- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.861
ben buldum :))) trendyolda var kuzumsaol canım ali expres yetişmez diye almadım ben senin daha varsa al bence çok güzel modeller var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buldum :))) trendyolda var kuzumsaol canım ali expres yetişmez diye almadım ben senin daha varsa al bence çok güzel modeller var
Su kollarımda bıtek kemık kaldıgını gorebılcekmıyım kı. Zaten kemıklerım ırı bıleklerım kalın guclu kadınım masallahay kol bana göre en zor olanı instada dansatolye diye bi sayfa var orda çok güzel bölgesel hareketler var tavsiye ederim ben de iç bacak ve üst bacak hareketlerini yapıyorum![]()
ja bi sonuc alabilcekmisiniz peki?Kıyıyılar valla hala klımamız yok ılkel sartlarda calısıyoruz![]()
Yok canım daha lafını ettırmıyolar vantılatorle ıdare edıyoruz buz akusu falan koyuyoruz arada kafamızaja bi sonuc alabilcekmisiniz peki?
yaşam koçun olacağım senininşallah bitki çayı da içiyorum civan perçemi falan 15 günde bana 5 kilo verdirceksin ona göre ulvi görevin o olacak nasılsa bu hafta mezunsun
akşamları ben hafif geçircem biraz peynir 1 bardak maydonoz suyu semiz domates 1 bardakta süt gibi öyle verebilirim hızlıca .
bin kalori nasıldı unuttum .
öz amcam değil babamın arkadaşı bende amca diyorum .
bende yürüyüş yok ama ev işi yapıyorum 3 4 gündür parça parça .
detoksu yarın yapabilirim son güne bırakıp panik olmak istemem açıkçası ama ne detoksu
ben kzııma tulum sipariş vermiştim ama çok ucuzlarıda var o mağazalardan değildi çok memnun kalmıştım, instada çok fazlaya satıyolar ben genelde orda beğendiklerimi sipariş veriyorum (instadakiler biliyor kaliteli olan ürünleri seçiyolar)cesarte edemedim malı iyimidir kumaşı nasıldı hani kednimi geçtimde kızıma alerji yaparmı taıntılı anne ben:))) alıp kullanda yok etrafımda sorabileceğim
beden bulabildinmi ben bulamamıştımben buldum :))) trendyolda var kuzum
Yalnız süper koçlukyaşam koçun olacağım seninşimdi görevlerini yazıyorum :
1-yediğin her şeyi bana instadan paylaşacaksın
2-haftalık şeker diyetin olacak cuma günü 1 sefere mahsus şeker alabileceksin
3-akşam yemeğini en geç 7 de bitiriyosun
4-öğlenleri yanındaki kızlara uymuyosun bırak onlar ne yerse yesinlersen semiz , domates, peynir takıl
5-her gün en az 10000 adım atacaksın (başka spor istemiyorum senden)
6-üzgünüm ama içki bi süre yasak
7-detoks olarakta bence hurma yoğurt detoksunu yap
ay havaya girdim birden![]()
inanmiyorum yaYok canım daha lafını ettırmıyolar vantılatorle ıdare edıyoruz buz akusu falan koyuyoruz arada kafamıza![]()
Emzirirken tatlıya düşkünlük artıyor zararsız alternatifler bulmalısın.tatlıya bayılıyorumdiyet yaparken de biz @SekerPancarii yla beraber haftada 2 haftada 1 gün 1 öğün yerine künefe yerdik hep nerdeyse bütün gün aç kalıp
kuzum sen korse kullandın mı dogumdan sonra ben alcamda nasıl bişey alsam karar veremedim
Kuzum geçmiş olsun geceden beri yazıcam fırsat bulamadım dikkat et kendineçok iyi ya bende sevindim senin için bak uyunca karşılığında çok güzel aldın böyle devam eder umarım
o videoyu bende istiyorum yapabildiğim kadar yapmak istiyorum . tadı şekerli birşey mi o kurabiyenin
berbat gidiyor şeker diyeti dün yemek geldi içinde patates var mecbur az yedim yemekten bozuldu ama devam tabi bunlar yıldırmıyor
unuttum kuzum ama sevdiğimizden özlediğimizden sitem ediyoruz
hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
tam tahıllı olandan serbest kuzum
regli oldum ama gripte oldum çok berbat şekilde salın varmış ama yine de yapacam spor terlemek iyi gelir muhtemelen![]()
İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyimahahaha gel kizzzz, sorun benim isyerim acayip work life balance üzerine kurulu yani is yerinde kendini iyi hissetmen icin ellerinden gelen herseyi yapiyolar, bi düsün restorantimiz var kantin degil yani bildigin restorant. Sabah kahvalti icin kafemiz var icinde yok yok vallah hele o tatlilari patiserie gibi, yanindan zor geciyom bisey almim diye kivraniyorum resmensonra barimiz var istedigin her icecek var kokteyl bile tabi is sinirlari icinde oldugumuz icin alkolsüz
sonra istemedigin Kadar spor kursu yaz geldiginde beachvoleybolu ve yürüyüs parkuru... say say bitmez yani
Jumping Jack kollarını toparlar canım bende burada öğrenmiştim o kadar kilo verdim kollarımda inceldi üstelik sarkmadı benim yaşıda biliyorsunCanım benımde kollara bı care bulun ya ust bolgem genıs kollarım kalın goguslerınde kuculmesı lazım![]()
Kendinden izinli üyelerimize bir yenisi eklenmiş Vücudun daha çok kalori harcadığı bi dönem bence iyi kullanmak gerekir. Üstelik bu dönemde yürüyüş iyi gelirKuzum ben spor yapmaya calisiyorum epeydir ama düzenli bisey yaptıgımı söylemek guc yani o gün canım ne isterse gibi
Regl nedeniyle kendime 2-3 gün izin verdim sonra yürüyüşle başlıycam bakalım canım siz tam olarak ne planlıyosunuz herkesin aynı şeyleri yapıcagı turden mi kuzum
Maşallah kızsabit gelmende iyi bence çünkü adet şişliği var şu anda zaten normalde eksidesin aslında demek oluyor
perşembe detoks felanmı yapsan acaba(cevabını biliyorum ama yine şansımı deneyim dedim
)
sen amcanın yanındamı çalışıyosun ?
