- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.841
kiyamam canim yaAyy neguzel bızde fırının ustunde bugulama oluyoruz aksama kadar sartlara bak cok ozendım sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiyamam canim yaAyy neguzel bızde fırının ustunde bugulama oluyoruz aksama kadar sartlara bak cok ozendım sana![]()
bende eskiden kol çalışırdımBuraya ılk basladıgımda yemek yaparken hemen baslıyodum squat yapmaya okadar ıncelmıstıkı bacaklarım sımdı bıle ıyı durumdalar. Dırsekte denemedım oyle denıyım bıde madem.
o kadar zorlamasan olmaz mı ağır gelmesin az yiyorsun zatenolur ben varim, o bahsetigim videoyu yapmak istiyorum gücüm takadim kalirsada o jumpinli programimida eklesem hergün 1,5 spper bence
sen yapamıyon diye etiket yapmadım ama yürüyüşü uzat sen bizim için olmamıBen hepsine katilirimdermisimm bahcede iki saati gecgin squat yapiyorum valla bugun belim sapti simdi yeni dogmus bugza gibi bacaklarim titriy
yuruyuse katilirim aksam serin serin guzel oluyo
![]()
bence gelir tüm kaslar çalışıyor çünküCanım jampıng kollara ıyı gelırmı.
fena iyi geliyo Hemde kol ve bacakCanım jampıng kollara ıyı gelırmı.
Ayy kuzum moralini bosa bozarsin aksine ben cok odemli cikarim hatta benzetme yapiyim:) damizlik inek gibi goguslerim acayip sis odem oluy balon gibi.. ha cuma 4 gun yani olsun daha iyi olur ki elmali tarcinli odem atici cay tarifi uygula persembeden..Miray yürüyüş dedi bende yanına 500 jamping jack ve 50 sumo squat ekledim sende eklemek istediğin birşey varsa eklersin ortak karar ile kim ne kadarını yapabilirse mesela herkes 500 jamping jack yapamayabilir 100 tane yapar bende bugün oldum ondan 15 gün yapayım diyorum
bugün 1.ci günü perşembe doğru kilo çıkıcak o zaman bakalım perşembeye kadar tartı yok moralim bozuldu çünkü .
evet agir gelebilir Dogru diosun ben buaksam bi deniyeyim bakalim nekadfar yapabilcem.o kadar zorlamasan olmaz mı ağır gelmesin az yiyorsun zaten
Uzatirim tabiki hem takim icin hem kendim icin inss gitsin yeterki bu.kglarbende eskiden kol çalışırdımşimdi kocaman kollarım var
dirsekte kolay olur yapabilirsin duraklama süreni uzun tut daha kolay olabilir .
o kadar zorlamasan olmaz mı ağır gelmesin az yiyorsun zaten
sen yapamıyon diye etiket yapmadım ama yürüyüşü uzat sen bizim için olmamı
bence gelir tüm kaslar çalışıyor çünkü
civanperçemi içiyorum ödem sökmez mi o .ben şuan aynıyım karın davul gibiAyy kuzum moralini bosa bozarsin aksine ben cok odemli cikarim hatta benzetme yapiyim:) damizlik inek gibi goguslerim acayip sis odem oluy balon gibi.. ha cuma 4 gun yani olsun daha iyi olur ki elmali tarcinli odem atici cay tarifi uygula persembeden..
ne zaman alıncak rapor verecek mi evde kalman için .evet agir gelebilir Dogru diosun ben buaksam bi deniyeyim bakalim nekadfar yapabilcem.
