide nasıl canavar olcak erkek anası :KK70::KK70:
irkeekkkk doguracaaaam :D:D:D

kızlar cumartesi doktora gttim bebek için bi esneyişi vardı görmeniz lazım :KK70: baya acıyo agzını kocaman aynı anası olcak belli uykuyu sevcek :KK70::KK70:
Maaşallah kuzuya umarim doguncada uykucu olur. 40 ı çıkana kadar uyuyolarda gaz diş derken 10 11. Aylarda rahatliyo.. paha bicilemez bisey ben davul calsa uyanmazdım bebisin mirıldanmasina uyaniyorum artik;)

son ana Kadar 14 kilo alsan cok iyi olur senin acindan toplamda yani:)

cünki genelde son ayda cok fazla kilo aliniyo derlerya insallah öyle olmaz kuzum sende
Benim tam tersi olmustu ilk 7 ayda 12 kilo aldım son iki ayda birer kilo alip 14 kilo fazlayla doguma gittim. Normal digumdu ama eve geldim gidis kilomdan sadeece 2 kilo dusmustum cocuk 3 kilo dogmustu nasil oldu hala anlamis degilim. Artik 2 gun hastenede bi danayı yedim heralde:KK70:

4 haziran
Sahur
1 hashasli katmer 15 cm capinda:KK66:
Domates peynor zeytin
Iftar
1 kase corba
2 biber dolma
Salata

Su 1.5 oldu simdilik
Spor.. haldır huldur ev temizligi
Pesine 1 saat yuruyus

Saglikli beslenemiyorum protein agirlikli gidiyodum ama bugun bozdum. tartidada 61.9 u gordum bugun.
Kuzum et köfte vs yesen çok güzel olur?sever misin
Balık vs
Günceline göre kilo vermişsin inşaallah yağdadır. Kuzum

kaptinn kaptinn kuzum hayırlısı ile gelsin kuzu
Bende çok uykucıyumdur anında uykuya dalarım top patlasa uyanmam ama oğlumla birlikte en küçük sesini duyuyorum
Ama hala çok severim uyurum
İnşaallah kuzun deliksiz uyur güzelce dinlenir annesini de dinlendirir

Kızlar bugün tartıda 75.5 kg çıktım
Çok mutluyum
Yarın diyetisyen günüm 18.40 randevum
İnşaallah güzel sonuçlar elde edeceğiz

10gün önce 79.5 çıkmıştım çok üzülmüştüm bir haftada iki kilo alarak...
9gündür direniyorum
Ve alıştım
Az yiyorum sağlıklı besleyici vitaminli gıdalar alıyorum
Vücudum kendini toparladıkça kendime güvenim artıyor duruşum değişiyor
Güzel gelişmeler
Sadece diyet kilo verme değil
Okumalarım sadeleşmem ev düzeni ritüeller hepsi etkili tabi ki ..

Sizlerde durumlar nasıl?

Kaptanım çok şükür şimdi iyiyim. Artık daha dikkatliyim. Şimdi hastanedeyim kötü bişey yok sonuçlarım iyi geliyor:KK15:

Şu an 65,8 kiloyum. Birden bire oldu bu hafta spor konusunda hep yetersiz hissettim kendimi ondan oldu aptalca hırs yaptım canım. Ben bugünlerde hep seni ve kızını düşünüyorum. Ne yapıyor prenses alıştı mı anneannede kalmaya:KK60:

Teşekkür ederim canım ponçikim. Aslında yoruldukça alışacak vücut diye düşündüm. Çok hırpalamışım işte. Şimdi yine hastanedeyim zaten olan şeyler dışında olumsuz bir durum görünmüyor. Akşam üstü evde olurum

:nazar:Maşallah canım cicim Allah sağlıkla kavuştursun. İnşallah anası gibi uykuyu sever yoksa anası gece gündüz kucakta pışpışlarsa kendi de helak olur bebişte. Benimkiler çok zor bebekti de ondan böyle söylüyorum senin moralin bozulmasın canım. Sen öpe okşaya uyutursun bebişini :anne:
65.8 mi :KK57::KK57: şaka yapıyosun inanılmaz hızlı veriyosun kuzu frenle biraz kendini sağlıgına bisey olmasin, bende kızımı inanılmaz özledim eve gelesim gelmiyor her akşam dışardayız sahurda eve geliyoruz nerdeyse ama hiçbişey tat vermiyor 4 gün kaldı 5.gün yanındayım inşallah

kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft bana izin verin noooolur yawrular:KK43: hayatım hiç yolunda değil inanın gelemiyorum buralara. Bana bir ay izin verin:KK14: mazeret çok ama yapacak açıklamam yok. Ailevi ve özel mevzular diyelim.annemin vefatı vardı zaten ve babam da hastaneye yattı.ailecek darmadağın olduk. Bi müsade etseniz canlarım:KK57:zor durumda bırakmak istemiyorum asla sizi.

kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft bana izin verin noooolur yawrular:KK43: hayatım hiç yolunda değil inanın gelemiyorum buralara. Bana bir ay izin verin:KK14: mazeret çok ama yapacak açıklamam yok. Ailevi ve özel mevzular diyelim.annemin vefatı vardı zaten ve babam da hastaneye yattı.ailecek darmadağın olduk. Bi müsade etseniz canlarım:KK57:zor durumda bırakmak istemiyorum asla sizi.
Geçmiş olsun canım. Kaptin ile görüşelim gerekirse yönetim ile de görüşürüz sen iyi ol önemli olan o .

günaydın kızllaaarrr drdotty drdotty S _Safiye_ cok geçmiş olsun kızlar okurken korktm iyisinizdir umarım kendiize ve yavrucuklarınıza dikkat edin :dua::dua:
İyiyiz artık canım;), hiç bişey olamamış gibi sanki:). kırık filan olmadığı için çok şanslıyız gerçekten....

Günaydın kizlar :KK54: okuya okuya geliyorum bakalim :KK48:

Cok gecmis olsun canim cok sukur gecenin sonu mutlu bitmis :dua: bu cocuk milletinin bazilari ne kadar yaramaz ve acimasiz oluyo bazen boyle :KK43: bereket allah korumuşta kizına daha buyuk zarar vermemis :dua:
Çocuk işte bişey diyemiyorsun ki, benimki de yapmış olabilirdi. Allah’tan ciddi bişey değildi, dr gidince hemen yerine taktı kolu. Bu bücür cadıda değişik değişik şeyler tecrübe ediyorum:)
S _Safiye_ kuzun geçmiş olsun
Geçen akşam iftar yemeğinde arkadaşın kızı oğlumu ısırmış yanağından bi gittim morarmış çocuk öğündü öyle ki acıtmış izi hala geçmedi ...
İnsan bi şey diyemiyor çocuk sonuçta ..
Ama oğlum ağladıkça Benin canım yandı
Ayyy size de çok geçmiş olsun:(, yanlız bırakmıycaz demekki artık bebeleri:). Şansa büyük kızlarım da oruçluydu, yoksa hiç yanlız bırakmıyoruz mutlaka yanında kızlardan biri oluyordu. Tam çorbalarımızı içtik sonra hastaneye koştuk:(. Anca o kadar yanlız kalmaya dayanabildiler:)

4 haziran
Sahur
1 hashasli katmer 15 cm capinda:KK66:
Domates peynor zeytin
Iftar
1 kase corba
2 biber dolma
Salata

Su 1.5 oldu simdilik
Spor.. haldır huldur ev temizligi
Pesine 1 saat yuruyus

Saglikli beslenemiyorum protein agirlikli gidiyodum ama bugun bozdum. tartidada 61.9 u gordum bugun.
Menun guzel canım bozmamıssın bence afıyet olsun:KK66:

Gunaydın kızlar nasılsınız:KK15:dunku menumu yazayım hemen SchonerDuft SchonerDuft
Sahur 2tane tb ekmegınden tost yanı 4 dılımden oluyo
Cay domates salatalık

Iftar 2 kepce mercımek corbası
4 yaprak sarma
2 yk borani
Su 3 lt olmustur
Spor yok maalesef

Kızlar spora bı cozum bulmaya calısıyorum. Sahurdan sonra yatmasam 1 saat spor yapıp dus alıp yatsam sızce ıse gıtmeye halım kalırmı:KK51:
Kuzu seni zorlar bence
Hem susayabilirsin
Diyetisyenim iftardan 1.5 saat sonra yapmalısın diyor ama ben de derman kalmıyor
Uykum geliyor vs
Neyse Ramazan un bitmesine son 10 gün nasipse sonra spor bi düzene girer benim de

Back
X