Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendimi durduramiyorum kahvaltiyi sıki yapmadıgımda gun boyu biseyler tirtikliyorum.. acelemdr yok 2 ayda 4 kilo daha veririm diye aheste aheste:) burda olmak cok guzel cunku

Acep derdiniz nedir .. yatin uyuyun yav. Bir atasozumuz derki cocuuun olunca ariycan o uykuları :))

Ilk hedefim 58 di sonrasi 55 e cektim bisey kalmadi gibi suanki halimde hosuma gitti fena olmaz bi 4 kilo daha verirsem ama yavastan acelem yok iyi duruyorum..nisan ortalarinda 70 kiloydum

Gunaydin canim
Seker yeme yınede :p :)

Yazında lımonata dondurma hep sekerlı seyler var yaw :D

Evet kizlar, dün bi video buldum bisüre onu yapcam 5 mile diye bi video bisaat sürüyo bisaat sonunda 8000 bin adim olmus oluyo ve ter su icinde kaliyosun... dün yaptim ve yediklerimede baya bi dikkat ettim busabaha düne göre tam tamina Eksi 900gr.

kahvaltim
Cappucino ve yaninda minik bi kurabiyecik (sabahlari vazgecilmezim)
Ögle: almanlara ait bi ekmek var türklerin simidi gibi ama biraz daha farkli ondan vardi bende öglen bisey getirmedim diye onu yedim yag sürüp (merak etiyseniz böyle bisey http://www.die-broetchentuete.de/butterbrezel.html )
Aksam Bi avuc cig Findik ve büyük bi bardak süt yaninada sekersiz müslibar
canım bende senin önerdiğin 1000 kalori yakılan hareketlerin yarısını yapabiliyorum ama nefesim kesiliyor :KK33:
sanırım video bu dimi
ya bir de bu kızında üst bacak kalın takıntı oldu artık bende (benimde en rahatsız olduğum yer orası:KK66: nasıl gidecek bu üst bacak :KK51::işsiz:
A

Ayy canım benımmm gıtme sakın kız soz ıncecık olucam:KK70:

Canım pazar aksam eve donduk oyle yorulmusumkı valızler hala ortada duruyo dusun evı b.. goturuyo. Gırıyorum okuyorum tam yorumlara cvp yazacam bısı cıkıyo. Islerde bırıkmıs yokken 2 gundur yogunum. Seker dıyetı nasıl gıdıyo.
kuzum mezun olayım artık bende böle rahat rahat geliyim gidiyim, cumaları stres yaşamayım :KK70: ahanda böle izleyim sizin listeyi :süslü::süslü:

Gunaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum :KK68:
Dünkü menümü paylaşayım
Kahvalti
2 yumurta 1 kk dan biraz büyük peynir
4-5 tane kücük salatalık domates maydonoz
Açik sekersiz cay

Ara
1 limonlu yesilçay

Ögle
haşlanmiş tavuklu yeşil salata

Akşam
Yoğurtlu kabak

Gün boyunca 3 lt civarinda su
1 sise maden suyu
Açik şekersiz çay miktarini bilemidigim kadar :olamaz:

Yarim saat tempolu yüruyüş 15 dk kadar da squat plunk jumping jack vs

Hıc boslrmıyım cnım benım dıyete tm gaz devam m bu hafta sıslık vr bende yolun verdıgı yorgunluk bıde cok su ıcemedım 3 4 gundur kyndı arada am motıvastonum yuksek En Büyük KK
şişkinliğin için dukan birası yapsana yada 1 kırmızı elmayı minik minik doğra 8 su bardağı su birde çubuk tarçın ile kaynat akşamdan, soğuyunca dolaba koy ertesi gün içinde bitir ödem için birebir :super:
Dünkü menümü paylaşayım
Kahvalti
Açik sekersiz cay

