Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar son öğün akşam da kaçamak yapmazsam biiznillah :)
akşam inşaallah güzel bir yemek vardır abartmadan yerim
çok yiyebileceğin bi yemeksede salatalık, yoğurt, salata ile geçir canım bi öğün yemezsen bişey olmaz :KK48: dediğimi yap yarın tartıya nasıl yansıyacak gör:KK19:
cumaya göre kilon nasıl peki ?

ÖĞLEN TAVUK GÖĞSÜ YEDİM KÖZDE PİŞMİŞ 3 YK KADAR BULGUR YEDİM BİRDE KURU SOĞAN MOR OLANDAN 1 TANE AKŞAM BELLİ DEĞİL KV YE GİDECEZ ORDA NE VAR BİLMİYORUM
öğlen menünü çok iyi begendim canım bende kabak yemeği yedim akşamda barbunya var ama onumu yesem kabak mı yapsam bilemedim

öğlen menünü çok iyi begendim canım bende kabak yemeği yedim akşamda barbunya var ama onumu yesem kabak mı yapsam bilemedim
Barbunya nın kalorisi yüksek bence kabak yap ye ben ilaçlarımı bitiryim yapacam birşeyler . akşam tantuni varmış etinden yerim yanına salata yoğurt eğer sebze yemeği varsa sebze yemeği yerim

Barbunya nın kalorisi yüksek bence kabak yap ye ben ilaçlarımı bitiryim yapacam birşeyler . akşam tantuni varmış etinden yerim yanına salata yoğurt eğer sebze yemeği varsa sebze yemeği yerim
Tamda perşembe günü nerden çıktı kayınvalideye gitmek ya üfffffff
Cezamızın silinmesi gerek sen yoğurt ye :KK70: akşamdan bi bekünis iç yarın -3kg çıkarsın

Sen kaç kilo verdin canım
Gönüllerin birincisi
şu an için 1.6 kilo yarına kısmet bakalım :KK51:
aynen kabak kavurayım ben en iyisi, ay tantuniye bayılırım :kk77::kk77: bende tatil dönüşü yapmayı planlıyorum, afiyet olsun benim içinde ye:lülülü: ama sadece etinden ye :lülülü:

Back
X