Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım kuzm kilo durumun nasıl

hep aynı şeyleri yiyorum artık dürüm yemekten bıktım önceden ızgara yada soslu tavuk söylüyodum onada çok zam geldi kıyamıyorum okadar vermeye bıktım yani
Valla bu hafta gayet guzel beslendim kacamak olmadan gelelimki sonuc 300gr eksi:(( hatta yürüyüş hergun yaptim sabahlari 4:30da tarlada 2 saat calistim,bi gariplik var haa eve geldigimde oglenleyin sadece iki saat yattim erken kalkinca,oyle oldu..galiba insulin direncinde oluyor dr demisti insulin direncin var die puffff.bide diyet listeme uymaya calisiyorum ondanmi bilemedim ya zayen hizli kg vermemi degilde yagdan yakarak diyo ama buda pek yavasmis..bir yerde yanlisim yada doğru olan bu bilmiyorum..yarin kac cikacagim onu merak edim..

Menu
7:00 elma detoks cayi bir bardak
10:00 kabak turlu kavurma,sekersiz cay,yagsiz peynir izcik,iki dilim ekmek
11:00 elma detoks cay
14:30 da bir kase yogurt bir tutam semiz otu, uc dilim karpuz
Aksam 19: elma detoks cayi 15dk saat sonra kabak detoksu yoğurt la yicegim..
Su 3lt olacak 80dk tempolu yürüyüş yapildi,aksam yine

Dunku spor 180puan
Bugunku spor puan 160 puan Luluuu94 Luluuu94 listeye yazarmisin ben bulamadim listeyi

anladım tatlım bizdede tam tersi hiç iş yok internete girmek için işe gelip mesai saatinin dolmasını bile beklemeden gidiyorum
sen zaten kilolu değildin 59-60 diye hatırlıyorum en son (almadıysan tabi :KK51:) aldıysanda istediğinde veriyodun veriliyorda yani takma
Aynen canim hala 60 62 gidip geliyorum versem iyi olacakti ama aldim geri malesef hayirlisi bakalim

ceza silinmesi nasıl oluyor kuzu
2 kere 0.300 ortalamasının üstüne çıkmamız gerekiyor yoksa cuma sonuç listeleri bize kitlenir yanılma payım var tabi sonradan birşeyler değişti ise
kayınvalidenin yemekleri güzel midir?
Etli pide lahmacunu böreği güzel yapar onun dışında annemin yemekleri daha lezzetli birde helvayı güzel yapar.
Bende erken uyanip leslie yapmayi düşünüyorum
Benim o kadar gücüm olmaz sanırım ama denerim yine de
Kızlar bugunku menum
Sabah 2 bardak sut
Oglen 1 kabak kavurma 3 4 kasık yogurt
Ara 5 6 kasık makarna salata (oglen herkes yerken bakmıstım dayanamadım:KK43:)
Aksam 1 kabak kavurma 4 5 kasık yogurt arkasından koca bı kase cacık :KK70:
Ne sacma bı menum olmus bugun dımı @tgb1907 :KK70:
Niye böyle oldu sana detoks gelmiyor ya :D geçen de sanki dayanamamıştın
Ben yeniyim hafta sonlaninca baslayacagim diye hic yazmiyorum yazmayimda zaten :olamaz: diyet oncesi sonlar diye yiyorum :KK72:
Senin başlama tarihin bugün canısı bugünden başlayabilirsin yarın 12den önce de kilo bildirimini yapman gerek aday listesine

2 kere 0.300 ortalamasının üstüne çıkmamız gerekiyor yoksa cuma sonuç listeleri bize kitlenir yanılma payım var tabi sonradan birşeyler değişti ise

Etli pide lahmacunu böreği güzel yapar onun dışında annemin yemekleri daha lezzetli birde helvayı güzel yapar.

Benim o kadar gücüm olmaz sanırım ama denerim yine de

Niye böyle oldu sana detoks gelmiyor ya :KK70: geçen de sanki dayanamamıştın

Senin başlama tarihin bugün canısı bugünden başlayabilirsin yarın 12den önce de kilo bildirimini yapman gerek aday listesine
Bugun derken gece 12 yi gectigi icin bugun degil mi :KK64:sabah kilomu bildirip mi basliyorum :KK64:

Back
X