- Konu Sahibi Pinarbartu
- #29.001
canım napam uuff uuff
ben şu callenetics e bi bakam hareketleri zor ama ne edip yapacam başka çarem var mı
kız ne diyon sen 3 kilokendine gel bacum
yediklerimiz derken
canım sen çoğu öğünü atlıyorsun diğer öğünlerdede çok az yiyordun vücut buna alıştı nerdeyse yemiyordun o yüzden bir kaç fazla bişey yesen hemen etki etti
bide canım senin kilo verme olayını kendime yakın buluyorum. düğüne kadar bütün kilolarından kurtulmak istiyorsun buda olumsuz etkiliyor düğünü unut sen sağlıklı olmak için kilo vermek iste. kilon çok fazla değil boyunda kısa değil ben inanıyorum ki şuan fiziğin güzeldir ama takıntı yapmış durumdasın sen kendini daha iyi tanırsın neleri seviyon ya da sevmiyon buna göre sağlıklı bir diyet listesi hazırlayalım sana onu uygula ama öyle haftada 3 kilo vercem şeklinde değil her hafta yarım kilo ideal dediğim gibi düğünü unut sen düğün için değil sağlıklı olmak için kilo veriyorsun tamam mı canım haa şimdi sen niye uygulamıyorsun diyeceksin bunları terzi kendi söküğünü dikemez meselesi hocanın dediğini yap yaptığını yapma tamam mı canım
ya bırak sen elma diyetini bide 2 poğaça yedim diyo inat yapar gibi
tamam canım yazarım
adam mesaide yoruluyo dedim ama sonuna öyle bir ifade koymuşsun ki gelde yanlış düşünme
ye canım hakkın senin
canım reklamın iyisi kötüsü olmaz 1. değilmiyiz sonuçta
şaka bir yana bu hafta başta ben iyi bir toparlanmalıyız
evet canım havaların ısınmasıyla en azından su içme işkencesi bitecek benim için
canım uzmanlar açıklamıştı geçende sağlıklı yiyecek olarak görünenler kişiden kişiye göre değişiyormuş. belki o sağlıklı yiyecekler sana iyi gelmiyor. o öğretmen için ekmek zararlı bişeymiş kesmiş kilo vermiş. senin için acaba ne zararlı onu bulmak lazım
bide şöyle bişeyde olabilir belki o öğretmen ilaç kullanmıştır ama kimseye bunu söylemiyordur ekmeği kestim diyordur buda olamaz mı canım sen canını sıkma iyi gidiyorsun her bünye aynı değil
kız adama üzüldüğümden öle bi ifade şeettirdim ben
ne bileyim sizi gibi fesat gacılar yanlış anlar

hem zaten adamla bir aydır kardeş olduk yaradan dolayı

annem yaptı hamsili ekmeği pişiyo

bende ali nazik yapıyom

zaten annemler geldi geleli yürüyüşde yapamadım hiçde canım istemiyo o olaya bi el atmamın zaman geldi zannımca