- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.461
Simdi de takımına götür canim ne olacak bol bol yeyiversinler gariEskiden çook eskiden yani büyük pisboğazken en sevdiğim iki reçel vardı biri çilek,diğeri vişne.Yemeyeli 1 yılı geçtiSanırım artık sevmiyorumdur keşke daha önce böyle teklifle gelebilseydin bi kavanoz kime yeter derdim
Eline sağlık,yiyenlere afiyet olsun.
Hoşgeldin kaptanSelamlarr
Mutlu hafta sonlarınız olsun. Neler yiyip içiyorsanız afiyet olsun
Bilmiyorum ki acaba bana tuzak mı kuruyor .Unutmadimda kahvaltida o da olmazsa doymurum gerci nadiren yemedigim oldu..senin esin zayiflamani istemiyormu ne benimki al sunuda ye demez ama meyveden demistir binde bir:)
Gel sana bol şekerli vişne şerbeti ikram edeyim serinlersin buz gibi dolaptan yeni çıktıSelamlarr
Mutlu hafta sonlarınız olsun. Neler yiyip içiyorsanız afiyet olsun
Sizin oralarda halen var mı elerine sağlıkSlm canim çocuklara yeni cilek reçeli yaptım hemen bi kavanozunu götürcanim afiyet olsun
Bitki içmiyorum korkudan korunmuyoeum . Adet söktürüyor ise zaten içemem sende içme kuzum tedbir iyidirSchonerDuft canim sen kiraz sapi hic kaynatip ictinmi hem odem atiyor hem regl soturuyor he vc cikartiyor denemedinse muhakkak denesene tabi sana zarari yoksa..
son zamanlarında canim recellik şimdiki de minnacık ama bal gibi tatlı oluyor sağol cnmBilmiyorum ki acaba bana tuzak mı kuruyor .
Ben hayatım boyunca toplasan 4 5 adet yemisimdir.
Gel sana bol şekerli vişne şerbeti ikram edeyim serinlersin buz gibi dolaptan yeni çıktı
Sizin oralarda halen var mı elerine sağlık
Bitki içmiyorum korkudan korunmuyoeum . Adet söktürüyor ise zaten içemem sende içme kuzum tedbir iyidir
Yaaa neden dalga geçiyorsunuz kaptiiiinBizde kendisine cok tesekkur ediyoruz sonucta sonuncu olmak buyuk caba gerektirir@kayaca
Ben simdiyece icmedimdi olsa 15 yil icinde olurdu benim umut tup bebege kaldi ozamana kadar arada tek tuk iciyim hic olmasa odemlerimden kurtulayim canim..sen icme ozaman canim ins hayirlisiyla sagliklisinda versin rabbimBilmiyorum ki acaba bana tuzak mı kuruyor .
Ben hayatım boyunca toplasan 4 5 adet yemisimdir.
Gel sana bol şekerli vişne şerbeti ikram edeyim serinlersin buz gibi dolaptan yeni çıktı
Sizin oralarda halen var mı elerine sağlık
Bitki içmiyorum korkudan korunmuyoeum . Adet söktürüyor ise zaten içemem sende içme kuzum tedbir iyidir
Üzülme canım zaten takımca da sonuncu olduk.Yaaa neden dalga geçiyorsunuz kaptiiiin
Şu an çok üzüldüm.
Şaka bi yanaaaa
İyi oldu sonunculuk sağlamca başladım yeniden
Benim takımdaki kızlara dokanıyor biliyon muSimdi de takımına götür canim ne olacak bol bol yeyiversinler gari
hoşbuldummHoşgeldin kaptan
Haftayı mutlu kapatamadık ya olsun umutluyuz.
Bu hafta az öz yiyoruz.
Hazırlıklı olun
Evet boğsak tarafında yol kenarlarında satılıyordu o minik miniklerde vardı afiyet olsun bereketli olsun kuzumson zamanlarında canim recellik şimdiki de minnacık ama bal gibi tatlı oluyor sağol cnm
Dibe vurmadan olmuyor desene tam motivasyonYaaa neden dalga geçiyorsunuz kaptiiiin
Şu an çok üzüldüm.
Şaka bi yanaaaa
İyi oldu sonunculuk sağlamca başladım yeniden
Öyle düşünme kuzum . Vardır herşeyin bir vakti.zamanıBen simdiyece icmedimdi olsa 15 yil icinde olurdu benim umut tup bebege kaldi ozamana kadar arada tek tuk iciyim hic olmasa odemlerimden kurtulayim canim..sen icme ozaman canim ins hayirlisiyla sagliklisinda versin rabbim
Oooo sen taş hatun hiç üzülmeÜzülme canım zaten takımca da sonuncu olduk.
Ben üzülürüm hepinizin yerine
Haftaya birincilik gelsin gari
YesssEvet boğsak tarafında yol kenarlarında satılıyordu o minik miniklerde vardı afiyet olsun bereketli olsun kuzum
Dibe vurmadan olmuyor desene tam motivasyon
Öyle düşünme kuzum . Vardır herşeyin bir vakti.zamanı
Benim kızlar mücadeleci, hırslı, galibiyet ruhuna alışıkBenim takımdaki kızlara dokanıyor biliyon muHepsinin alerjisi var
hoşbuldumm
Olan oldu,biten bitti canım.
Bizim takım ful motivasyon yüklenmiş ,kıran kırana mücadele olacak galiba
Bi metsil iç geçsin canımŞu saat oldu hala tadelle yemediysem size olan gönül borcumdandır genjleeeeer
Kozlar ben de acayip bağırsak guruldamadık ve gaz mevcut neden bilemedim
Kadın doğumcunun dediğini yapıp gastroentolojiye gitmeliyim kesin
Gider kuzum yeni aldığın kilo hemen verirsin merak etme haftaya birinci bile olabilirsinYesss
Bugün dikkat ettim güzelce
İnşaallah gün sporla biterse mükemmel olacak
Marketten al canım Migros’larda var. Ben aldım ama hiç kullanmadım. Amarant denemiştim çok kötü geldi bana tüm paketi attım teff açılmamış olarak duruyor. Nasıl kullanmış zayıflamak içinTv de haberde bi bayan teff tohumuyla 2,5 ayda 23 kilo verdiğini söyledi araştırdım nettenbaya etkili biseymis carsiya ciktigimda bulabilirsem aktardan almayi düşünüyorum kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?