Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım napam uuff uuff
ben şu callenetics e bi bakam hareketleri zor ama ne edip yapacam başka çarem var mı :14:

kız ne diyon sen 3 kilo :53: kendine gel bacum
yediklerimiz derken :52:
canım sen çoğu öğünü atlıyorsun diğer öğünlerdede çok az yiyordun vücut buna alıştı nerdeyse yemiyordun o yüzden bir kaç fazla bişey yesen hemen etki etti
bide canım senin kilo verme olayını kendime yakın buluyorum. düğüne kadar bütün kilolarından kurtulmak istiyorsun buda olumsuz etkiliyor düğünü unut sen sağlıklı olmak için kilo vermek iste. kilon çok fazla değil boyunda kısa değil ben inanıyorum ki şuan fiziğin güzeldir ama takıntı yapmış durumdasın sen kendini daha iyi tanırsın neleri seviyon ya da sevmiyon buna göre sağlıklı bir diyet listesi hazırlayalım sana onu uygula ama öyle haftada 3 kilo vercem şeklinde değil her hafta yarım kilo ideal dediğim gibi düğünü unut sen düğün için değil sağlıklı olmak için kilo veriyorsun tamam mı canım haa şimdi sen niye uygulamıyorsun diyeceksin bunları terzi kendi söküğünü dikemez meselesi hocanın dediğini yap yaptığını yapma tamam mı canım :52:

ya bırak sen elma diyetini bide 2 poğaça yedim diyo inat yapar gibi :63:

tamam canım yazarım

adam mesaide yoruluyo dedim ama sonuna öyle bir ifade koymuşsun ki gelde yanlış düşünme :27:

ye canım hakkın senin :46:

canım reklamın iyisi kötüsü olmaz 1. değilmiyiz sonuçta :52:
şaka bir yana bu hafta başta ben iyi bir toparlanmalıyız

evet canım havaların ısınmasıyla en azından su içme işkencesi bitecek benim için

canım uzmanlar açıklamıştı geçende sağlıklı yiyecek olarak görünenler kişiden kişiye göre değişiyormuş. belki o sağlıklı yiyecekler sana iyi gelmiyor. o öğretmen için ekmek zararlı bişeymiş kesmiş kilo vermiş. senin için acaba ne zararlı onu bulmak lazım

bide şöyle bişeyde olabilir belki o öğretmen ilaç kullanmıştır ama kimseye bunu söylemiyordur ekmeği kestim diyordur buda olamaz mı canım sen canını sıkma iyi gidiyorsun her bünye aynı değil

kız adama üzüldüğümden öle bi ifade şeettirdim ben
ne bileyim sizi gibi fesat gacılar yanlış anlar :63::63:
hem zaten adamla bir aydır kardeş olduk yaradan dolayı :60::60:

annem yaptı hamsili ekmeği pişiyo :56:
bende ali nazik yapıyom :56:

zaten annemler geldi geleli yürüyüşde yapamadım hiçde canım istemiyo o olaya bi el atmamın zaman geldi zannımca :52:

02.06.2011 mesaj sayısı

aynalar - 18
pinkcat87 - 13
triptofan - yok
roseberry - 7
irras - 7
fdm - 8
selinay2002 - 14
aysen_34 - 8
emidaf - 37
catlak_kemmik - 17
faTTa83 - yok
Hulk - yok

gülçin, fatma ve hulk cezalı duruma düştüler :50:

hulk nerde acaba 3 gün oldu ve bugün bildirim yapmadı diskalifiye olcak malesef:59:

uleyn o kaddannn yazıyom yazıyomm da sadece 8 mesajcıkmı varmış :118:

aslıcım yarın felan giremem belki teyzemler yengemler gelecek anlıycan benim evde tarihi görüş antlaşması imzalanacak :60::60:

öğle yemeğimi geç olsada yedim önce 1 büyük bardak form ve yeşlçay arkasından küçük bir tabak bakla 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği.....

yemeğimi hazırlarken aklıma yusufu kreşe götürdüğüm yerdeki öğrtemeni benle yaşıt bir bayandı çıtı pıtı bir kadın gün geçtkçe zayıfladı ve kendisine söylediğimde ekmeği azalttım 5 kilo verdim demişti ekmeği azaltmayla 5 kilo anam ben neleri azalttm daha 8 kilo verdim kaç aydır yaş ilerleyincede kilo zor gidiyor allah yardımcımız olsun...

