- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #284.421
bildirimini merakla bekliyoruzEvde hıc makarna yapmam aklımada gelmıyoda ısyerınde yapılınca canım cekıyoevde pılav cok gıder bızım onuda uzun zamandır yapmıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildirimini merakla bekliyoruzEvde hıc makarna yapmam aklımada gelmıyoda ısyerınde yapılınca canım cekıyoevde pılav cok gıder bızım onuda uzun zamandır yapmıyorum
![]()
hm mersinde de 1 2 yerde var o market eve uzak bir bakınayım o zamantamek markalı dimi canım yok denemedim canım katkılı gibi geldi bana
benim makromarketten aldığım detoks bi kaç günlük oluyor ve taze fiyat olarakta 5 katı
Pılavmı pırıncmı bulgurmuen güzeli yapmamak zaten olunca yeniyor bu hafta yapsana arada yemelk gerekli 1 yk yersin en azından
aslında kendin yapabilirsin bi kaç tarif bakalım bugündehm mersinde de 1 2 yerde var o market eve uzak bir bakınayım o zaman
Hahaahh dunku makarnadan sonra sabah erkenden kalkıp 30dk leslı yaptım 50 de jampıng yaptım bıde toz alıp supurdum dusa gırdım sasırcaksın kılomu duyuncabildirimini merakla bekliyoruz![]()
Hahaahh dunku makarnadan sonra sabah erkenden kalkıp 30dk leslı yaptım 50 de jampıng yaptım bıde toz alıp supurdum dusa gırdım sasırcaksın kılomu duyunca![]()
Anca okudum bıtaraftan calısıyom kız zaten durmadan burdakıler dıyo sosyal medyan yok ne yazıpduruyon okadar dıyehemen yazmamandan tahmin edebiliyorum![]()
wuuuw çok iyi valla şaşırttın beni***14. TAKİM 578.ETAP***
segus (66.2 /64.8 / 1.4/%2.11)
SchonerDuft (69,00/ 68,70/0,30 /%0,44)
tgb1907 (63,9/62,0 /1,9/%2,97) mezun olmak istiyor
bi-zuzu (60/ 59.2/ 0.8/%1.33 )
tobosoludulcinea (63,6/62,6 /1/%1,57)
kayacans (77,0/75,0/2/%2,6)
patient women (83,1/81,8/1,3/1,57%)
lilipit (75,15// /%)
14.Takım ortalaması: %
wuuuw çok iyi valla şaşırttın beni![]()
bende senin geçen haftaki kilon ile başlamıştım buraya şimdi bende hedefime ulaştım
pes etmek yok![]()
tugbaFB @tobosoludulcinea
Sahihuban @patient women tebrik ederim hepinizi 1 kilonun üstüne çıkmışsınız
![]()
kızlar 1.66 ortalamamız süpersiniz
takım dediğin budur
istediğimizde neler yapıyoruz gördük
hepinizin emeğine sağlık![]()
200 gr cık için mi bana tebrik yoktugbaFB @tobosoludulcinea
Sahihuban @patient women tebrik ederim hepinizi 1 kilonun üstüne çıkmışsınız
![]()