Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inanın gruba girip elendiğimi bile hatırlamıyorum :110:
üstünden kaç sene geçti acaba?
Bu kadar uzun süre geçmesine rağmen gruba girememek saçma gibi geldi ama sıkıntı değil.

amacım zayıflamak ama listede ama değil. :spor:

tamam canim atarim resim, cok kolay yapimi güzelse degisik bisey yapilir misafirlere negüzel:)
evet harika dimi yedikce yiyesi geliyo insanin

oh süper evet canim erkek kardesini biliyorum. cok iyi ya geldiginde güzel vakit gecirirsiniz ozaman:)
pancar salatada güzel oluyor turşusuda güzel oluyor :) .
inşallah kuzum .
Sagol bebisim
Nasilsin
Biraktigim gibisin :)
iyiyim aynen ya 68den aşağı düşemeim bir türlü :D al ver ile geçiyor hep

aynı beni anlatıyorsun ama dikkat etmezsek kilo dönüşü olarak bize dönecek. dukan birası içemiyorum ben ya tadı çok kötü . limonlu su içecem bende spor yaparken .

naber lilim . seni tekrar görmek güzel :)

kaç gün yapmamız lazım bunu acaba öğlen ve akşam bu karışımı içsek zorlar mı ? ara öğünlerde de ceviz badem fındık yeriz sabah ekmeksiz kahvaltı yaparız

akşam için diyor 2-3 gün, öğlen ve akşam sadece hafta sonu yapabiliriz taze yapılması lazım makine evde benim akşamları yaparım 2 gün, hatta bu akşam yapayım
limonlu suyunda çok faydası var , dukanı sevdim sayılır içerim yani :olamaz: tartıyı bi süre kaldırmak istiyorum moralimi bozuyor devamlı çıkmak ve sonuç alamamak, bu hafta bu dikkat etmeyle ne kadar verecem bakalım hedefimin %80 olur muhtemelen mezun olurum bende haftaya ve tartıyı bi süre evden uzaklaştırıp öle devam ederim diyete

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/ / /%)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

leylmira (79,4/ / /%) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:81,6 H:70
lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması: %

akşam için diyor 2-3 gün, öğlen ve akşam sadece hafta sonu yapabiliriz taze yapılması lazım makine evde benim akşamları yaparım 2 gün, hatta bu akşam yapayım
limonlu suyunda çok faydası var , dukanı sevdim sayılır içerim yani :olamaz: tartıyı bi süre kaldırmak istiyorum moralimi bozuyor devamlı çıkmak ve sonuç alamamak, bu hafta bu dikkat etmeyle ne kadar verecem bakalım hedefimin %80 olur muhtemelen mezun olurum bende haftaya ve tartıyı bi süre evden uzaklaştırıp öle devam ederim diyete
3 gün akşam yapalım o zaman. öğlen ve sabah ne yicez ? listesi var mı ?
sende poncik gibisin :D oda nerde sevilmicek şey varsa seviyor :D
ben wc den sonra hep tartıya koşuyorum :D asla tartısız olmaz :D ama bu hafta istikrarlıydım belki evde yoktum diye böyle olu .

desene tartıda seni motive ediyor :KK70: ponçiğin süt yeşilçayını çok sevememiştim ama ne yalan söyleyim ama onuda içerim :KK70::KK70:
öğlen ve akşam listesi yazmıyor canım onu kendimiz belirliyoruz sanırım sabah yumurtalı klasik kahvaltı yaparız, öğlen salata yerim ben sende sebze ağırlıklı beslen istersen akşamda onu yaparız
ama bu hafta listemizi belirledik onun dışına çıkmayalım haftaya yapalım

evet biter sonra dinlenirsin kendini hemen bitsin yapimda diye motive et sonunda yan gelir yatarsin:)

patatesli börek yapcam buseferki kendi kafama göre uydurmasyon bi tarifden peynir patates sogan karisimindan
bide biberli ekmek hic yedinmi bilmiyorum hatay mutfagindan harika oluyo
Tatli olarakda frambuaz soslu cheescake yaptim:) salatada yeni bisey denedim pancarli bulgur salatasi umarim olmustur dünden yaptim onu:)