canımm bakk ben bunu söylemeden bıkmıcam belki sen duymaktan bıktın amaaaa:9::9::9::9::9::9:
sana gıptaylaaa hayretler içinde bakıyorum resmen yinede iyisin balımmm yaaa sporunu yapıyosun süreklii bi hareket halindesin ev işi yusufcukkk:emir_bebek::emir_bebek: spor derken wallahi maşallah sanaaa:nazar::nazar::nazar: çoğu kadın evde hım hımm oturuyoo (sözüm meclisten dışarı:9::9::9:)
ee napim su içim yarıyo diyorlarr:57::57::57:
hiç çaba felan yokk yanii düşün artıkkk

fatoş çok geçmiş olsun canım inşlh hemencecik atlatırsın aklına kötü şeyler getirme :16:

öznur koşu bandın hayırlı olsun canım tv karşına koy yoksa insanın canı hiç yapmak istemiyo
ben ilk başda koymmaıştım yürürken ruhum daralıyodu ama artık dizi izlerken yürüyorum zevkli hale geliyo :8:

tşk ederimde ben şimdi kendimi kaptırır giderim kalori yakcem diye günlük ne kadar yakılması gerekiyo :/ valla kazulet gibi şey anca bizim odaya sığdı ordanda hareket etmiyo mp3 çalarla idare ediyorum

kızlarr kaptanın dediğini gördünüz heraldee ben 70 'dimm 2 kilo almışımm:14::14::14::14::14::14::14:
bu nasıl oluyo anlamdım gittiii bende 71 yazıyo yaa hala 71 'im sanıyodumm

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM KIZLAR 2 KİLO OLARAK GRUBUMU GERİLETTİĞİM İÇİN.....

yok artık yaa takımın bi önemi yok önemli olan bireysel,düzenli güzel kilo verme:47: zaten herkeste elinden geleni yapıyo bu sıralar cozutsamda:77:

aysen, gülçin ve öznur sizi tebrik ediyorum bu haftaki hedef kilonuza ulaştınız. hedeflerine ulaşamayan bizler için bir ceza düşünün cezamızı siz vereceksiniz :57:
tşk ederimmm. valla ceza olayına ben karışmam zaten siz kendi kendinize psikolojik bi baskıyla ceza vermişsiniz :44:

cezaya gülçin öznur hep birlikte olduğumuzda karar verelim

iyi bir ders verelimki aklınızı başınıza alın bu hafta :57:

bu kadarda acımasız olunmaz kiii:61:

annem bugün hamsili ekmek yapacak valla ne olursa olsun yiycem çok sefiyom çokda özledim ama akşam yemeği niyetine tabisi :27:
daha dün gece 2 poçanın vicdan azabını çekerken bugün hamsili ekmek yarepppiiii :61:
kız ne diyon sen 3 kilo kendine gel bacum
yediklerimiz derken
canım sen çoğu öğünü atlıyorsun diğer öğünlerdede çok az yiyordun vücut buna alıştı nerdeyse yemiyordun o yüzden bir kaç fazla bişey yesen hemen etki etti
bide canım senin kilo verme olayını kendime yakın buluyorum. düğüne kadar bütün kilolarından kurtulmak istiyorsun buda olumsuz etkiliyor düğünü unut sen sağlıklı olmak için kilo vermek iste. kilon çok fazla değil boyunda kısa değil ben inanıyorum ki şuan fiziğin güzeldir ama takıntı yapmış durumdasın sen kendini daha iyi tanırsın neleri seviyon ya da sevmiyon buna göre sağlıklı bir diyet listesi hazırlayalım sana onu uygula ama öyle haftada 3 kilo vercem şeklinde değil her hafta yarım kilo ideal dediğim gibi düğünü unut sen düğün için değil sağlıklı olmak için kilo veriyorsun tamam mı canım haa şimdi sen niye uygulamıyorsun diyeceksin bunları terzi kendi söküğünü dikemez meselesi hocanın dediğini yap yaptığını yapma tamam mı canım

evet kaptan haklısın ben bu düğüne çok takıldım kaldımm hani güzel olmak istiyorum beni görennn senn 27 yaşında olamzsın felan diyoo yuzden küçük gösteriyorumm amma kiloluda demiyolar doğruu sadece eski halimi kazanmak istiyorum kaptan gerçektenn eskisi gibi olmak ve inan düşündüm taşındımm sağlıklı ve geri gelmeyecek şekilde zayıflamak en güzeli haftada 1 gitse yeter olmadı bayramda çıtır olurumm yanii fenamı:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
vee benim güzel kaptanımm:69::69::69::69::69::69::69:
ben sebze tüketebiliyorum et yemem çünkiii:63::63::63: nasıl bi liste hazırlasak bana acabaaa:27::27::27::27:

bende bayramda çıtır olmak istiyorumm. da ramazan bayramı nasıl geçicek yaa:26: oruçlu oruçlu yapılan bi spor işe yarar mı ki?

