• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydın kızlar nasılsınız:halay: dun 45 dk leslı 100 sumo squat 60 dk yuruyus ile spor hayatıma tekrar baslamıs bulunmaktayım :KK70: benım gaza gelmem ıcın ınsanların kılomla dalga gecmesı yeterlı galıba hem uzuluyorum hem kızıyorum sonra spora dıyete vuruyorum kendımı. Insanlar cok acımasız 6 kılo fazlamla dalga gecıyo verdıgım 10 kıloyu gormuyolar.
kim dalga geçiyomuş senin 6 kilo fazlanla :KK34: getirttmesinler beni oraya:KK34:

Canım odaları buz gıbı. Memurum canım. Hamamda calısıyorum resmen:KK43: tutanak tutuldu calısma ortamının ısısına ıns ıse yarar klıma takılır. Soyle bısey var vahım bı durum daha korıdorda klıma var ancak kumandasını vermıyırlar bu daha vahım resmen ıster calıs ıster calısma dıyo semçn bılırsın yanı:KK11:
çok sıkıntılı canım ya Allah yardımcın olsun niyetlimisin? benim annemde öyle çalıştığı ortam çok sıcak hastanede çalışıyo oda memur bi klima takamadılar kavruluyo hergün zor atıyo kendini eve :KK43: inşallah dikkate alırlar sikayetini

Bıtmıyo benım ısyerının sorunları. Poncıkcım dugune az kaldı bu hafta kac gr verdın:KK8:
kaç gr aldın deseydin :D hiç tartılmıyorum kuzum bilmiyorum ama 60-61 arası bişeyim wc olayım düzenli değil çok dikkat ediyorum desemde yalan olur arada tatlı pide falan yiyorum az kaldı şu bayram geçsin çok sıkmam lazım 2 ay kalda düğüne :KK8:

Arkadas ortamın cok guzel bıde ısyerıne ulasım sorunum yok.. Ama arkadaslar emeklı olursa yada baska bıyere guderse bende gıderım. Bıde dıyosunkı nıye ben gıdıyorum o gıtsın. Ben ısımı duzgun yapıyorum yapmayanda gıtdın yatsın evınde zor gelıyosa.
şikayet edeceğin yer yok mu .
anladim canim tabi bence evde gecirmekde cok güzel acikcasi busene esimin ailesinde kalmak pek icimden gelmedi hafta sonu cünki zaten gelcek 3 hafta hep ordayiz dügündür kinadir vs ama napalim gitmemekde olmaz simdi esim mecbur gitmesi gerekiyo bekarliga Veda yapcakmislar amcasinin ogluna paintball oynamaya gitcekler
evet eşim yetiyor bana şükür . senin bayağı hareketli geçecek desene bayramdan sonrası için
SchonerDuft SchonerDuft kuzum zorlanmıyorum şimdilik :)
yola d3vam..

ammma buralar pek sessizleşti..

hayırdır noldu arkadşlar nerelerdeiniz :)
çok sıcak ya . kolay geliyorsa 1 tık üste çık azcık zorla

kızlar merhaba.

ben artık takıma yetişemiyorum, biliyosunuz uzun zmandır benim yerime SchonerDuft SchonerDuft bakıyodu ama o da bu ara yogunluk içinde yani görevlerimizi yerine getiremiyoruz.
takım kaptanlıgından ayrılmayı düşünüyorum ve yerime geçicek bi kaptana ihtiyacım var

ben yine ara ara buralarda olcam SchonerDuft SchonerDuft ve poncikbirgelincik poncikbirgelincik de zaten buralarda sürekli fazla bi yük söz konusu değil sadec cuma listesinden ibaret olcam
kaptan sorumlulugu. takım içinde kaptanlıga talip kimse varsa simdi bana bildirebilir mi?

ben en geç ekim ayında takıma dönüş yapmış olcam o zamana kadar da girebildigim kadar giricem zaten

segus segus
drdotty drdotty
SchonerDuft SchonerDuft
bi-zuzu bi-zuzu
@tobosoludulcinea
@kayacans
poncikbirgelincik poncikbirgelincik
Buki_89 Buki_89
@tgb1907
S _Safiye_

