- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.461
ben sallarım tutarsa
en son abime bakmıştım çocuğa nasıl ümitler verdiysem hala olacak diye bekliyo![]()
kızzzzzzz adama ne ümitler verdinn öyleeee kızzz ayıp kızzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sallarım tutarsa
en son abime bakmıştım çocuğa nasıl ümitler verdiysem hala olacak diye bekliyo![]()
kızzzzzzzz sana ne diiimmm ben haaa söyleee 32 ekran gözlükkkoptum resmennn yaaaa allah senin iyiliğini versinnn emiiii
canım nie kasıyosun ki gitt biraz hava alll ne olcakkk gitteee ortammmm güzell hatunnn görsünnnn birazzzzz![]()
bide çocuk sahnedeyken karşıdan el sallayıp duruyolar ya çocuğa oda bnm komiğime gidiyoo![]()
kızzzzzzz adama ne ümitler verdinn öyleeee kızzz ayıp kızzz![]()
fatoşşşşşşşşşşşşşşş canımmmm ee hayde okudunmu geçmişiii gelde iki ladf edelimm balımmm![]()
canım bence böbrekleri fazla yormamak lazım özellikle öğleden sonrası için suyu çok önermiyolar.Sen yine de bi bilene danış istersenbende sabah ki içtiğim yarım litre suyu limonlu, 2 litreti nane limonlu saallama çay geri kalan 2 litreyide yeşil çay olarak içiyorum umarım bi zararı olmaz
hadi gözün aydın yaa çoks evindim.İnsanı gerginlik de yoruyo ondan kurtuldun kaptancım.yüzümün akıyla bitirdim okuma bayramını herkes çok beğendi
şimdi komşu var gelirim ben birazdan kızlar
öptüm sizi kocaman![]()
ayy çok romantik yayok kız eşim arabada radyoda çıkmışta telde dinletiyo işte![]()
ya hocam hepsien 100 ver bitsin gitsin işin olmaz mı?sen rahat sucuklar rahatkızlar yeni gldim okuldan sınav yaptım cok yordu veletler beni.bu arada yazılı okumaktan da fenalık geldi.sizler napıyosunuz
canım ben öle olduğunda yanıma alıyom mamaları sonra yiyim diom.sonra onu günlere bölerek her gün 1 tanesini yiyom.Ve haftasonu da ev sahibini arıyıp çok lezzetliydi hepsini yedim eline sağlık diomayşen ve gizemcim geçmişler olsun,aslıcım seni tebrik ederim bununda üstesinden gelmişsin bende sabah kahvaltı yaparken bir başım ağrıdı migrenim var çok başım ağrıyor adet olucam sanırım milletin karnı ağrır benim başım çatlar arkadaşa gittik oturduk geldik kız bir sürü mama yapmış llahtan yanımda altınbaşak vardı peynir domatesle onları yedim çay içtim kız baya küstü bana carnitini emdim birazdan yürüyüş yapıcam ama nasıl yapıcam başım resmen çatlıyor...
nie çalışmıyo bu veletler ya.yoksa sen benim lisedeki matematik hocam mısın?hani şu tübitak olimpiyat sorularını bize sınav sorusu die kakalayansınavdan kırmıyorum kırcak sonuç yok en yüksek 70 var 5 sınıfın sınavını okudm ve içlerinden en yüksek 70.en düşük 15 ve geneli 30 35 40 civarıama sözlülerden kırcam çoğunun kalcak öğrencilerm var
bacım elmayı da ekliyince 800ü geçmiş merak etme kesin verirsin.:93:Bugün yediklerim çoook iğrençç..
Sabah kahvaltı yok 1 incir. Okulda velilerle toplantı yaptık prova vs derken öğle yemeği de yememişim farkında değilimmsonra 110 kalorilik 1 çikolata.