spor olarak 1000 kalori yakanın yarısını yapıyorum 3 gün yaptım dün uyuyakalmışım sadece bacak hareketi çalıştım, günlük zaten 12000 adım fix yapıyorum (sadece yürüyüş ev ve iş yeri hariç )
Canım benim gel bi üfleyim de terin soğusunKıyıyılar valla hala klımamız yok ılkel sartlarda calısıyoruz![]()
Buz aküsüYok canım daha lafını ettırmıyolar vantılatorle ıdare edıyoruz buz akusu falan koyuyoruz arada kafamıza![]()
İnşallah canım Allah sana hayırlı olan en iyi işi en yakın zamanda versin inşallahYa kaç gündür iş bulmak için gezmekten çabalamaktan bittimbugün son bir yere sorcaz inşallah orası kabul olur Dua edin nolur bu aralar maddi manevi sıkıntı içindeyim şu iş olursa biraz rahatlıycam gibi şimdi oraya gideceğim inşallah olur gelene kadar sizde dua edin
![]()
olsun evde çalışıyorsun en azından o da iyidir . korkma kız ne olcak dikişten asıl dikiş alınırken korkyok canim sadece yarin öglene Kadar raporluyum öglen caliscam ama evden caliscam. Doktorum annemlerin kaldigi yerde direk isyerin laptopumu ynaimda götürcem annemde calisirim diyodum.
Sabah dokuz bucukda canim.. minicik diyo herkez ama ben nedense cok korkuyom gecende ilk aldiklarinda bayilmistim bide ozaman cok derin almamislardi dikis falanda yoktu ( o yüzden geri geldi zaten) simdi bide dikis aklima geldikce bi fena oluyorum ya
Ahahhaaa yandınyaşam koçun olacağım seninşimdi görevlerini yazıyorum :
4-öğlenleri yanındaki kızlara uymuyosun bırak onlar ne yerse yesinlersen semiz , domates, peynir takıl
şeker diyeti gitti deseneCok umutlandırdınız benı sımdı kalkıp hem jampıng hem squat yapıcam oglende doner ekmek ısmarladılar![]()
10bin adım atamam ki bacaklarım sızlıyoryaşam koçun olacağım seninşimdi görevlerini yazıyorum :
allah fettah ismi ile yolunu açık etsin veddud ismi ile rabbim yanında olsun seni sevsinler hayırlı bir kapı olur inşalalhYa kaç gündür iş bulmak için gezmekten çabalamaktan bittimbugün son bir yere sorcaz inşallah orası kabul olur Dua edin nolur bu aralar maddi manevi sıkıntı içindeyim şu iş olursa biraz rahatlıycam gibi şimdi oraya gideceğim inşallah olur gelene kadar sizde dua edin
![]()
Sahihuban diyet nasıl gidiyor boşlamıyorsun değil mi
oh tamam tam bizim firmanin aradigi özellikler bide modadan anliyorum diosan hemen gel:)İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyim
Beni de işe alır mısınız çok özendim
Kız kendılerı odalarında buz gıbı oturuyo artık bızde allaha havale ettık oglen squat yaptım su fıskırıyo heryerımden sauna gıbı kız ıyı bıtaraftaninanmiyorum yanediyelimmki allaha havale edelim cünki inaniyorumki isteseler ellerinden gelcek cok
ahahaha cok sagol bi korkudan diger korkuya attin beni:)olsun evde çalışıyorsun en azından o da iyidir . korkma kız ne olcak dikişten asıl dikiş alınırken kork![]()