kız adama üzüldüğümden öle bi ifade şeettirdim ben
ne bileyim sizi gibi fesat gacılar yanlış anlar :63::63:
hem zaten adamla bir aydır kardeş olduk yaradan dolayı :60::60:

annem yaptı hamsili ekmeği pişiyo :56:
bende ali nazik yapıyom :56:

zaten annemler geldi geleli yürüyüşde yapamadım hiçde canım istemiyo o olaya bi el atmamın zaman geldi zannımca :52:

iyide bacımmm yanlış anlaşaılmıycak gibi değilkiii:60::60::60::60::60::60::60::60: benimde fesatlığım tuttu wallaaa:27::27::27::27:
bu arada sen msjj yazıyon yazıyonn ama az gözükmüşş bak :60::60::60::60::60: walla anlamadımm bendeee
yürüyüşşşş yappp bırakma sakınnn heyttttt milleti hadi gezelim bahanesiyle çıkarttt sennnde hadi size eywallah ben bi koşup gelimmm deeeeee:60::60::60::60::60::60::60::60:

tşk ederimde ben şimdi kendimi kaptırır giderim kalori yakcem diye günlük ne kadar yakılması gerekiyo :/ valla kazulet gibi şey anca bizim odaya sığdı ordanda hareket etmiyo mp3 çalarla idare ediyorum
canım ilk başlarda yüksek tempo yürüme
3 de başla 10 15 dk da bir yarım artır
arada 8 e al 1 3 dk koş
bi saat hızlı tempo yürüyünce 320 kalori felan yakıyorum 5 km yol gidiyorum canım :34:
güle güle kullan bol bol kilo ver inşlh :8::8::8:

yok artık yaa takımın bi önemi yok önemli olan bireysel,düzenli güzel kilo verme:47: zaten herkeste elinden geleni yapıyo bu sıralar cozutsamda:77:

tşk ederimmm. valla ceza olayına ben karışmam zaten siz kendi kendinize psikolojik bi baskıyla ceza vermişsiniz :44:

evet en iyi yöntem bu psikolojik baskı :52:

bu kadarda acımasız olunmaz kiii:61:

daha dün gece 2 poçanın vicdan azabını çekerken bugün hamsili ekmek yarepppiiii :61:

:9::9::9:
hamsiden bişi olmaz kız ama mısır unu nasıl olur bilmem
hem akşam yemeği yerinde :6:
bende bayramda çıtır olmak istiyorumm. da ramazan bayramı nasıl geçicek yaa:26: oruçlu oruçlu yapılan bi spor işe yarar mı ki?

valla ben susuzluktan geberiyorum spor yapacağımı sanmam
ama iftardan sonra yaparım ancak

ramazan olmasa bile kurbana kesin çıtırız allah izin ederse :6:

yarınn evdeee deli gibi temizlik yapcemmm camlar felannn kardeşimm gidiyoo 1 hafta yokkk inşallah çekim uzarda dahada uzun süre kalır ordaaa:47::47::47::47::47: yaaa napimmm evi okadar dağıtıyo kiii bende takıntılıyımm dahada kötü sinir oluyıorum bu sefer:41::41::41::41::41::41:
pzr günüde ablama gitcemmm temizlik yapmayaaaa bu hafta sonunu temizliğe ayırıyorummm iyi bi spor yapmış olurummmm:52::52::52::52: bu hafta geçsinnn çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haftayaaa serbest olmam lazımmm
çünki çünkii haftaya çarşamba doğum günümm:69::69::69::69::69::69::69:

iyide bacımmm yanlış anlaşaılmıycak gibi değilkiii:60::60::60::60::60::60::60::60: benimde fesatlığım tuttu wallaaa:27::27::27::27:
bu arada sen msjj yazıyon yazıyonn ama az gözükmüşş bak :60::60::60::60::60: walla anlamadımm bendeee
yürüyüşşşş yappp bırakma sakınnn heyttttt milleti hadi gezelim bahanesiyle çıkarttt sennnde hadi size eywallah ben bi koşup gelimmm deeeeee:60::60::60::60::60::60::60::60:

sizin içiniz fesat hain domdomlar :60::60:
evet biri beni siliyorr galiba :52:
yok kız yapacam akşama yaparım zaten valla bi bugün oturdum popomun üstüne yemek temizlik e bi yere git derken zaman çabuk geçiyo :10:

valla ben susuzluktan geberiyorum spor yapacağımı sanmam
ama iftardan sonra yaparım ancak

ramazan olmasa bile kurbana kesin çıtırız allah izin ederse :6:

