Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pancarlı bulgur salatasını hiç duymamaıştim canım tadini beğenirsen tarifini bekleriz :KK39: bu arada bende şalgam sulu bulgur salatasını tavsiye ederim canim hem gorsel olarak farkli hemde lezzeti yerinde :KK52:
tamam canim paylasirim burdan... ozman bende bidahakine onu deniyeyim:)

Pancarlı bulgur salatasını hiç duymamaıştim canım tadini beğenirsen tarifini bekleriz :KK39: bu arada bende şalgam sulu bulgur salatasını tavsiye ederim canim hem gorsel olarak farkli hemde lezzeti yerinde :KK52:

Sağol kuzum aksam mah deki aktara ugramak aklimda inşallah iksinide bulurum malzemelerin yarindan itibaren denerim :KK28: bu havada en iyisini yapiyosunuz canim çocuklarinla birlikte olmanin keyfini cikar onlarda anneleriyle doyasiya oynayabilsinler :KK6:
Evet bu sıcakta dışarıyı düşünemiyorum bol bol yuvarlaniyoruz :-))

doğaçlama takılalım biz ya :KK70: hafta içi görümcem gelecek benim kiloyu salıya kadar vermem gerekli :KK70: sonra grm gram gitsin :KK70: sabah yumurta yiyemiyorum hava sıcak denerim yarın yine de . şimdi kokteyli biz yarın ve pazar günü mü yapıyoruz . öğlenleri domates semiz otu yerim yada çorba getiririm evden akşamda duruma göre domates peynir semiz o günkü psikoloijime göre . şimdi nsıl yapyoruz son karar not alcam unutyorum . spor yapamıyorum regli olunca başlarım sakata gelmeyim tekrar.
sende de o mideyi gördüğümden kilo için içersiniz :KK70:

şeker diyetine var mısın kuzucuk
bu hafta doğaçlama takılmayalım :KK70: bu hafta önemli hem benim son haftam riske atmayım :KK70: mezun olur gelir doğaçlama takılırık seninle :KK4: o nedenle smottie'yi (kokteyl demiş bide ya :KK70::KK70:baktın güzel sevdiğin meyveler yaparsın :KK70:) bu hafta yapmayalım haftaya içeriz serin serin :cool:

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

leylmira (79,4/ / /%) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:81,6 H:70
lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması:

drdotty drdotty kaptanımız .akşam saatlerinde paylaşıyoruz. bende 7 günden fazla yapamıyorum şu şeker diyetini :KK70:
Cnm valla faydasini gorursunn
Dene derim
Gecmis olsun cnm yaa
Ben aksamlari rengarenk menumuoaylasyim ine o zaman :D

18 gundur hic kacamak yapmadan besleniyrm valla
3.450 verdm

@kayacans
:silah:
Açaydım gollarımı getme deyeydim :KK61::mad:
Nettin kuzum sen
Dikkat edince ne güzel kilo veriyorsun en zor zamanlarında ailenin sağlık sorunları varken anjio dönemlerinde bile verdin kilonu.
Canım benim toparlan haftaya daha iyi görmek istiyorum seni
Yayla yaramamış

bu hafta doğaçlama takılmayalım :KK70: bu hafta önemli hem benim son haftam riske atmayım :KK70: mezun olur gelir doğaçlama takılırık seninle :KK4: o nedenle smottie'yi (kokteyl demiş bide ya :KK70::KK70:baktın güzel sevdiğin meyveler yaparsın :KK70:) bu hafta yapmayalım haftaya içeriz serin serin :cool:
KOKTEY DAHA HAVALI GELDİ :D İÇİNE baileys EKLERİZ KÜÇÜK YAZDIM DİKKATİNİ ÇEKERİM .
OK SEN BANA DİREKTİF VER YAPACAM AMA YUMURTA YEMEM TON BALIĞIDA YEMEM . HAFTA SONU İÇİN NELER YAPCAZ ONU KONUŞALIM ÖNCE KAFAM ÇOK DOLU YAZMAZSAM UNUTUYORUM ÇAKTIRMA :D

ne dedin tatlım duyamadık biz :KK47::KK47::KK47:
kulaklarımız ve dilimiz haftaya bugün açılmak üzere kapalı :KK70::KK70:
O zaman gözlerinizi kısacık açıp akşam ortalamamıza bakın ki haftaya hayal kırıklığı yaşamayın, alıştırın kendinizi:KK70::KK37:ay çok zevkli sizinle kapışmak mezun olmasam da haftaya kadar uğraşsam mı napsam:-):KK37::KK36:

Back
X