Ara
1 limonlu yesilçay

Ögle

Akşam
Yoğurtlu kabak

1 sise maden suyu

menünü çok beğendim :super:

canım bende senin önerdiğin 1000 kalori yakılan hareketlerin yarısını yapabiliyorum ama nefesim kesiliyor :KK33:
sanırım video bu dimi
ya bir de bu kızında üst bacak kalın takıntı oldu artık bende (benimde en rahatsız olduğum yer orası:KK66: nasıl gidecek bu üst bacak :KK51::işsiz:
onlari bende yapiyorum canim arada o hareketler arada bu video bence cok iyi olur. Ah o bacaklar yokmu benimkilerde baya kalin yapi meselesi iste istedigim Kadar kilo verim o bacak ve Kollar incelmio:D
Evet video bu tavsiye ederim bacak calistiriyo baya ve kol

Canım hem tarlada calısıyosun hem menunu bukadar az tutuyosun sıcakta bayılırsın bıde bu ne:KK57:
:KK70::KK70: menumu az buldunya cok sevindim ay seni opucemm:KK60: canim dun acayip toktumm hele sabah balli ekmeten sonra, karnim cok sisti acur ve salataliktann,cumaya eksi cikmasam beni kovun:KK57: takimdann..

Dünkü menümü paylaşayım
Kahvalti
Açik sekersiz cay

Ara
1 limonlu yesilçay

Ögle

Akşam
Yoğurtlu kabak

1 sise maden suyu

Menun cok guzel afiyet olsun boyle gidersen cuma eksilerdesin :))

Dunku menum kızlar
Sabah yok
Ara 1 bardak cay
Oglen 4yk bulgurlu kabak yemegı
3 dılım karpuz
Ara 2 bardak cay
Aksam 4 5 yk zeytınyaglı bamya
5 6 catal coban salata (hepsını esım bıtırıvermıs ben oglusla ugrasırken :63:)
Ara 2 bardak cay
Sabah kahvaltinda olsa iyi olacakmis yogundun galiba..erkekler hic arkayi dusunmez bi bakmisin tabak boss :))

şişkinliğin için dukan birası yapsana yada 1 kırmızı elmayı minik minik doğra 8 su bardağı su birde çubuk tarçın ile kaynat akşamdan, soğuyunca dolaba koy ertesi gün içinde bitir ödem için birebir :super:

menünü çok beğendim :super:
Sağol canim :KK52: yarışmadan dolayı takima karsi kendimi çok fena sorumlu hissediyorum bugunde regl oldum hadi hayırlisı bakalim cumaya şiskinligim azalir insallah :dua:

Ayni merkeze gidiyorum canim ilk defa bu ay sevindi diyetisyen 2,5 kg yagdan vermissin dedi.kas kaybedinde diger aya sabit bi sekilde cikiyorum:işsiz:
Bugun sabah 4:30 kalktim cicek topkadik comel kalk comel kalk arka baldirlarim kollarim agriyor ayagim zonkluyor resmen.ins su yaglarim erir aslinda bu spor bahanesiyle tarlaya gidiyorum erisin yaglar:KK49::rolleyes:
çok iyi ya bende sevindim senin için bak uyunca karşılığında çok güzel aldın böyle devam eder umarım
Evet kizlar, dün bi video buldum bisüre onu yapcam 5 mile diye bi video bisaat sürüyo bisaat sonunda 8000 bin adim olmus oluyo ve ter su icinde kaliyosun... dün yaptim ve yediklerimede baya bi dikkat ettim busabaha düne göre tam tamina Eksi 900gr.

kahvaltim
Cappucino ve yaninda minik bi kurabiyecik (sabahlari vazgecilmezim)
Ögle: almanlara ait bi ekmek var türklerin simidi gibi ama biraz daha farkli ondan vardi bende öglen bisey getirmedim diye onu yedim yag sürüp (merak etiyseniz böyle bisey http://www.die-broetchentuete.de/butterbrezel.html )
Aksam Bi avuc cig Findik ve büyük bi bardak süt yaninada sekersiz müslibar
o videoyu bende istiyorum yapabildiğim kadar yapmak istiyorum . tadı şekerli birşey mi o kurabiyenin
A

Ayy canım benımmm gıtme sakın kız soz ıncecık olucam:KK70:

