Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güzel görünüyor bunlar orası tam bana göre bir ülkeymiş :KK70:
ahahaha gel kizzzz, sorun benim isyerim acayip work life balance üzerine kurulu yani is yerinde kendini iyi hissetmen icin ellerinden gelen herseyi yapiyolar, bi düsün restorantimiz var kantin degil yani bildigin restorant. Sabah kahvalti icin kafemiz var icinde yok yok vallah hele o tatlilari patiserie gibi, yanindan zor geciyom bisey almim diye kivraniyorum resmen:D sonra barimiz var istedigin her icecek var kokteyl bile tabi is sinirlari icinde oldugumuz icin alkolsüz:D sonra istemedigin Kadar spor kursu yaz geldiginde beachvoleybolu ve yürüyüs parkuru... say say bitmez yani

canım bende senin önerdiğin 1000 kalori yakılan hareketlerin yarısını yapabiliyorum ama nefesim kesiliyor :KK33:
sanırım video bu dimi
ya bir de bu kızında üst bacak kalın takıntı oldu artık bende (benimde en rahatsız olduğum yer orası:KK66: nasıl gidecek bu üst bacak :KK51::işsiz:

kuzum mezun olayım artık bende böle rahat rahat geliyim gidiyim, cumaları stres yaşamayım :KK70: ahanda böle izleyim sizin listeyi :süslü::süslü:

Ay bende ıstıyorum aynısından:dua::KK70:

ahahaha gel kizzzz, sorun benim isyerim acayip work life balance üzerine kurulu yani is yerinde kendini iyi hissetmen icin ellerinden gelen herseyi yapiyolar, bi düsün restorantimiz var kantin degil yani bildigin restorant. Sabah kahvalti icin kafemiz var icinde yok yok vallah hele o tatlilari patiserie gibi, yanindan zor geciyom bisey almim diye kivraniyorum resmen:KK70: sonra barimiz var istedigin her icecek var kokteyl bile tabi is sinirlari icinde oldugumuz icin alkolsüz:KK70: sonra istemedigin Kadar spor kursu yaz geldiginde beachvoleybolu ve yürüyüs parkuru... say say bitmez yani
keşke zamanında talep etseymişim ya valla ne güzel mis gibi insan hiç sıkılmaz işe gitmekten :D

şişkinliğin için dukan birası yapsana yada 1 kırmızı elmayı minik minik doğra 8 su bardağı su birde çubuk tarçın ile kaynat akşamdan, soğuyunca dolaba koy ertesi gün içinde bitir ödem için birebir :super:

menünü çok beğendim :super:
:KK50: elmalı tarıfını denıyım ben saol

çok iyi ya bende sevindim senin için bak uyunca karşılığında çok güzel aldın böyle devam eder umarım

o videoyu bende istiyorum yapabildiğim kadar yapmak istiyorum . tadı şekerli birşey mi o kurabiyenin

berbat gidiyor şeker diyeti dün yemek geldi içinde patates var mecbur az yedim yemekten bozuldu ama devam tabi bunlar yıldırmıyor

unuttum kuzum ama sevdiğimizden özlediğimizden sitem ediyoruz :KK19:

hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin

tam tahıllı olandan serbest kuzum

regli oldum ama gripte oldum çok berbat şekilde salın varmış ama yine de yapacam spor terlemek iyi gelir muhtemelen :KK45:

neyse ki cumaya daha var şişliğin iner biraz ne yaptın tartıldınmı sabah ben tartılmadım öle bi eksiklik hissettim ki anlatamam tartı benim hayatım olmuş :KK70: bu havada gripmi demeyecem allah korusun :KK70: dikkat et canım vitamin al bol bol ter atmakta dediğin gibi iyi gelecektir

neyse ki cumaya daha var şişliğin iner biraz ne yaptın tartıldınmı sabah ben tartılmadım öle bi eksiklik hissettim ki anlatamam tartı benim hayatım olmuş :KK70: bu havada gripmi demeyecem allah korusun :KK70: dikkat et canım vitamin al bol bol ter atmakta dediğin gibi iyi gelecektir
deme birşey geçen biri hastaydı kim anımsamıyorum okurken bu havada hastamı olunur diye düşündüm al dedi allah bana :D çok kötüyüm şuan amcam gelsin belki eve giderim ateşimde çıkıyor gibi hissediyorum . tartıldım sabit :D şaşırdık mı hayır tabi ki şaşırmadık :D ödem gitsin bakalım cumaya var daha az yemeye devam edecem cuma günü şaşırtırırım metoyu :D spor ne yapıyorsun bin kalori dışında bukinin yaptığı sıkıcı geldi bana baktım biraz önce

