- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.481
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2166337
Geç kalmış öğlen yemeğim 18 gibi yedim akşam 9 ile 10 gibi kokteylimi yapacam gece 2ye kadar uyanığım bugün eşim gececi
Aa iyi migrostan alayim sabah ac karnina 1 tatli kasigi sicak suya atip iciliyormus yada 2 tatli kasigi yogurda karistirip yeniyormus ana habere cikti bugun diyetisyen konustu oda onerdi ..Marketten al canım Migros’larda var. Ben aldım ama hiç kullanmadım. Amarant denemiştim çok kötü geldi bana tüm paketi attım teff açılmamış olarak duruyor. Nasıl kullanmış zayıflamak için
Hayırdır ne oldu kuzum neden strese girdin.Tv de haberde bi bayan teff tohumuyla 2,5 ayda 23 kilo verdiğini söyledi araştırdım nettenbaya etkili biseymis carsiya ciktigimda bulabilirsem aktardan almayi düşünüyorum kızlar .
Çok geçmiş olsun canım anneme de o teşhis konmuştu sonra demir eksikliğinden olduğu anlaşıldı. Çocuklar için daha zor . Meşe kabuğu diye birşey okudum burdaki topiklerde ne kadar doğru bilmiyorum tabi bilginiz var mı bu konudaEki Görüntüle 2166356
Daha önce çekmişim fotoğrafını demekki birilerine tavsiye etmişim. Hatırladım yeğenim çölyak hastası sanırım ablama önermiştim.
Az deme sakın tıka basa doydum sadece çok kuru geldi ayran içtim yanındaAfiyet olsun canım
Bu kadarla nasıl doyar insan
Oglum ya davranislari sıkıntı nasıl davranacağımı şaşırdım ..gece babaannesilde kaldı sabah bana sormadan izin istemeden amcasıyla çalışmaya ise gitmiş ona delirdim ...Hayırdır ne oldu kuzum neden strese girdin.
Bence kilo veriyorken böyle şeyler deneme
Çok geçmiş olsun canım anneme de o teşhis konmuştu sonra demir eksikliğinden olduğu anlaşıldı. Çocuklar için daha zor . Meşe kabuğu diye birşey okudum burdaki topiklerde ne kadar doğru bilmiyorum tabi bilginiz var mı bu konuda
Az deme sakın tıka basa doydum sadece çok kuru geldi ayran içtim yanında
Oh afiyet olsun canim tadı nasil bende denemeyi düşünüyorumEki Görüntüle 2166364
Bu da akşam öğünüm buzlar erisin icecem gece 2ye.kadar uyanık olurum bugün ondan böyle geç oldu
Göndermesen nenesine olmaz mı ?Oglum ya davranislari sıkıntı nasıl davranacağımı şaşırdım ..gece babaannesilde kaldı sabah bana sormadan izin istemeden amcasıyla çalışmaya ise gitmiş ona delirdim ...
Sağol kuzum .Oh afiyet olsun canim tadı nasil bende denemeyi düşünüyorum
Oğlan 9 yaşında da babası da biraz pısırık kalıyor onlara karşı kötü anne oldum onların yüzünden ...sinirden kivraniyorum resmen az öncede bebegi istemişler sevelim diye oraya gittiler cümbür cemaatGöndermesen nenesine olmaz mı ?
Kaç yaşında oğlun. Eşin ne diyor bu duruma
Sağol kuzum .