,
tşk ederimde ben zaten hareket etmeye alışığım yürüyodumda önceden hızlı şettirmemin bi önemi olar mı ki bu durumda :26:

gülçinde gelmiş ama ben çıkmak zorundayım
markete gidicez akşam teyzemin biri geliyomuş zaten kalmaya
haydin öpüldünüzzz
benim 32 ekranlı şeker hamuru gacılarım :52:

gülçinimm hoşş geldinnn nasılsınn :3::3::3:

okuma bayramı birazz sorunlu geçmişş bende dün çıkarkenn gülçinim akşam görüşemeyizzz inşallah güzel geçer demiştimm ama sabah geldim okudum üzüldüm balımm seninn adına ama sonra düzelmiş sorummm takma kafana sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınnn :29::29::29::29:
o müdürünede gıcık oldumm yani terbiyesiz şeyy bişey söylemedn gitmşişşş emeğe saygıı be adamm:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

okuma bayramı birazz sorunlu geçmişş bende dün çıkarkenn gülçinim akşam görüşemeyizzz inşallah güzel geçer demiştimm ama sabah geldim okudum üzüldüm balımm seninn adına ama sonra düzelmiş sorummm takma kafana sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınnn :29::29::29::29:
o müdürünede gıcık oldumm yani terbiyesiz şeyy bişey söylemedn gitmşişşş emeğe saygıı be adamm:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

önce ki msjları bulamadım kimin düğünü için hazırlanıyodun:44:

gülçinde gelmiş ama ben çıkmak zorundayım
markete gidicez akşam teyzemin biri geliyomuş zaten kalmaya
haydin öpüldünüzzz
benim 32 ekranlı şeker hamuru gacılarım :52:

görüşürüzz bacımmmm 32 ekran espirisi zatenn müthiş yaaaaa:60::60::60::60::60::60:
kalori almamaya bakkk tamam mıı sonra geceleri kabus görüyonn bacımmmm :60::60::60::60::54::54::54::54::54:

evte canım adam zaten kaba herifn teki. bilgisayarım düzeldikten sonra herşeyi yptıla röğrencilerimin morali bozulmadı. meseleyi anlamadılar belkide ama önemli olan onların mutluluğu. ve mutluydulr.herkes beğendik dedi ama geç başladı müzikler istediğim gibi olmadı ilk oyunlarda. bazılarının yeri değişti ve kostüm giydirenlerin kafası karıştı. buda yetmez gibi kadınlar küçük çocuklarını sldı ortaya sahneye çıkanlar vs. düzen bozuldu yani ben bilgisayarla uğraşmaktan planladığım şeyleri yapamadım. TEK İYİ TARAFI KİLO VEERMEMDİ:9: ilk defa bu kaa verdim okuma bayramı sağolsun.

ben cezamı yerin egetireyim gideyim de takımlara. üfff. gerçekten caydırıcı. arkadaştaydım ya dün anca gece açtım neti.ama aklım burdaydı. ceza almasaam dedim aamaa yetişemedim.

evte canım adam zaten kaba herifn teki. bilgisayarım düzeldikten sonra herşeyi yptıla röğrencilerimin morali bozulmadı. meseleyi anlamadılar belkide ama önemli olan onların mutluluğu. ve mutluydulr.herkes beğendik dedi ama geç başladı müzikler istediğim gibi olmadı ilk oyunlarda. bazılarının yeri değişti ve kostüm giydirenlerin kafası karıştı. buda yetmez gibi kadınlar küçük çocuklarını sldı ortaya sahneye çıkanlar vs. düzen bozuldu yani ben bilgisayarla uğraşmaktan planladığım şeyleri yapamadım. TEK İYİ TARAFI KİLO VEERMEMDİ:9: ilk defa bu kaa verdim okuma bayramı sağolsun.

canımm evettt yaa tebrikk ederimm senii :46::46::46::46: okuma bayramının faydasıı işteeeee :emir_bebek: şuuu çocuklarını düğün dernkete ortalığa bırakan salan kadınlara illet oluyorumm yaaa :57::57::57::57: terbiyesizlerrr
bu arada canımm ben 2 kilo almışım biliyomusunnnn:53::53::53::53:

Back
X