Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buraya ılk basladıgımda yemek yaparken hemen baslıyodum squat yapmaya okadar ıncelmıstıkı bacaklarım sımdı bıle ıyı durumdalar. Dırsekte denemedım oyle denıyım bıde madem.
bende eskiden kol çalışırdım :D şimdi kocaman kollarım var :D dirsekte kolay olur yapabilirsin duraklama süreni uzun tut daha kolay olabilir .
olur ben varim, o bahsetigim videoyu yapmak istiyorum gücüm takadim kalirsada o jumpinli programimida eklesem hergün 1,5 spper bence
o kadar zorlamasan olmaz mı ağır gelmesin az yiyorsun zaten
Ben hepsine katilirim:KK70::KK70::KK70:dermisimm bahcede iki saati gecgin squat yapiyorum valla bugun belim sapti simdi yeni dogmus bugza gibi bacaklarim titriy:KK70::KK70: yuruyuse katilirim aksam serin serin guzel oluyo:KK73::KK73:
sen yapamıyon diye etiket yapmadım ama yürüyüşü uzat sen bizim için olmamı :halay:
Canım jampıng kollara ıyı gelırmı.
bence gelir tüm kaslar çalışıyor çünkü

Miray yürüyüş dedi bende yanına 500 jamping jack ve 50 sumo squat ekledim sende eklemek istediğin birşey varsa eklersin ortak karar ile kim ne kadarını yapabilirse mesela herkes 500 jamping jack yapamayabilir 100 tane yapar bende bugün oldum ondan 15 gün yapayım diyorum :KK70:

bugün 1.ci günü perşembe doğru kilo çıkıcak o zaman bakalım perşembeye kadar tartı yok moralim bozuldu çünkü .
Ayy kuzum moralini bosa bozarsin aksine ben cok odemli cikarim hatta benzetme yapiyim:) damizlik inek gibi goguslerim acayip sis odem oluy balon gibi.. ha cuma 4 gun yani olsun daha iyi olur ki elmali tarcinli odem atici cay tarifi uygula persembeden..

evet agir gelebilir Dogru diosun ben buaksam bi deniyeyim bakalim nekadfar yapabilcem.
Buarada yarin yine o parmagimda cikan bisey vardiya onu alcaklar dikis falan yapilcak. Tamda elde olmasi cok sinir bozucu günlerce suya sokmadan nasil durcam hic bilmiyorum:(

bende eskiden kol çalışırdım :KK70: şimdi kocaman kollarım var :KK70: dirsekte kolay olur yapabilirsin duraklama süreni uzun tut daha kolay olabilir .

sen yapamıyon diye etiket yapmadım ama yürüyüşü uzat sen bizim için olmamı :halay:

bence gelir tüm kaslar çalışıyor çünkü
Uzatirim tabiki hem takim icin hem kendim icin inss gitsin yeterki bu.kglar

Ayy kuzum moralini bosa bozarsin aksine ben cok odemli cikarim hatta benzetme yapiyim:) damizlik inek gibi goguslerim acayip sis odem oluy balon gibi.. ha cuma 4 gun yani olsun daha iyi olur ki elmali tarcinli odem atici cay tarifi uygula persembeden..
civanperçemi içiyorum ödem sökmez mi o .ben şuan aynıyım karın davul gibi :D
evet agir gelebilir Dogru diosun ben buaksam bi deniyeyim bakalim nekadfar yapabilcem.
Buarada yarin yine o parmagimda cikan bisey vardiya onu alcaklar dikis falan yapilcak. Tamda elde olmasi cok sinir bozucu günlerce suya sokmadan nasil durcam hic bilmiyorum:KK43:
ne zaman alıncak rapor verecek mi evde kalman için .
yorma kendini elin dikişli iken bence az az yap sporunu

inşallah bitki çayı da içiyorum civan perçemi falan 15 günde bana 5 kilo verdirceksin ona göre ulvi görevin o olacak nasılsa bu hafta mezunsun :KK70:
akşamları ben hafif geçircem biraz peynir 1 bardak maydonoz suyu semiz domates 1 bardakta süt gibi öyle verebilirim hızlıca .
bin kalori nasıldı unuttum .
öz amcam değil babamın arkadaşı bende amca diyorum .
bende yürüyüş yok ama ev işi yapıyorum 3 4 gündür parça parça .
detoksu yarın yapabilirim son güne bırakıp panik olmak istemem açıkçası ama ne detoksu
Bende aslanpencesine baslayim diyorum ama simdi degil kabiz ediyormus.ari poleni ve incir kurune baslicagim bi iki haftadan sonra birde bunlar ins kg yapmaz..kiraz sapi muhtis idrara vc cikartiyor hem regliyide artiriyor denersen bi gun muhakkak dene..

civanperçemi içiyorum ödem sökmez mi o .ben şuan aynıyım karın davul gibi :KK70:

ne zaman alıncak rapor verecek mi evde kalman için .
yorma kendini elin dikişli iken bence az az yap sporunu
yok canim sadece yarin öglene Kadar raporluyum öglen caliscam ama evden caliscam. Doktorum annemlerin kaldigi yerde direk isyerin laptopumu ynaimda götürcem annemde calisirim diyodum.
Sabah dokuz bucukda canim.. minicik diyo herkez ama ben nedense cok korkuyom gecende ilk aldiklarinda bayilmistim bide ozaman cok derin almamislardi dikis falanda yoktu ( o yüzden geri geldi zaten) simdi bide dikis aklima geldikce bi fena oluyorum ya

Buarada yarin yine o parmagimda cikan bisey vardiya onu alcaklar dikis falan yapilcak. Tamda elde olmasi cok sinir bozucu günlerce suya sokmadan nasil durcam hic bilmiyorum:KK43:
Gecmıs olsun canım:dua:

Back
X