Buarada yarin yine o parmagimda cikan bisey vardiya onu alcaklar dikis falan yapilcak. Tamda elde olmasi cok sinir bozucu günlerce suya sokmadan nasil durcam hic bilmiyorum![]()
hadi bakalım . bisiklet ne durumda yapıyor musun onu da ekle azUzatirim tabiki hem takim icin hem kendim icin inss gitsin yeterki bu.kglar
Bende aslanpencesine baslayim diyorum ama simdi degil kabiz ediyormus.ari poleni ve incir kurune baslicagim bi iki haftadan sonra birde bunlar ins kg yapmaz..kiraz sapi muhtis idrara vc cikartiyor hem regliyide artiriyor denersen bi gun muhakkak dene..inşallah bitki çayı da içiyorum civan perçemi falan 15 günde bana 5 kilo verdirceksin ona göre ulvi görevin o olacak nasılsa bu hafta mezunsun
akşamları ben hafif geçircem biraz peynir 1 bardak maydonoz suyu semiz domates 1 bardakta süt gibi öyle verebilirim hızlıca .
bin kalori nasıldı unuttum .
öz amcam değil babamın arkadaşı bende amca diyorum .
bende yürüyüş yok ama ev işi yapıyorum 3 4 gündür parça parça .
detoksu yarın yapabilirim son güne bırakıp panik olmak istemem açıkçası ama ne detoksu
Bisiklet duriyo o aklimdada hic bos olmadim onada haftaya baslayim tartiyi etkiliyo kasmi yapiyo ne kg artisi olmustu bir ara..hadi bakalım . bisiklet ne durumda yapıyor musun onu da ekle az
hiç elleşme o zaman şimdi ama kas artışıda çok iyiBisiklet duriyo o aklimdada hic bos olmadim onada haftaya baslayim tartiyi etkiliyo kasmi yapiyo ne kg artisi olmustu bir ara..
kuzum sadece aliexpres birde bebekve gelişim ınstgrada orada var sanırım orada ali expresten getiriyor mayo bulursan haber ver demiştinBen oyumu kiymali yumurtadan yana kullaniyorum![]()
ay kol bana göre en zor olanı instada dansatolye diye bi sayfa var orda çok güzel bölgesel hareketler var tavsiye ederim ben de iç bacak ve üst bacak hareketlerini yapıyorumCanım benımde kollara bı care bulun ya ust bolgem genıs kollarım kalın goguslerınde kuculmesı lazım![]()
saol canım ali expres yetişmez diye almadım ben senin daha varsa al bence çok güzel modeller varkuzum sadece aliexpres birde bebekve gelişim ınstgrada orada var sanırım orada ali expresten getiriyor mayo bulursan haber ver demiştin
cesarte edemedim malı iyimidir kumaşı nasıldı hani kednimi geçtimde kızıma alerji yaparmı taıntılı anne ben:))) alıp kullanda yok etrafımda sorabileceğimsaol canım ali expres yetişmez diye almadım ben senin daha varsa al bence çok güzel modeller var
yok canim sadece yarin öglene Kadar raporluyum öglen caliscam ama evden caliscam. Doktorum annemlerin kaldigi yerde direk isyerin laptopumu ynaimda götürcem annemde calisirim diyodum.civanperçemi içiyorum ödem sökmez mi o .ben şuan aynıyım karın davul gibi
ne zaman alıncak rapor verecek mi evde kalman için .
yorma kendini elin dikişli iken bence az az yap sporunu
Dırsekte squat degıl kız plank dıyoDirsekte squat nasilmiskiyerdemi oluy tezgaha dayanipmi
ayy allahim aklima nereler geliyoo
Kıyıyılar valla hala klımamız yok ılkel sartlarda calısıyoruzkiyamam canim ya![]()
Cok umutlandırdınız benı sımdı kalkıp hem jampıng hem squat yapıcam oglende doner ekmek ısmarladılarfena iyi geliyo Hemde kol ve bacak
Gecmıs olsun canımevet agir gelebilir Dogru diosun ben buaksam bi deniyeyim bakalim nekadfar yapabilcem.
Buarada yarin yine o parmagimda cikan bisey vardiya onu alcaklar dikis falan yapilcak. Tamda elde olmasi cok sinir bozucu günlerce suya sokmadan nasil durcam hic bilmiyorum![]()