• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yazdım farkedince kuzum bende anlamadım ya aylarca konustuk biz kızla onlarıda mı görmüyolar sizofren miyim ben kendi kendime hesap acıp bi ordan bi ordan konuscam :KK70::KK70:
ben dün akşam fark ettim 9 gibi blackin etiketini gördüm sistrhood da bir bakayım dedim bir baktım sen hemen ponciğe yazdım toplu msj a bakıyorum melo çıkıyor allahım ne olyor dedim :D sabahta sana msj atamadım kkdan telefon fasturasını yatırmamışım yine kesmişler :D

ben dün akşam fark ettim 9 gibi blackin etiketini gördüm sistrhood da bir bakayım dedim bir baktım sen hemen ponciğe yazdım toplu msj a bakıyorum melo çıkıyor allahım ne olyor dedim :KK70: sabahta sana msj atamadım kkdan telefon fasturasını yatırmamışım yine kesmişler :KK70:
:D:D bende sabah bi girdim 10 mesaj 150 bildirim diyorum bişey olmş ban mı yedim acaba :D

Ohh iyi bari bi an stres oldum kaptan yapcaksiniz diye :)
strese gerek yok ki biz kimsenin üstüne sorumluluk atıp kacmıyoruz kuzum buralardayız yine :KK50:
ben normalde cok severek yapardım bu kaptanlık işini ama işte hayatımda bayaa bi değişiklikler oldu kk ya vakit ayıramıyorum artık e doguma da 3 ay kaldı dogumdan sonra da 2 ay yogunum desek nerden baksan 5 ay yokum takımın kapanmasını da istemiyorm o kadar emek verdik hep beraber:KK200:

evet insallah geri aktarırlar unutmazlar :KK70: ben uslu bi üyeyim yazık banaaa
:D ilk hatada 10 gün ban yersin valla unuturlarsa :D
vee kızlar size bi müjdee bu cuma bildirim yokk SchonerDuft SchonerDuft haber vermiştir muhtemelen :halay::halay::halay:
yok kuzum söylemedim sanırım
Ben bu hafta yiyecem içecem güzelleşecem oooohhh bildirimde yok
Ben mezun oldum ya artık bildirim yapmayacak mıyım
bilirimde bulunmuyorsun artık sen kuzum mezunsun . ama kilo kontrol için cumaları tartı alışkanlığını bırakmamanı öneririm

:KK70: ilk hatada 10 gün ban yersin valla unuturlarsa :KK70:

yok kuzum söylemedim sanırım

bilirimde bulunmuyorsun artık sen kuzum mezunsun . ama kilo kontrol için cumaları tartı alışkanlığını bırakmamanı öneririm
Pazartesi unuttuk sanki tartılmayı kimseden de ses çıkmadı ama tartıldım ben bu sabah 65,5
:halay:

günaydın kızlar anca gelebildim bu sıcakta dışarı çıktım 1 saate yakın yürüdüm inşallah akşama kavrulmam dün suyuda az içmiştim biyere iftara gidince böyle oluyo:bicak::bicak:

Dov onları :cry:kuzenlerım dalga gecıyo:KK12:
calıstıgın yerın sıcaklıgı en fazla 27 derece olmalıymıs bugun gelenler oyle dedı tutanak tutuldu artık klıma gelır heralde:halay:
Kılomu aldın:tokat: kızım sen gelınlık gıymıcekmısın:KK11:
onuda verceksin çoğu gitti azı kaldı onlar kendilerine baksınlar böyle can sıkmayı pek bilir bu kuzenler :kızgın:
aldım kuzu ben geçen senede almıştım ramazan bana yarıyo :KK43: ama ramazandan sonra hemen listeye girmeyi düşünüyorum 1 hafta içinde toparlıcam inşallah

ben dün akşam fark ettim 9 gibi blackin etiketini gördüm sistrhood da bir bakayım dedim bir baktım sen hemen ponciğe yazdım toplu msj a bakıyorum melo çıkıyor allahım ne olyor dedim :KK70: sabahta sana msj atamadım kkdan telefon fasturasını yatırmamışım yine kesmişler :KK70:
şu faturayı yatırmayı unutan yanlız ben değilmişim:halay:

Back
X