Biraz.ekşimsi şeftali ve elma ekşiydi sanırım begendim sadece bana katı geldi birde yarımşar meyve.kullandım tek olduğum için
Cok guzel canim kahvaltinida cok begendim bende bu hafta yediklerimin resmini atacam sende devamini getirEki Görüntüle 2166337
Geç kalmış öğlen yemeğim 18 gibi yedim akşam 9 ile 10 gibi kokteylimi yapacam gece 2ye kadar uyanığım bugün eşim gececi
Sen biraz ses yükselt.o zaman emen bebeğin sensiz ne işi var orda. Bak benim kv de de kaynanası ile görüşmüyor yıllardır bizde hiç gitmeyiz sen nasıl alıştırırsanOğlan 9 yaşında da babası da biraz pısırık kalıyor onlara karşı kötü anne oldum onların yüzünden ...sinirden kivraniyorum resmen az öncede bebegi istemişler sevelim diye oraya gittiler cümbür cemaat
Öğlen yemeğimi gördün mü :) . Tosta kötü oluyor beğenmedim tavaya döndüm bende . Ok resim atınca daha keyifli oldu özenli diziyorum falanCok guzel canim kahvaltinida cok begendim bende bu hafta yediklerimin resmini atacam sende devamini getir
Birsürü bağırdım çağırdım esime beni sevmiyorşa çocuklarımida sevmesinler dedim yinede goturdu onlardan vazgecemez ya neler yaptilar banada yinede tavirini koyamadi ..Sen biraz ses yükselt.o zaman emen bebeğin sensiz ne işi var orda. Bak benim kv de de kaynanası ile görüşmüyor yıllardır bizde hiç gitmeyiz sen nasıl alıştırırsan
Erkekler geç uyanıyor maalesef sen çocuğunu işle biraz . Aile sorunları yıpratıyor sen dik dur sakın pes etme birşeyler deBirsürü bağırdım çağırdım esime beni sevmiyorşa çocuklarımida sevmesinler dedim yinede goturdu onlardan vazgecemez ya neler yaptilar banada yinede tavirini koyamadi ..
Evet canim maalesef o uyandiginda ben ölmüşs olurum heralde akli eriyor yz bilmiyorum buyudukce belki gorur onlwrin ikiyüzlülüğünü...Erkekler geç uyanıyor maalesef sen çocuğunu işle biraz . Aile sorunları yıpratıyor sen dik dur sakın pes etme birşeyler de
Görür merak etme sen unutursun o unutmaz.Evet canim maalesef o uyandiginda ben ölmüşs olurum heralde akli eriyor yz bilmiyorum buyudukce belki gorur onlwrin ikiyüzlülüğünü...
Bende yataga girdim uyuyacam bi bakinim dedim.ya esim koyden iki kova kayisi getirdi tadi saman gibi sekeri yok kp kac donum arazisi var kayisi dikili insan bir kovasini iyi sekerli kayisi gondermezmi cocuklarim yerdi en azindan dolaba koyardim epey durur tüketirlerdi,iyi kayisilari hep satmis ve diger cocuklarina da iyisinden verdi bize gelince boyle..yok yani zorla istemedim bile esim 100 km yol gidiyor dolmuşla rabbim niyetine gore versin.pestil yapacaktim tadi yok bakalim nasil olacak..birde koyumuzun kayisisi meşhur kayisi fetivali olur biraz canim sikilmadi degil ezik buzuk ne ya.ben kendime ayiracagim en azindan sekeri yok yok denecek kadar az kg alirmiyim :)) sence ara ogunlerde yemeyi planliyorum.. al sana dedikidu tovbe yarebbim :))Bu saatte uykum geldigece uyanmamam lazım korkmamak için kimsede yok takımda : (
Böyle insanları allaha havale etmek lazım. Yerinde olsam o geleni de almam . Tövbe tövbe sinir olurum böyle şeye .Bende yataga girdim uyuyacam bi bakinim dedim.ya esim koyden iki kova kayisi getirdi tadi saman gibi sekeri yok kp kac donum arazisi var kayisi dikili insan bir kovasini iyi sekerli kayisi gondermezmi cocuklarim yerdi en azindan dolaba koyardim epey durur tüketirlerdi,iyi kayisilari hep satmis ve diger cocuklarina da iyisinden verdi bize gelince boyle..yok yani zorla istemedim bile esim 100 km yol gidiyor dolmuşla rabbim niyetine gore versin.pestil yapacaktim tadi yok bakalim nasil olacak..birde koyumuzun kayisisi meşhur kayisi fetivali olur biraz canim sikilmadi degil ezik buzuk ne ya.ben kendime ayiracagim en azindan sekeri yok yok denecek kadar az kg alirmiyim :)) sence ara ogunlerde yemeyi planliyorum.. al sana dedikidu tovbe yarebbim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?