- Konu Sahibi Pinarbartu
- #29.041
tabii sevinmez olurlar mı. velilerim çok ağladı duygulandılar. ama gerçketen zümre arkadaşlarımdan gördüğüm desteği görmeliydin. sorunu halletmek için çırpındılar. sonun akadar beklediler. madalyaları müdür yardımcıları ve zümrelerime verdirdim. okulun hizmetlisi teyzemizi çağırdım 2 çocuğa da o taktı. kadın çok duygulandı. 2 sınıf annemde birkaç tane taktı.2 tane de bana kaldı takmak için. genel olarak aslında fena değildi. daha kötüsü olabilirdi pc hiç açılmayabilirdi. neyse müdür giderken yardımcısına erteleyebilirdi ısrarla devam ediyor demiş. ertelemek kolaydı sanki. o kadar masraf. velilerim fakir rızıklarından kesip saç yaptırdılar çocuklarına. fotoğrafçı tuttular. uzaklardan misafir çağırdılar. vs. demesi kolay. bir insanın hevesini kırmak kloyadır ama idareci olmak da biraz öğretmeni motive etmekten geçer değil mi. bizimki şevkini kırmaktan başka bişe yapmaz. sadece benim için değil daha öncede idaremden dert yanmıştım. sırf bu üzden okul çekilmez hal aldı benim için.hep tehdit,hep azar,hep sert tavırlar. okulda kaç arkadaş soruşturma geçiriyor eften püften meselelerden. ve gerçekten can sıkıcı.
anladım canım koltuk sevdalısı içi boş bir idareci işte takma sen kafana çocukların yüzündeki bir tebessüm yeter tekrar gözün aydın canım