Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar günaydın an itibariyle burda sizinle olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var
59 kilo ile hamile kaldım
82 kilo ile Doğuma girdim şuanda kızım 103 günlük
Doğumdan çıktıktan sonra 69.7 idim
Ama dün tartıldım 73.9 acilen dikkat etmem gerekiyor protein ağırlıklı kilo vermem gerekiyor
Spor olarak da malum havalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamam bebişle Leslie yapıcam hergün 3 mile

Yaaa inşallah vermek istiyorum
Sabah sıcak limonlu su içtim
Kahvaltı da
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
Rezene çayı ( süt olsun diye)

Önerileriniz varsa bekliyorum...
birde bi arkadaş vardı heralde emzirirken zayıflayan yazarsa neler yaptıysa çok memnun olurum

Mutlu haftalar:KK49:
Karbonhidrat ve şekeri keserek hızlı kilo verebilirsin hemde protein sebze meyve tüketmek bebeğin içinde kaliteli süt desteği olur.
Kızlar kahvaltıyı geç yaptığım için şu an kuru Elmalı yoğurt yedim akşam yemeğimi de 4 gibi yerim acıkırsam yoğurt yerim geceye....
bi de bişey sorulan zencefil, zerdeçal, tarçın yoğurt karışımıyla çok güzel kilo veriyorum şu anda emziriyorum sizce yine yiyebilirsin dimi herhangi bi sakıncası var mıdır???
Zencefil belki çok küçük bir miktar taze zencefil olabilir ama zerdeçal uygun değil sütü etkiliyor , limonlu biberli kürde uygun değil canım.
Kabaklı dereotlu yoğurt kürü hem sütünü arttırır hem hafif bir menü olur
Bikaç emziren anne menüsü vardı bakayım sana atarım

Karbonhidrat ve şekeri keserek hızlı kilo verebilirsin hemde protein sebze meyve tüketmek bebeğin içinde kaliteli süt desteği olur.

Zencefil belki çok küçük bir miktar taze zencefil olabilir ama zerdeçal uygun değil sütü etkiliyor , limonlu biberli kürde uygun değil canım.
Kabaklı dereotlu yoğurt kürü hem sütünü arttırır hem hafif bir menü olur
Bikaç emziren anne menüsü vardı bakayım sana atarım
Aslında internette baktım biraz önce zerdeçal için süt arttırıyor yazıyordu bilemedim bende... kabaklı yoğurt u nasıl yapıyorsun canım akşama bende kabak pişirdim zeytinyağlı tavuklu onu yicem ... tamam canım bekliyorum menüyü

bugün tartılmadım biraz zayıflayım öle tartılacam :KK70:
benim meşhur akşam yürüyüşlerine başladım yine yağmurlu havalarda bizim burda trafik kilit geçen kızın servisine yetişemedim :110: okulda kaldı 1.5 saat fazladan çok trip attı :KK48: o yüzden trafik olan kısımı yine yürüyerek gitmeyi düşünüyorum (kar zamanları hariç :KK48: yoksa o yokuşu kısa yoldan yuvarlanıp gitmek istemem :olamaz:)
yazık çocuğa babamda bir kere beni kurstan alamyı unuttu işi yoğunmuş o geldi aklıma :D :D
yürüyüş dışında birşey yapmalısın ben tibete başladım plates hafta da 1 2 gün . arada da evde hreket yaptım mı hızlıca verecem . sende evde bir plan yap kendine kızını da kat içine vakitte geçirmiş olursunuz

Mutlu haftalar guzellerrrr :KK3: :KK3:

drdotty drdotty Kaptancim sana bizim takımda cevap vermistim ama görmedin heralde
Duello teklifini kabul etmiştik :)
Haftaya pek iyi başlamamış olsakda yinede umudumuz var :halay:
Canım çocuklar birbirlerine savaş açtılar giriyorum buraya ama senin mesajını atlamışım afedersin
Tabiki bu hafta kapışıyoruz
Biz hazırız

Kızlar yukarıdaki mesajdan anlaşılacağı üzere bu hafta 9. Takımla ikili yarıştayız bu hafta. Hepinizden gayret ve başarılı sonuçlar bekliyorum
orkide1453 orkide1453 Nilar Nilar
masal3487 masal3487
Buki_89 Buki_89