çok iyi ya bende sevindim senin için bak uyunca karşılığında çok güzel aldın böyle devam eder umarım

o videoyu bende istiyorum yapabildiğim kadar yapmak istiyorum . tadı şekerli birşey mi o kurabiyenin

berbat gidiyor şeker diyeti dün yemek geldi içinde patates var mecbur az yedim yemekten bozuldu ama devam tabi bunlar yıldırmıyor

unuttum kuzum ama sevdiğimizden özlediğimizden sitem ediyoruz :KK19:

hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin

tam tahıllı olandan serbest kuzum

regli oldum ama gripte oldum çok berbat şekilde salın varmış ama yine de yapacam spor terlemek iyi gelir muhtemelen :KK45:
Oyy bende sızı cok sevıyorumkı olsun kaldıgın yerden devam et sen kuzum. Ben eylule kadar 58 olucam 15ınde kyzenın dugunu var. Spor yapmayınca kımse kılo verdıgımı anlamıyo:mad:

Oyy bende sızı cok sevıyorumkı olsun kaldıgın yerden devam et sen kuzum. Ben eylule kadar 58 olucam 15ınde kyzenın dugunu var. Spor yapmayınca kımse kılo verdıgımı anlamıyo:mad:
geçen haftada demiştin 15 gün spor yapabilirim hemen program oluşturalım ne kadar uyarsak yapalım olmaz mı kızlar Buki_89 Buki_89 tugbaFB tugbaFB lilipit lilipit başka katılmak isteyen varsa söylesin Miray12_34 Miray12_34 @tobosoludulcinea katılır mısnız sizde

deneyim canım bi sıkıldım diğer sporlardan :KK48: bende bacaklara yönelecem artık ya bi şekilde inceltecem o_O:KK48:

bence tam gününde olmuşun regl muhtemelen cumaya iner inşallah iner yani :dua::KK70: takım bayağı motive inşallah sonuçta güzel olur :KK48:
Canım benımde kollara bı care bulun ya ust bolgem genıs kollarım kalın goguslerınde kuculmesı lazım:KK70::KK70:

ahahaha gel kizzzz, sorun benim isyerim acayip work life balance üzerine kurulu yani is yerinde kendini iyi hissetmen icin ellerinden gelen herseyi yapiyolar, bi düsün restorantimiz var kantin degil yani bildigin restorant. Sabah kahvalti icin kafemiz var icinde yok yok vallah hele o tatlilari patiserie gibi, yanindan zor geciyom bisey almim diye kivraniyorum resmen:KK70: sonra barimiz var istedigin her icecek var kokteyl bile tabi is sinirlari icinde oldugumuz icin alkolsüz:KK70: sonra istemedigin Kadar spor kursu yaz geldiginde beachvoleybolu ve yürüyüs parkuru... say say bitmez yani
Ayy neguzel bızde fırının ustunde bugulama oluyoruz aksama kadar sartlara bak cok ozendım sana:ruh:

Spor listesi canim gecenn hafta gelemedim

Ayy kuzu hemen tak korseyi cikarma hiç ben geçen sene bu zamanlarda korseyle geziyordum iki gün sonra takmaya basladim dogumdan sonra ama gec kaldim herhalde iki ay gece gunduz korse ile gezdim ama hala var biraz
Ahh anne olmak cok zor
Sıcak mıcak deme tak valla sonra pisman olursun duz karin görünce içim gidiyor resmen
hemen mi takmak gerekiyomus :eek: o zamn hastaneye götüreyim ben onu sonuct 1 2 gün kalıncak orda

Cok ıyı olur valla bende oglenlerı sumo squat yapcam yıne :spor:
ben tek olsam bende yapardım ama eve gittiğimde yemek yaparken durduğum yerde yaparım ne yapsam kar sonuçta :D
Ay hadı ıns kız :dua: suan dogum kılomun altındayım ama sankı daha sısman gıbı duruyorum. :kızgın:

O bana cok zor geldı ya kaldıramuyorum kendımı:eek:
dirsekte dursanda mı yapamıyorsun dirsek pozisyonunda sabit dur 10 sn bile başlamak için yeter

Back
X