Luluuu94 Luluuu94

kaptinn kaptinn canim liste olayina bende yetisemem calisma tempomdan dolayi Cuma herzaman giremiyorum. Ama elimden gelen destegi vermeye hazirim

haziran bitti bile baksana
ay kiz dur bitmesin en sevdigim ay benim haziran bitmesinnnnn:)

benim gecen sene aralik ayinda elimde bas parmagimda böyle Kücük top gibi bisey cikti acayip aciyan ve gercektende cirkin görünen biseydi doktora gittim mayisa Termin vermisti alliriz diye ozamana Kadar zaten büyüdü biraz ve baya aciyodu yanlislikla biyere degince... neyse mayista gittim doktorada hatta dedim bence icinde bisey kaldi (olusmadan az zaman önce cam parcasiyla kesmistim tam o bölgeyi) neyse Adam tabi hic orali olmadi o minik timörcük gibi iyi huylu bisey dedi neyse Aldi bunu mayis basi minik bi operasionla. Tabi o batma acima hissi gitmedi sonrasinda aradan bihafta gecti gecmedi daha beter bisekilde o top gibi sey geri geldi:( üfff suan varya yine terminim var buaksam ama cok sinirliyim zaten korkak biriyim böyle seylerde ayilip bayiliom simdi tekrar kestirmem gerekio büyük ihtimalle ama doktorada güvenim kalmadi napcam acaba bugün göstersem adama ne dicene baksam sonrada baska bi doktorami gitsem habire kesitr kestirde olmaz herhalde:)

benim gecen sene aralik ayinda elimde bas parmagimda böyle Kücük top gibi bisey cikti acayip aciyan ve gercektende cirkin görünen biseydi doktora gittim mayisa Termin vermisti alliriz diye ozamana Kadar zaten büyüdü biraz ve baya aciyodu yanlislikla biyere degince... neyse mayista gittim doktorada hatta dedim bence icinde bisey kaldi (olusmadan az zaman önce cam parcasiyla kesmistim tam o bölgeyi) neyse Adam tabi hic orali olmadi o minik timörcük gibi iyi huylu bisey dedi neyse Aldi bunu mayis basi minik bi operasionla. Tabi o batma acima hissi gitmedi sonrasinda aradan bihafta gecti gecmedi daha beter bisekilde o top gibi sey geri geldi:KK43: üfff suan varya yine terminim var buaksam ama cok sinirliyim zaten korkak biriyim böyle seylerde ayilip bayiliom simdi tekrar kestirmem gerekio büyük ihtimalle ama doktorada güvenim kalmadi napcam acaba bugün göstersem adama ne dicene baksam sonrada baska bi doktorami gitsem habire kesitr kestirde olmaz herhalde:)
başka doktora gitme hakkın varsa öyle yap başta cam parçası girmiş olabilir de drler tek tarafa takılıp klıyorlar sinir oluyorum. film ultrason çekildi mi peki ?

başka doktora gitme hakkın varsa öyle yap başta cam parçası girmiş olabilir de drler tek tarafa takılıp klıyorlar sinir oluyorum. film ultrason çekildi mi peki ?
yok cekilmedi galiba sefaf olunca görünmüyomus ama dur ya bak simdi aklima geldi benim elimi kesen Beyaz bi cam parcasiydi sefaf degildi ben doktora söylim ceksin baksin belki görünür

yok cekilmedi galiba sefaf olunca görünmüyomus ama dur ya bak simdi aklima geldi benim elimi kesen Beyaz bi cam parcasiydi sefaf degildi ben doktora söylim ceksin baksin belki görünür
görünmesinin bir yolu vardır diye düşünüyorum bir konuş bakalım

:KK15:
drdotty drdotty kepin hayırlı olsun :KK71::KK71:
Teşekkür ederim canım çok hoşlandım kepten :olamaz:
Üstelik mor :KK70:

benim gecen sene aralik ayinda elimde bas parmagimda böyle Kücük top gibi bisey cikti acayip aciyan ve gercektende cirkin görünen biseydi doktora gittim mayisa Termin vermisti alliriz diye ozamana Kadar zaten büyüdü biraz ve baya aciyodu yanlislikla biyere degince... neyse mayista gittim doktorada hatta dedim bence icinde bisey kaldi (olusmadan az zaman önce cam parcasiyla kesmistim tam o bölgeyi) neyse Adam tabi hic orali olmadi o minik timörcük gibi iyi huylu bisey dedi neyse Aldi bunu mayis basi minik bi operasionla. Tabi o batma acima hissi gitmedi sonrasinda aradan bihafta gecti gecmedi daha beter bisekilde o top gibi sey geri geldi:KK43: üfff suan varya yine terminim var buaksam ama cok sinirliyim zaten korkak biriyim böyle seylerde ayilip bayiliom simdi tekrar kestirmem gerekio büyük ihtimalle ama doktorada güvenim kalmadi napcam acaba bugün göstersem adama ne dicene baksam sonrada baska bi doktorami gitsem habire kesitr kestirde olmaz herhalde:)
Alınan parçanın patolojisi değerlendirilmedi mi
Çok enteresan vücuttaki her farklı oluşum risk taşır ve bunu en iyi hekimler bilir. Benim göğüsümün üstünde omzuma yakın yerde siyah nokta vardı minnacık. Onu bile sıktırmadılar zarıyla birlikte çıkarıp patolojiye yolladılar. Üstelik ben bir büyükşehirde bile değilim. Konya burası. Sen Avrupadasın çok şaşırdım.
Doktora tekrar gittiğinde ailenizde kanser vakalarının çok olduğunu söyle korkuyorum de genetik yatkınlık düşüncesiyle iyice araştırsın canım

kızlar merhaba.

