- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.441
Canım cok guzel hayirli olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok guzel hayirli olsun
Kuzu puanını yeni listeye ekle25 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 50+60+250+50+265+325
poncikbirgelincik
SchonerDuft 120 +
nilesss 345 + 250
leylmira 60 + 60
bi-zuzu 410+55
Buki_89 90+40+120+210+ 150+50+50+40
Toplam 2960puan
Fat ördekler
Luluuu94 225+225+245+55
segus 120+120+60
tugbaFB 120+60+60
Silent Scream 112,5+135+120+135+90
@2KediAnnesi
Miray12_34
@tobosoludulcinea 90+45+30+150+180+90
G Gagamzege @
1. Sayfadaki puanlamaya göre hesap yaparak bildirim yapınız
Toplam 2467,5
o zaman hatırlatma candır:d malesef ki öyle
sırf bu sebeole yapcam işleri unutuyorm sonra adım tembele cıkıyo eşimle kavga ediyoruz
![]()
Cok guzelllllll bayildimm ins hakkinizda hayirlisi olsunn
fazla güzelll :) hayırlı olsun kuzum
Hayalimdeki ev hayırlısı olsun hakkınızda kuzum dualarım seninle
İçide çok güzel kullanışlı çok beğendim inşallah anlaşabilirler. Bizim planladığımız bütçeyi aştı o yüzden eşim ve babam pazarlığa gittiler piyasa kötü Euro yüksek düşürün fiyatı zaten alıcı yokCanım cok guzel hayirli olsun![]()
Hayır malesef o gecen yılkı kılom 70lere çıktımAma sadece 600gr fazlan var sanırım
Ev mükemmel Ankara'nın neresinde ne kadar ayıptır sorması. İnşallah senin olur
hiç ugrasamam o yapıversn unuttuklarımı hizmetcisi yoko zaman hatırlatma candır![]()
İçide çok güzel kullanışlı çok beğendim inşallah anlaşabilirler. Bizim planladığımız bütçeyi aştı o yüzden eşim ve babam pazarlığa gittiler piyasa kötü Euro yüksek düşürün fiyatı zaten alıcı yokdiye gireceklerdi söze evde uzun uzun çalıştılar konuya
. İnşallah hayırlıysa olsun site içinde olması çok önemliydi benim için[/
QUOTE]
Oo ev mükemmel gorunuyor. Iste hayalim.hayırlısı olsun. Allah kalbine gore versin kuzum bize de nasip etsin :)
Euro derken kac milyardolar bu malikane
ooohhh darısı başıma inşallah yaaa uykuya hasretimSlm kızlar ay çocuklarla bi uyumuşuz yeni kalktim![]()
Bebiş doguncada uyku duzensiz oluyor gece emzirmeler falan aylardır ginduz uykusunu yeni yaptım simdi uyuyabildigin kar canimooohhh darısı başıma inşallah yaaa uykuya hasretim![]()
O zaman 1. Sayfadaki kuralları okuyun canım uyarım derseniz aday listesine alalım.Hayır malesef o gecen yılkı kılom 70lere çıktım![]()
artık ölünce dinleniriz bizde napalımBebiş doguncada uyku duzensiz oluyor gece emzirmeler falan aylardır ginduz uykusunu yeni yaptım simdi uyuyabildigin kar canim![]()
Çayyolu canım yeşil barış siteEv mükemmel Ankara'nın neresinde ne kadar ayıptır sorması. İnşallah senin olur
Tövbe ya rabbi Allah gecinden hayırlı ömür versin canimartık ölünce dinleniriz bizde napalım![]()
cümlemize cnm ama eninde sonunda gitcemiz yerTövbe ya rabbi Allah gecinden hayırlı ömür versin canim![]()