Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Simdi de takımına götür canim ne olacak bol bol yeyiversinler gari

Unutmadimda kahvaltida o da olmazsa doymurum gerci nadiren yemedigim oldu..senin esin zayiflamani istemiyormu ne benimki al sunuda ye demez ama meyveden demistir binde bir:)
Bilmiyorum ki acaba bana tuzak mı kuruyor .
Ben hayatım boyunca toplasan 4 5 adet yemisimdir.
Selamlarr
Mutlu hafta sonlarınız olsun. Neler yiyip içiyorsanız afiyet olsun
Gel sana bol şekerli vişne şerbeti ikram edeyim serinlersin buz gibi dolaptan yeni çıktı
Slm canim çocuklara yeni cilek reçeli yaptım hemen bi kavanozunu götür canim afiyet olsun
Sizin oralarda halen var mı elerine sağlık
SchonerDuft canim sen kiraz sapi hic kaynatip ictinmi hem odem atiyor hem regl soturuyor he vc cikartiyor denemedinse muhakkak denesene tabi sana zarari yoksa..
Bitki içmiyorum korkudan korunmuyoeum . Adet söktürüyor ise zaten içemem sende içme kuzum tedbir iyidir

son zamanlarında canim recellik şimdiki de minnacık ama bal gibi tatlı oluyor sağol cnm

Ben simdiyece icmedimdi olsa 15 yil icinde olurdu benim umut tup bebege kaldi ozamana kadar arada tek tuk iciyim hic olmasa odemlerimden kurtulayim canim..sen icme ozaman canim ins hayirlisiyla sagliklisinda versin rabbim

Simdi de takımına götür canim ne olacak bol bol yeyiversinler gari
Benim takımdaki kızlara dokanıyor biliyon muHepsinin alerjisi var
Hoşgeldin kaptan
Haftayı mutlu kapatamadık ya olsun umutluyuz.
Bu hafta az öz yiyoruz.
Hazırlıklı olun
hoşbuldumm
Olan oldu,biten bitti canım.
Bizim takım ful motivasyon yüklenmiş ,kıran kırana mücadele olacak galiba

son zamanlarında canim recellik şimdiki de minnacık ama bal gibi tatlı oluyor sağol cnm
Evet boğsak tarafında yol kenarlarında satılıyordu o minik miniklerde vardı afiyet olsun bereketli olsun kuzum
Yaaa neden dalga geçiyorsunuz kaptiiiin

Şu an çok üzüldüm.
Şaka bi yanaaaa
İyi oldu sonunculuk sağlamca başladım yeniden
Dibe vurmadan olmuyor desene tam motivasyon
Ben simdiyece icmedimdi olsa 15 yil icinde olurdu benim umut tup bebege kaldi ozamana kadar arada tek tuk iciyim hic olmasa odemlerimden kurtulayim canim..sen icme ozaman canim ins hayirlisiyla sagliklisinda versin rabbim
Öyle düşünme kuzum . Vardır herşeyin bir vakti.zamanı

Evet boğsak tarafında yol kenarlarında satılıyordu o minik miniklerde vardı afiyet olsun bereketli olsun kuzum

Dibe vurmadan olmuyor desene tam motivasyon

Öyle düşünme kuzum . Vardır herşeyin bir vakti.zamanı
Yesss
Bugün dikkat ettim güzelce
İnşaallah gün sporla biterse mükemmel olacak

Benim takımdaki kızlara dokanıyor biliyon muHepsinin alerjisi var

hoşbuldumm
Olan oldu,biten bitti canım.
Bizim takım ful motivasyon yüklenmiş ,kıran kırana mücadele olacak galiba
Benim kızlar mücadeleci, hırslı, galibiyet ruhuna alışık , kızlardır.

Şu saat oldu hala tadelle yemediysem size olan gönül borcumdandır genjleeeeer

Kozlar ben de acayip bağırsak guruldamadık ve gaz mevcut neden bilemedim
Kadın doğumcunun dediğini yapıp gastroentolojiye gitmeliyim kesin

Bi metsil iç geçsin canım
Leslie yapacak mısın akşama
Yaylada serin serin ne güzel spor yapılır özendim valla.
Bu hafta sevineceğiz inşallah hep birlikte

Bugünkü yedikleriM kızlar
07:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 yağsız tavada yumurta
kk peynir
salatalik
çay

Ara 11:00
10 cig badem
Minik avuç kuru üzüm
1 kupa yeşil çay

Öğlen 15:30
Haslanmis tavuk göğüs ve yogurt

(Çok fena midem ağrıdı bugün ni stres yaşadım onun etkisi biliyorum o yüzden yemek yiyemedim )
aksam 18:00
2 etimek
kk peynir
açık çay 1 bardak

Az önce yarım şeftali yedim

Su 2 anca biraz daha içerim yatana kadar
spor yok

Tv de haberde bi bayan teff tohumuyla 2,5 ayda 23 kilo verdiğini söyledi araştırdım nettenbaya etkili biseymis carsiya ciktigimda bulabilirsem aktardan almayi düşünüyorum kızlar .

Tv de haberde bi bayan teff tohumuyla 2,5 ayda 23 kilo verdiğini söyledi araştırdım nettenbaya etkili biseymis carsiya ciktigimda bulabilirsem aktardan almayi düşünüyorum kızlar .
Marketten al canım Migros’larda var. Ben aldım ama hiç kullanmadım. Amarant denemiştim çok kötü geldi bana tüm paketi attım teff açılmamış olarak duruyor. Nasıl kullanmış zayıflamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…