Bu hafta sabit yada artı geleni vururum
poncikbirgelincik poncikbirgelincik ve zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 ilk yarışma haftanız bol bol eksi bekliyorum sizden
@_Silent Scream_ kuzum bu hafta aç kal, spor yap umudumuzsun
Sahihuban Sahihuban bu hafta eksi bildirim bekliyorum bildirimle izne ayrılırsın bu hafta çoklu yarıştayız❤️

Sevgiclk Sevgiclk kuzum nerelerdesin bu hafta listeye giriş haftan takım kurallarına düzenli uymalısın günlük en az 5 mesaj kuralımız var, umarım bi sorun yoktur

Canım çocuklar birbirlerine savaş açtılar giriyorum buraya ama senin mesajını atlamışım afedersin
Tabiki bu hafta kapışıyoruz
Biz hazırız
Est. Tatlim
Hadi bakalim yarış başlasın :halay:

Kızlar yukarıdaki mesajdan anlaşılacağı üzere bu hafta 9. Takımla ikili yarıştayız bu hafta. Hepinizden gayret ve başarılı sonuçlar bekliyorum
orkide1453 orkide1453 Nilar Nilar
masal3487 masal3487
Buki_89 Buki_89

Bu hafta sabit yada artı geleni vururum
poncikbirgelincik poncikbirgelincik ve zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 ilk yarışma haftanız bol bol eksi bekliyorum sizden
@_Silent Scream_ kuzum bu hafta aç kal, spor yap umudumuzsun
Sahihuban Sahihuban bu hafta eksi bildirim bekliyorum bildirimle izne ayrılırsın bu hafta çoklu yarıştayız❤️
:KK17: :KK17: :KK17:

yazık çocuğa babamda bir kere beni kurstan alamyı unuttu işi yoğunmuş o geldi aklıma :KK70: :KK70:
yürüyüş dışında birşey yapmalısın ben tibete başladım plates hafta da 1 2 gün . arada da evde hreket yaptım mı hızlıca verecem . sende evde bir plan yap kendine kızını da kat içine vakitte geçirmiş olursunuz
ya bizmki bide servise bindi ben yetişemeyince geri kreşe götürdüler ama eve gelmeyi hayal ederken kreşe dönüncede basmış yaygarayı :skandal::KK70::KK70: (şimdi gülüyorum ama o an kahrolmuştum :olamaz:)
ahahah seninki de trajikomikmiş :KK70::KK70:
aynen evde de yapmak lazım ama temizlik yapmaktan vakit bulamıyorum
temizlik takıntısı oldu bende geçen hafta sonu kullanmadığım fazlalık herşeyi attım her yeri dip köşe temizledim ama yok hala temizlemem lazım deyip duruyorum o_O

ya bizmki bide servise bindi ben yetişemeyince geri kreşe götürdüler ama eve gelmeyi hayal ederken kreşe dönüncede basmış yaygarayı :skandal::KK70::KK70: (şimdi gülüyorum ama o an kahrolmuştum :olamaz:)
ahahah seninki de trajikomikmiş :KK70::KK70:
aynen evde de yapmak lazım ama temizlik yapmaktan vakit bulamıyorum
temizlik takıntısı oldu bende geçen hafta sonu kullanmadığım fazlalık herşeyi attım her yeri dip köşe temizledim ama yok hala temizlemem lazım deyip duruyorum o_O
kıyamam yaa ne düşünmüştür acaba :KK70: :KK70:
benimde ev alt üst oldu 2 haftadır doğru düzgün evde yokum bugün yatak odamı temizleyim diyorum eve gidersem tabi :KK70: :KK70:
listede olmak lazımdı dimi :KK70:
evet ya bu hafta 1 kilo vermiş olcaktım en azın takıma ne yarardı demi iyice de eziklerdik karşı takımı :KK70:
kazanan takım diğer takımı eziklenecekmi :KK70:
kuru kuruya yarış olmaz ama dimi :ıslık: Mefkurem Mefkurem drdotty drdotty SchonerDuft SchonerDuft
eziklicez tabi ki :KK70: :KK70:
tabi listedekiler bizi yanıltıp +lar ile gelmezler ie :deli:

Back
X