- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.981
Canım benim yaşadıklarına ve incinmişliğine çok üzüldüm ama en çok görümcene üzüldüm. Ne kadar zavallı geldi bana acıdım. Demekki çok ağır şeyler yaşamış ki senin durumunu basit görmüş. Yada kardeşine toz kondurmayan cinslerden biri.kızlar kaç gündür içim içimi yiyor sizede sıkıntımdan kısaca bahsetmek istiyorum işin içinden çıkamıyorum çünkü, eşim iddia oynar ama ben oynadığı rakamları düşük sanıyodum hobi niyetine ama C.tesi günü ciddi boyutta olduğunu bankadan gelen mesajı tesadüfen görmemle öğrendim bunun için kredi çekmiş hemde 2 senelik, bende çok büüyük tepki verdim doğal olarak rıskımızı nelere yatırıyosun, ben geleceğimiz için para biriktirip bişeylerden kıstıkça sen nerelere yatırıyosun diyerek evde büyük bi deprem oldu. yeminler etti ben sen farketme diye kapatmak için oynadım ama oynadıkça kaybettim ve içinden çıkamadım falan filan anlattıda anlattı, bende ailene söyleyecem dedim ve ablasıyla abisine anlattım abisi her ne kadar benim yanımda olsada ablası için gayet normalmiş gibi karşıladı beni olayı büyütmekle suçladı bende kendisiyle tartıştım (kendisi aldatılmış,dayak yemiş, eşi kumar oynamış affetmiş ama iyiki affetmiş çünkü şimdi çok mutluymuş benim ki basitmiş bi kaç aya ben kapatabilirmişim o borcu şükretmeliymişimde aldatma değilmiş falan filan)
ya sizcede olay bu kadar basit mi, benmi abartıyorum yoksa? bi hemcinsimden bu konuyu bu kadar normalleştirmek beni gerçekten üzdü hala inanamıyorum eşim bunu nasıl yapar diye
Tuğbam canım benim eşinin davranışı kesinlikle çok yanlış ufak tefek rakamlarla eğlenebilir yada şansını deneyebilir ama büyük rakamlarla oynamak hem bağımlılık göstergesidir hem de düşüncesizlik. Ona kızmakta bu hatayı yüzüne vurmakta çok çok haklısın. Hayale kapılmış eşin seni ve çocuğunu daha iyi yaşatmak için ama bunlar boş hayaller. Sen onunla bu konuda yapıcı ve dengeleyici konuşmalısın yoksa hatasını anlamak yanlıştan dönmek yerine inatla üstüne gidebilir.Erkek milletinin kafası çocuk gibi çalışır. Eşinin kardeşleriyle keşke konuşmasaydın hem senin canını daha çok sıkmış görümcen hem de eşin çok bozulmuştur.
Bence tepkini göstermeyi sürdür ama eşine hatasını gösterecek dozda kalsın bıkkınlık haline gelmesin. Kazancınızla yapabildiklerinizden memnun olduğunu daha fazlasını beklemediğini bilsin.
Çok uzun yazmış olabilirim kusura bakma ama bu hatasını ilişkinizi yıpratmadan gösterip doğruyu buldurmak gerekir.
Üzme kendini geçer düzelir anlamıştır bile hatasını