ben artık takıma yetişemiyorum, biliyosunuz uzun zmandır benim yerime SchonerDuft SchonerDuft bakıyodu ama o da bu ara yogunluk içinde yani görevlerimizi yerine getiremiyoruz.
takım kaptanlıgından ayrılmayı düşünüyorum ve yerime geçicek bi kaptana ihtiyacım var

ben yine ara ara buralarda olcam SchonerDuft SchonerDuft ve poncikbirgelincik poncikbirgelincik de zaten buralarda sürekli fazla bi yük söz konusu değil sadec cuma listesinden ibaret olcam
kaptan sorumlulugu. takım içinde kaptanlıga talip kimse varsa simdi bana bildirebilir mi?

ben en geç ekim ayında takıma dönüş yapmış olcam o zamana kadar da girebildigim kadar giricem zaten

segus segus
drdotty drdotty
SchonerDuft SchonerDuft
bi-zuzu bi-zuzu
@tobosoludulcinea
@kayacans
Buki_89 Buki_89
@tgb1907
S _Safiye_

Luluuu94 Luluuu94
Kaptanın görev ve sorumlulukları nelerdir?
Ayyy ben çok isterdim aslında takardım koluma kaptanlık pazu bandımı
Başlardım kontrole Safiye zayıfladın mı yok 100 şınav cezası
Ponçik 100gr dan fazla verebildin mi yok 100 jamping Jack
Tuğba niye gelmiyorsun “kızımın yanındayım” o zaman al kızını ip atlayın
Ayyy ne güzel herkesi takip ederdim ceza verirdim ama
bende yapabileceğimi sanmıyorum bi aksilik oldu 3 gün giremedim şimdi evi de taşıyacağım. Ama yine de uygun biri çıkmazsa elimden geleni yaparım canım şimdi sana en az 6 aylık biri gerek özendim kı

Kaptanın görev ve sorumlulukları nelerdir?
Ayyy ben çok isterdim aslında takardım koluma kaptanlık pazu bandımı
Başlardım kontrole Safiye zayıfladın mı yok 100 şınav cezası
Ponçik 100gr dan fazla verebildin mi yok 100 jamping Jack
Tuğba niye gelmiyorsun “kızımın yanındayım” o zaman al kızını ip atlayın
Ayyy ne güzel herkesi takip ederdim ceza verirdim ama
bende yapabileceğimi sanmıyorum bi aksilik oldu 3 gün giremedim şimdi evi de taşıyacağım. Ama yine de uygun biri çıkmazsa elimden geleni yaparım canım şimdi sana en az 6 aylık biri gerek özendim kı
takımı aktif tutmak menülerin paylaşılmasını sağlamak aynı şekilde yorumların yapılması üyelerin düzenli uğraması gibi şeyler aynı zamanda takıldığı yerde üyeye destek olmak aslında bu takım üyelerinin görevi . birde listeler var

takımı aktif tutmak menülerin paylaşılmasını sağlamak aynı şekilde yorumların yapılması üyelerin düzenli uğraması gibi şeyler aynı zamanda takıldığı yerde üyeye destek olmak aslında bu takım üyelerinin görevi . birde listeler var
Ay ben yapabilir miyim ki kızzz çok özendim. Tam da mezun oldum işsizim yani :KK70:

kızlar ben cıkıyorum yarına kadar sorun karar baglanmazsa konuyu paylaşım alanına tasıcam ya takım kapanır yada baska takımdan kaptan getirirler.
sorumluluk almak istememnizi anlıyorm ama destek olucamdan emin olabilirsiniz. uzun zamandır kaptanlık yapıyorum bu takımda ve severek yaptım simdiye kadar.

ama artk zorlanıyorum yoruluyoum buraya vakit ayıramıyorm yoksa yne bırakmak istemezdm tabikide

bu secenekleri söylemeden öncee takım içinden bi kaptan cıkmsını cok isterdim açıkcası:110:

segus segus
drdotty drdotty
SchonerDuft SchonerDuft
bi-zuzu bi-zuzu
@tobosoludulcinea
@kayacans
Buki_89 Buki_89
@tgb1907
S _Safiye_

Luluuu94 Luluuu94

Back