Canım pazar aksam eve donduk oyle yorulmusumkı valızler hala ortada duruyo dusun evı b.. goturuyo. Gırıyorum okuyorum tam yorumlara cvp yazacam bısı cıkıyo. Islerde bırıkmıs yokken 2 gundur yogunum. Seker dıyetı nasıl gıdıyo.
berbat gidiyor şeker diyeti dün yemek geldi içinde patates var mecbur az yedim yemekten bozuldu ama devam tabi bunlar yıldırmıyor
 ama memlekete gıtmıstımmm:KK42::KK42:
unuttum kuzum ama sevdiğimizden özlediğimizden sitem ediyoruz :KK19:
Merhabaalr gruba katılabilirmiyim:rolleyes:
hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Canım seker dıyetınde ekmek varmıydı onun dısınd guzel olmus.
tam tahıllı olandan serbest kuzum
sanırım video bu dimi

kuzum mezun olayım artık bende böle rahat rahat geliyim gidiyim, cumaları stres yaşamayım :KK70: ahanda böle izleyim sizin listeyi :süslü::süslü:

regli oldum ama gripte oldum çok berbat şekilde salın varmış ama yine de yapacam spor terlemek iyi gelir muhtemelen :KK45:

o videoyu bende istiyorum yapabildiğim kadar yapmak istiyorum . tadı şekerli birşey mi o kurabiyenin
sundan canim
https://www.bueroshop24.de/lotus-bi...h4KU3AIVyoKyCh0RjQ6XEAAYBCAAEgKqkfD_BwE&obt=1

Karamelli, yani Tatli bisey:) ama kalorisi düsük 30 galiba

Tamam kuzum Videoyu tugbaFB tugbaFB azönce paylasti ben isyerinden acamiyorum ordan bi bak.
Kendimi motive etmek icin giydim shortumu üstünede güzel bi badi spor ayakabilarimida cektim altima sonuna Kadar yaptim videoyu biara gercekten dakikalar gecmiyo bitmiyo gibi geldi ama dayandim:)

sundan canim
https://www.bueroshop24.de/lotus-bi...h4KU3AIVyoKyCh0RjQ6XEAAYBCAAEgKqkfD_BwE&obt=1

Karamelli, yani Tatli bisey:) ama kalorisi düsük 30 galiba

Tamam kuzum Videoyu tugbaFB tugbaFB azönce paylasti ben isyerinden acamiyorum ordan bi bak.
Kendimi motive etmek icin giydim shortumu üstünede güzel bi badi spor ayakabilarimida cektim altima sonuna Kadar yaptim videoyu biara gercekten dakikalar gecmiyo bitmiyo gibi geldi ama dayandim:)
çok güzel görünüyor bunlar orası tam bana göre bir ülkeymiş :D

Spor listesi canim gecenn hafta gelemedim

tatlıya bayılıyorum :ruh: diyet yaparken de biz @SekerPancarii yla beraber haftada 2 haftada 1 gün 1 öğün yerine künefe yerdik hep nerdeyse bütün gün aç kalıp:KK53:
kuzum sen korse kullandın mı dogumdan sonra ben alcamda nasıl bişey alsam karar veremedim
Ayy kuzu hemen tak korseyi cikarma hiç ben geçen sene bu zamanlarda korseyle geziyordum iki gün sonra takmaya basladim dogumdan sonra ama gec kaldim herhalde iki ay gece gunduz korse ile gezdim ama hala var biraz
Ahh anne olmak cok zor
Sıcak mıcak deme tak valla sonra pisman olursun duz karin görünce içim gidiyor resmen

onlari bende yapiyorum canim arada o hareketler arada bu video bence cok iyi olur. Ah o bacaklar yokmu benimkilerde baya kalin yapi meselesi iste istedigim Kadar kilo verim o bacak ve Kollar incelmio:KK70:
Evet video bu tavsiye ederim bacak calistiriyo baya ve kol
deneyim canım bi sıkıldım diğer sporlardan :KK48: bende bacaklara yönelecem artık ya bi şekilde inceltecem o_O:KK48:
Sağol canim :KK52: yarışmadan dolayı takima karsi kendimi çok fena sorumlu hissediyorum bugunde regl oldum hadi hayırlisı bakalim cumaya şiskinligim azalir insallah :dua:
bence tam gününde olmuşun regl muhtemelen cumaya iner inşallah iner yani :dua::KK70: takım bayağı motive inşallah sonuçta güzel olur :KK48:

Back
X