sagol kuzum
Pancarlı bulgur salatasını hiç duymamaıştim canım tadini beğenirsen tarifini bekleriz :KK39: bu arada bende şalgam sulu bulgur salatasını tavsiye ederim canim hem gorsel olarak farkli hemde lezzeti yerinde :KK52:
Canim günde iki ögün yapsan yeter bence annem çok yaptı önce bende yapmistim baya fayda ediyor düzenli yapılırsa ..iyilik valla kızla oynuyorum bol bol oglum kursa gitti evde takılıyoruz :))
Sağol kuzum aksam mah deki aktara ugramak aklimda inşallah iksinide bulurum malzemelerin yarindan itibaren denerim :KK28: bu havada en iyisini yapiyosunuz canim çocuklarinla birlikte olmanin keyfini cikar onlarda anneleriyle doyasiya oynayabilsinler :KK6:

inanın gruba girip elendiğimi bile hatırlamıyorum :110:
üstünden kaç sene geçti acaba?
Bu kadar uzun süre geçmesine rağmen gruba girememek saçma gibi geldi ama sıkıntı değil.

amacım zayıflamak ama listede ama değil. :spor:
Zaten grupta 3-4 gün kalmışsın o zaman aday uygulaması yok muydu acaba
Neyse takımların amacı motivasyonu arttırarak birbirimize destek olmak aday listesinde kalarak ta hem kendi amacına ulaşıp buradan destek alırsın hem de bizlere destek olursun

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

leylmira (79,4/ / /%) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:81,6 H:70
lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması: %

ahahaha:KK70: kızım ben bile merak edeerdim :KK70:

sabahları haşlanmış yumurta yesen süper olur canım ödem içinde maydanoz salatalık karışım içebir misin güzel ödem atıyormuş

programın çok güzel canım hiç aksatmadan devam :KK68: ip atlama ve jamping jack düşünü zorlar bence yapma sen bu hafta onun yerine bol bol lesli yapabilirsin ama
Gecen drdotty drdotty ıle konusmustuk o 16 8 dıyetı bende 12 20 dıyetı yapcaktım onu yapayım dedım olmamısmı. Sabahları yazın hıc sevmıyorum yumurtayı. Odem atan ıcevegı denıycem ama guzel olur o tahmınımce.

Valla sen çok uyanıklık yapmışsın :KK70:

Haftaya iyice kasmak gerekli desene bende full kacamaksız geçirme planları yapıyorum bu cuma geçti zaten gram gider kilo gitmez. Yarın yapalım dicem ama ben yemek yemeden yaparım şöyle kefir probiyotik yoğurt meyve sabah tost semiz otu ve domates yemek istiyorum.

Ben yoktum kuzum geçen haftadan beri

ohh valla bende evde oturmak istiyorum artık çalışmaktan yoruldum tatiller yetmiyor artık :KK70:
Aynen:KK70:

Kaptanimiz kim
Yine menuleri aksam saatlerindemi paylasiyrz
Neler yapiyorsunuz
Sekersiz 21 gun bitmem uzere
Ilk basta zorlanmadm aksine bitmek uzereyken zoraniyrm Cok ilginc

desene tartıda seni motive ediyor :KK70: ponçiğin süt yeşilçayını çok sevememiştim ama ne yalan söyleyim ama onuda içerim :KK70::KK70:
öğlen ve akşam listesi yazmıyor canım onu kendimiz belirliyoruz sanırım sabah yumurtalı klasik kahvaltı yaparız, öğlen salata yerim ben sende sebze ağırlıklı beslen istersen akşamda onu yaparız
ama bu hafta listemizi belirledik onun dışına çıkmayalım haftaya yapalım
doğaçlama takılalım biz ya :D hafta içi görümcem gelecek benim kiloyu salıya kadar vermem gerekli :D sonra grm gram gitsin :D sabah yumurta yiyemiyorum hava sıcak denerim yarın yine de . şimdi kokteyli biz yarın ve pazar günü mü yapıyoruz . öğlenleri domates semiz otu yerim yada çorba getiririm evden akşamda duruma göre domates peynir semiz o günkü psikoloijime göre . şimdi nsıl yapyoruz son karar not alcam unutyorum . spor yapamıyorum regli olunca başlarım sakata gelmeyim tekrar.
sende de o mideyi gördüğümden kilo için içersiniz :D
şeker diyetine var mısın kuzucuk

Kaptanimiz kim
Yine menuleri aksam saatlerindemi paylasiyrz
Neler yapiyorsunuz
Sekersiz 21 gun bitmem uzere
Ilk basta zorlanmadm aksine bitmek uzereyken zoraniyrm Cok ilginc
drdotty drdotty kaptanımız .akşam saatlerinde paylaşıyoruz. bende 7 günden fazla yapamıyorum şu şeker diyetini :KK70:

Son düzenleme:
Back
X