Arkadaşın okuma bayramını seyrettim çıktığımda 5 ti. 1 KÜÇÜK pizza büyüklüğünde taş fırın pidesi yedim kuşbaşılı. 1 de ayran içtim. Ondan sonrada bişe yok. Ya batarım ya çıakrım bu menüyle. Ya alırım düzensiz ve birden yediğim için. Ya veirirm 800 kalori civarında olduğu için.sizce?HAA BİDE ELMA YEMİŞTİM PARDON.
vay anam vay resim koysan da biz de doyamasakkızlar çok enerjikim nedenide yarındna sonra annemle abim geliyo bana![]()
he birde arkdaşımın iltifatlarını es geçemem diyete başladığımdan beri görüşememiştik tabi saç rengimi felanda görmmeişti harika olmuşsun sana bakmaktan kendimi alamıyorum deid![]()
ben de sendenim.elma tok tutar diyolar ya.bende ters etki yapıyo.midemi kazındırıyo aç karna yersem.ondan elmadan uzak duruyorum aç karna![]()
ben kesinlikle korku filmi izleyemem hele ki yanlızben okumadım işime gelmediiD
ya bana arkadaş iğrenç vahset filmlerini seviorum diye bi film vermişti bu da cok iğrenç bişeye benzio ara ara bakıyorum da :26: napsam izlesem mi acaba yarın benim okuldaki belalılarıma uygularım aklımda bulunsun![]()
duyarsan bana da söle muhakkakonuda bol k fleksli seviyorum o da 200 kalori civarında oluyo
bizim seveceğimiz bizi tok tutan bişey çıkarsalar ya şu gıda sektöründekiler![]()
canım sorma ya al benden de o kadar.gece 3 de yattım.sabah da 8 de kalktım ya.Bi de gece polen yüzünden tıkanıyorum.rahat 3-4 kere uykum bölündügünaydınnn hatunlarrrrrrrrr
uykusuzluktan ölüyorum resmennnnnn ufffffffff çok uykum var kızlar birsürüde iş varrrrr![]()
he ya kardeşim de oynuyodu bi ara.Yanlız bağımlılık yapıyo haberin olsun.Kız gece bi oturuyo du.Yok işe gitmesi lazım,yok tuvaleti,yok banyosu.Sabaha doğru anca ihtiyaçları bitiyodu.O da asi bi genç yapmış kendine hippi tarzı onla uğraşıyodu.sonra annemler kızdı da bilgisayardan silerek sonlandırdılar bu işikızlar nasılsınız ben şimdi oyun yükledim pcye sims diye bir oyun kendimi incecik fıstık gibi yaptım mini etekleride giydim![]()
ohh hanıma bak.Bebek de gezmiş hala uykusuzluktan şikayet ediyoayşermmmmm balımmm bencede wallaaa yapma artık temizlik felannn kendini nasıl yoruyosunnn yahuuu
ya sen de bendensin.Dün gece 10dan 2 ye kadar kışlıkları yazlıkları değiştirdim.Bi de askı almıştım askıların hepsini aynı renk aldım.Ve yönlerini aynı tarafa astım.Bi de her astığım kıyafetin yakaları aynı yöne bakmayınca rahat uyuyamıyorum pek.Önceden daha beterdim de şu an biraz rahatlattım şartları.Mesela kıyafetlerin aynı renk olanlarını aynı boyda katlayıp üst üste koyuyodumSonra bi test yaptılar bana.Ağır obsesifliği teğet geçiyomuşum.Annem de önlem olarak kız kardeşimle 3 ay aynı odayı paylaştırdı bana.Soa rahatladım biraz daha.Ama çok çektirdim kızcağıza.Bu arada kardeşim düzen konusunda aşırı rahattır benim tam zıttım.
