Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabii sevinmez olurlar mı. velilerim çok ağladı duygulandılar. ama gerçketen zümre arkadaşlarımdan gördüğüm desteği görmeliydin. sorunu halletmek için çırpındılar. sonun akadar beklediler. madalyaları müdür yardımcıları ve zümrelerime verdirdim. okulun hizmetlisi teyzemizi çağırdım 2 çocuğa da o taktı. kadın çok duygulandı. 2 sınıf annemde birkaç tane taktı.2 tane de bana kaldı takmak için. genel olarak aslında fena değildi. daha kötüsü olabilirdi pc hiç açılmayabilirdi. neyse müdür giderken yardımcısına erteleyebilirdi ısrarla devam ediyor demiş. ertelemek kolaydı sanki. o kadar masraf. velilerim fakir rızıklarından kesip saç yaptırdılar çocuklarına. fotoğrafçı tuttular. uzaklardan misafir çağırdılar. vs. demesi kolay. bir insanın hevesini kırmak kloyadır ama idareci olmak da biraz öğretmeni motive etmekten geçer değil mi. bizimki şevkini kırmaktan başka bişe yapmaz. sadece benim için değil daha öncede idaremden dert yanmıştım. sırf bu üzden okul çekilmez hal aldı benim için.hep tehdit,hep azar,hep sert tavırlar. okulda kaç arkadaş soruşturma geçiriyor eften püften meselelerden. ve gerçekten can sıkıcı.

anladım canım koltuk sevdalısı içi boş bir idareci işte takma sen kafana çocukların yüzündeki bir tebessüm yeter tekrar gözün aydın canım

gülçin seni tebrik ederim canım tekraradan....

menümü yazam

sabah tarım dilim kepek ekmeği,1 yumurta

ara 1 tane şekerpare

öğlen 1 liht ekmekli yağsız tost......

akşam ıspanak yiyicem sadece

bu arada stresten erken regl oldum . dünden törenden önce az olduydu bugün başladı. sancıdan duramadım uzun zmanadır bu kadar ağrımıyordu. hemde nöbetçiydim tüm gün ayakta. üzerimde kara bulutlar dolaşıyo bugünlerde sankimm.herşey sırayla geliyor. evlenince sancın geçer diyolardı geçmedi. şimdide bebek yaparsn geçer diyorlar. yallaaannnn.

sen en iyisi ev arkadaşını çöpe at.

canım kaderim mi bilmem hep arkadaşlarım ipincecik oluyo ya erzurumdaki arkadaşımda 45 kiloydu buda 50 kilo allahım beni bu konuda sınıyo bu dünyada ben buna inanıyorum :52:

slm kuzular sondan ikincimi olduk tüh yaaa demekki kimse veremedi benin gibi....

malesef canım inş haftaya iyi olcaz

bu arada stresten erken regl oldum . dünden törenden önce az olduydu bugün başladı. sancıdan duramadım uzun zmanadır bu kadar ağrımıyordu. hemde nöbetçiydim tüm gün ayakta. üzerimde kara bulutlar dolaşıyo bugünlerde sankimm.herşey sırayla geliyor. evlenince sancın geçer diyolardı geçmedi. şimdide bebek yaparsn geçer diyorlar. yallaaannnn.

evet çoğu kişi yalan diyor ama imam nikahında bir dua varmış o okunursa adet ağrısı geçiyormuş halam ağrılı geçirilmiş nikah kıyılacağı zaman biri gelip sormuş ağrı olur mu diye evet demiş gidip hocaya söylemişler o duayıda okumuş ondan sonra hiç ağrım olmadı diyor bekarların aklında bulunsun :52:

kırk yılda bir güzel kilo verdim. oda bi işe yaramadı. dereceye girsek mutlu olacaktım katkım oldu diye. ama şöle düşüneyim şimdide. eğer vermeseydim sonuncu olabilirdik.polyanna olmaya zorluyorum kendimi galiba. genel olarak moralim o kadar kötü ki güzel bişeler bulmak istiyorum herşeyde.kocamda gelmiyo bu hafta. neyse karne için not girerim bende tatilde ne güzel değil mi?

canımmm hadiii gözünaydınnn eşinn geliyomuşşş bak güzel bi yaz tatili sizi bekliyorrr:69::69::69:

tabii sevinmez olurlar mı. velilerim çok ağladı duygulandılar. ama gerçketen zümre arkadaşlarımdan gördüğüm desteği görmeliydin. sorunu halletmek için çırpındılar. sonun akadar beklediler. madalyaları müdür yardımcıları ve zümrelerime verdirdim. okulun hizmetlisi teyzemizi çağırdım 2 çocuğa da o taktı. kadın çok duygulandı. 2 sınıf annemde birkaç tane taktı.2 tane de bana kaldı takmak için. genel olarak aslında fena değildi. daha kötüsü olabilirdi pc hiç açılmayabilirdi. neyse müdür giderken yardımcısına erteleyebilirdi ısrarla devam ediyor demiş. ertelemek kolaydı sanki. o kadar masraf. velilerim fakir rızıklarından kesip saç yaptırdılar çocuklarına. fotoğrafçı tuttular. uzaklardan misafir çağırdılar. vs. demesi kolay. bir insanın hevesini kırmak kloyadır ama idareci olmak da biraz öğretmeni motive etmekten geçer değil mi. bizimki şevkini kırmaktan başka bişe yapmaz. sadece benim için değil daha öncede idaremden dert yanmıştım. sırf bu üzden okul çekilmez hal aldı benim için.hep tehdit,hep azar,hep sert tavırlar. okulda kaç arkadaş soruşturma geçiriyor eften püften meselelerden. ve gerçekten can sıkıcı.

canını sıkma diyicem ama mümkün değil,sizleri tanımdan önce hiç öğretmenlerin böyle sorunlar yaşayacağını düşünmezdim,insanlarla uğraşmak her ortamda zor demekki....

bencede yalan geçmiş olsun kuızu........................

evet çoğu kişi yalan diyor ama imam nikahında bir dua varmış o okunursa adet ağrısı geçiyormuş halam ağrılı geçirilmiş nikah kıyılacağı zaman biri gelip sormuş ağrı olur mu diye evet demiş gidip hocaya söylemişler o duayıda okumuş ondan sonra hiç ağrım olmadı diyor bekarların aklında bulunsun :52:

hadi nikahumu tazeletsek :9::9::9:

kuzular ben maşallah diyorum kendime kaçamkta yapsam kilom hiç artı çıkmıyo neden acep.....verdiğim kiloyu kolay kolay almıyorum yani daha öncede denemiştim....

kızlarr benim yüzümdensondan ikinci oldukk:14::14::14::14::14:

canım geçmişe baktımda 1 kilo almışsın ama imkansız gibi geliyo bana çünkü çok kaçamakta yapmadın bildiğim kadarıyla nasıl oldu ödem olduysan haftaya 1,5 kilo gibi verirsin sanırım...

Back
X