- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.501
fadikim ben çıkıyom.Yarına bazı değişikler var onalrı hallediyim anca yetişir.çoooookkk öptüm bebeeeemm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fadikim ben çıkıyom.Yarına bazı değişikler var onalrı hallediyim anca yetişir.çoooookkk öptüm bebeeeemm![]()
bu işler sırayla değil kuzum parayla
beğenen beğenmiş benimde anlamadığım 17 18 yaşlarında bir çocuk nasıl bu kararı alabilir buna nasıl onu itebilirler anlam veremiyorum
ben 17 18 de daha sokaklarda top oynayıp bisiklet sürüyodum![]()
merhabalar hatunlar,sabah stepe gittim regl olduğum için bugün keyfim yok belimden aşşağısı ağrıyor oğlanda acaip huy değişikliği oldu çığlık çığlığa ağlıyor bu saat oldu hiçbirşey yemedi ne versem tükürüyor moralmanım bozuk allahtan annemdeyim evde olsam kafayı tırlatırdım allah annemden razı olsun....
sabah special-k
saat 11 de 200 ml süt
öğlen kahvaltı bir dilim ekmekle
saat 4 te ne yerim henüz düşünmedim
benide hiç bi arkadaşımın evine göndermedilerevde bişi kaybolur senin üstüne atarlar diye. yaş 20 oldu ben hala pısırığım yabancı birisinin evine çekine çekine gidiyorum resmen
13. takımın kardeş takımı 5. takımmışşş. bizimde böle kardeş takımı şeysi var mııarada bi ziyaret edip dedikodulara bakıyorum
![]()
hııı kızlar bide canım patronum(meleğim) kendine pembe maske almış banada almışş. kıyamam ben ya kendine bişey alsa inanın banada alıyo bu bir göz kalemi bile olsa aynı yani çok seviyorummm ben meleğim benimmbazen kargo geliyo benim adıma şaşırıyorum bişey beğeniyo mesela onu hemen bana alıyo en sevdiğim hediyeleride kitaplarrr tabiki onları es geçemem
![]()
canım havalardan felan olmasın bu huysuzluğu nekadrlık oldu şimdi yusufcuk?
kızlarr benim böyle gözlerim kapanıyo uykusum ama ne bilim tansiyonum mu düştü ne anlamadım acıktımda hemde deli gibiii
arkadaşım geliyo yanıma şimdi ofise bişeyler alıyım mı dedi bende bir tane patso istedim kızlarrçok canım istiyo hemde çokk tamam yanlış yapıyorum biliyorum ama akşam zaten hiç bişey yemiyorum hem kalorime de bakıcam bugün kahvaltıdan sonra bişey yemedim bu bir gerekçe değil ama kaçamak yapıcam bugünlük
![]()
oda iyiymiş.. :)
sporceyzimi yaptım dünden uykusuzdum ara vere vere yaptım bi süre
spordan önce cornflakes yemiştim yarım saat sonra 2 kayısı 2 ceviz 2 tanede form bisküvisi yirim
hulk bu arada adın neydi bide niye senin tickerın yokk:44::44:
edebiyat öğretmeniyim canım ama endüstri meslek lisesi hepsi erkek.meslek olunca iyi notlar görmek çok zorNeden öyle ya sen ne öğretmenisin canım ya, matematik mi ? Genelde matematik dersi öyle olurdu![]()