Süper bi çift olmuştuk ve hep bunun şakasını yapıyoduk.neyse geçti o dönemler çok şükür.Canım sen de dikkat et bi süre sonra el yıkama hastalığı,vücudunu çamaşır suyuyla yıkama durumları falan bile oluyomuş
keşkem ben senin yerinde olsaydımmm sabah 6:30 da kalaktımmm yaaa uykusuzluktan ölüyorum gecede geç yattımmm :97::97: gerçiii dünnn bebekte sahilde akşammm çayyy keyfi yaptıkkk değdii yaniii uykusuzluğa ama olsunn yaaa uyumak istiyorumm bennn
bu arada sen merhemi kullanıyosun dimi bak unutmuyosun umarımmm![]()
yengem aradı yiğenin tiyatro sahnesi var henüz ikiye gidiyo velet ama her sene bir etkinlikte
ayılabilirsem gidicem...bi de gelen veliler davetliler beni kasıyo orda
allahımm sanki düğüne gidiyolarmış gibi kasım kasım kasılıyolar birde tepelerinde 32 ekran bir gözlük![]()
tek kelimeyle olayı özetlemk budur işteee tebrik ederimm hayatım müthişsin![]()
fatoşşşşşşşşşşşşşşş canımmmm ee hayde okudunmu geçmişiii gelde iki ladf edelimm balımmm![]()
geldim annem burdayım.Ne var ne yok.Yorgunluk hala devam ediyo mu?eeee deniz havası çarpmış seni bence şekerimksıkanç yorum yapıyım biraz kız sana.Çok imrendim çünkülüm.İnş ist.te buluşursak beraber de gezeriz olma mı?
ay sağol canım
ben sana daha ne özetler geçerimde burası yeri değil
birde bu tiplerden bizim polis karılarının içinde çıkar hele kocası üst devreyse rütbesi neyin varsa ooooo
başlarlar seni sorguya çekmeye özellikle aa ne kadar erken evlenmişsiniz hayatınızı yaşasaydınız
bende biz hayatı beraber yaşamak istedik diye lafı yapıştırmışlığım çok vardır
kıyafetlerini nerden aldın diyenler (bunu sormasındaki amaçda aa bak o ordan kaliteli giyiniyo ben eksik kalmayayımdır )
ilk başlarda kasım kasım kasılanların içine girdikçe sen nasıl doğalsan o da öyle içinden geldiği konuşmaya başlayınca o şeker hamuru kıvamından çıkar aslında bakarsınki o bildiğin kara cam macunu olmuştur
aslında mantıklarını anlayamasamda çözdüm
tencerem var tavam var polis karısıyım havam var :101::101::101:
bacım sen,n replik de süpermiş.İnsan doğal olmayana karşı hep bi soğukluk hissediyo di mi?Bi de onların öle durmasının asıl neden alttaki macun kıvamını göstermemek.Hani ingilterede prens evlendi ya yakın zamanda.Adamlar karaliyet ailesi için özel duyuru yapmışlar lütfen sadeliğin ve doğallığın asaletini bozmayan kıyafetler şeçilsin düğün için diye.Zaten izlediysen farketmişsindir nerde bi abartı kıyafetli hatun varsa o aileden diil.Özellikle şapkalarda.örnek victoria becham.çok pis jet sosyete takip edrim anacımay sağol canım
ben sana daha ne özetler geçerimde burası yeri değil
birde bu tiplerden bizim polis karılarının içinde çıkar hele kocası üst devreyse rütbesi neyin varsa ooooo
başlarlar seni sorguya çekmeye özellikle aa ne kadar erken evlenmişsiniz hayatınızı yaşasaydınız
bende biz hayatı beraber yaşamak istedik diye lafı yapıştırmışlığım çok vardır
kıyafetlerini nerden aldın diyenler (bunu sormasındaki amaçda aa bak o ordan kaliteli giyiniyo ben eksik kalmayayımdır )
ilk başlarda kasım kasım kasılanların içine girdikçe sen nasıl doğalsan o da öyle içinden geldiği konuşmaya başlayınca o şeker hamuru kıvamından çıkar aslında bakarsınki o bildiğin kara cam macunu olmuştur
aslında mantıklarını anlayamasamda çözdüm
tencerem var tavam var polis karısıyım havam var :101::101::101:
koyver getsin bacımfatoşcum repliğin süper
bende sana o alıntıların içinden bana yazdıklarına cevap vermek istiyom amma velakin o dev gibi yazının neresinden başlayacağımı bilemiyorum![]()
benimde teyze kızlarım var sadece benimle yaşıt felan ama hiç benim tarzımda kafa dengi değiller
benimle yaşıt olanın maşallahı var zaten 18 ne girdiği gün kocaya kaçtı
aynı yaşdayız şimdi o 3.ye hamile
onu göründe kendimi çok yaşlı hayata çok geç kalmış hissediyorum
fadikk bizi diskoyaa götürrrr
fadikk bizi diskoyaa götürrrrr![]()
benimde teyze kızlarım var sadece benimle yaşıt felan ama hiç benim tarzımda kafa dengi değiller
benimle yaşıt olanın maşallahı var zaten 18 ne girdiği gün kocaya kaçtı
aynı yaşdayız şimdi o 3.ye hamile
onu göründe kendimi çok yaşlı hayata çok geç kalmış hissediyorum
fadikk bizi diskoyaa götürrrrr![]()
olmaz olurmu balımm gezerizz tabisidee sen gel yeterkii wallaa ozmana kadarda çıtır oluruz allahın izniyle inşallahhhhh
ayyy ayyy hatuna bakkk havasıda varmışşş ayy bende mi polisle evlensemm ne eee olmamııı![]()
koydum gittibacım sen,n replik de süpermiş.İnsan doğal olmayana karşı hep bi soğukluk hissediyo di mi?Bi de onların öle durmasının asıl neden alttaki macun kıvamını göstermemek.Hani ingilterede prens evlendi ya yakın zamanda.Adamlar karaliyet ailesi için özel duyuru yapmışlar lütfen sadeliğin ve doğallığın asaletini bozmayan kıyafetler şeçilsin düğün için diye.Zaten izlediysen farketmişsindir nerde bi abartı kıyafetli hatun varsa o aileden diil.Özellikle şapkalarda.örnek victoria becham.çok pis jet sosyete takip edrim anacım
evet yaa sen baya takiptesin benim o taraflarda hiç yüzüm olmadığından hiç takip edemem
ben genelde kuul takılırım özellikle dikkat çekmiycek kıyafetler tam benliktir
koyver getsin bacım
bu arada fadikim çok şanlısın sana yaş olarak yakın bi kuzenin var üstelik sürekli görüşebiliyosunuz.Benim kale alınacak 1 tane kız kuzenim var o da daha lise 1de ve ankarada malefes![]()
bacım sen,n replik de süpermiş.İnsan doğal olmayana karşı hep bi soğukluk hissediyo di mi?Bi de onların öle durmasının asıl neden alttaki macun kıvamını göstermemek.Hani ingilterede prens evlendi ya yakın zamanda.Adamlar karaliyet ailesi için özel duyuru yapmışlar lütfen sadeliğin ve doğallığın asaletini bozmayan kıyafetler şeçilsin düğün için diye.Zaten izlediysen farketmişsindir nerde bi abartı kıyafetli hatun varsa o aileden diil.Özellikle şapkalarda.örnek victoria becham.çok pis jet sosyete takip edrim anacım
koyver getsin bacım
bu arada fadikim çok şanlısın sana yaş olarak yakın bi kuzenin var üstelik sürekli görüşebiliyosunuz.Benim kale alınacak 1 tane kız kuzenim var o da daha lise 1de ve ankarada malefes![]()
fadikk bizi diskoyaa götürrrrr
şimdilik sanaldan anca bu kadar beraber tezurat yaabiliyos.:)
bu arada fadik farkettin mi ikimiz de spor konusunu hiç açmıyos:))