- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #293.901
Saygı çerçevesinde atismak satasmak yolusmak serbest canikom :)))kazanan takım diğer takımı eziklenecekmi
kuru kuruya yarış olmaz ama dimi![]()
Mefkurem
drdotty
SchonerDuft
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygı çerçevesinde atismak satasmak yolusmak serbest canikom :)))kazanan takım diğer takımı eziklenecekmi
kuru kuruya yarış olmaz ama dimi![]()
Mefkurem
drdotty
SchonerDuft
OlarrrYarışan yarışmayan tüm takım üyeleri yenilen takımı ezikler
Galip takım ezik takıma spor cezası verir
Ne dersinMefkurem
Biride sensinMalesef artılar var![]()
Cuma için mi diyorsun kuzuKızlar yukarıdaki mesajdan anlaşılacağı üzere bu hafta 9. Takımla ikili yarıştayız bu hafta. Hepinizden gayret ve başarılı sonuçlar bekliyorum
orkide1453
Nilar
masal3487
@Buki_89
Bu hafta sabit yada artı geleni vururum
@poncikbirgelincik ve @zuzuzuzu1234 ilk yarışma haftanız bol bol eksi bekliyorum sizden
@_Silent Scream_ kuzum bu hafta aç kal, spor yap umudumuzsun
Sahihuban bu hafta eksi bildirim bekliyorum bildirimle izne ayrılırsın bu hafta çoklu yarıştayız
![]()
Cuma günü için evetCuma için mi diyorsun kuzu
emziren anne olduğun için yorum yapamıyorum bol bol süt olsun yavruyaKızlar emziren anne menüsü
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beya peynir
Rezene çayı
Öğlen
Kuru Elmalı yoğurt
İkindiv(çok acıktım)
3 kaşık kabak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Akşam
1 tabak zeytinyağlı tavuklu kabak yemeği
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Salata
Geç saatte acıkırsam 1 elma yerim inşallah her günüm böyle olur
Ayrıca suyu da 3,5 litreye tamamlıcam
HmmMalesef artılar var![]()
Evet canım 9. Takımla yarışıyoruz ekside olmamız gerek bu cuma izin yazını yazacaktık (hâlâ izne çıkmak istiyorsan tabi) eğer kilo vermeye devam ediyorsan ve eksideysen bildirim yaparak izne ayrılabilirsin.Cuma için mi diyorsun kuzu
tartıya çıkıp yazaapımEvet canım 9. Takımla yarışıyoruz ekside olmamız gerek bu cuma izin yazını yazacaktık (hâlâ izne çıkmak istiyorsan tabi) eğer kilo vermeye devam ediyorsan ve eksideysen bildirim yaparak izne ayrılabilirsin.
Tabiki kaptanım seve seve paylaşırım.Zipzip- kuzucuğum uygun olduğunda nasıl zıpladığını ve nasıl inceldiğini bizim takımla paylaşır mısın
Bizde uygulayabiliriz belki
4000 atlayışı var zipzipin
Geçmiş olsun tekrardrdotty Kuzu bu hafta varım eksiye inecek gibiyim iniaallah
On gündür hastayım Boğaz’ı iltihabı vs
Serumlar ayaktayım bugün
Mağdur ettim özür dilerim
Maşallah canımTabiki kaptanım seve seve paylaşırım.
Ben yaklasık 3 ay önce basladım zıplamaya, ilk basladıgımda basenlerim 101 cm di simdi 91 cm e kadar kücüldü, son 1 aydır cokk az zıpladım ama bugun itibari ile yine basladım :))
İp atlar gibi ipsiz zıplıyorum, ilk basladıgımda 100 er 100 er günde 500 olarak basladım,sonra 1000 e cıkardım, daha sonrasında 1000 tanesini aynı anda yaptım derken günlük 3300 e kadar cıktım,
Bugun de 4000 tane zıpladım
Bu basarımdaKanguru_ kaptanımın etkisi cok büyük
![]()
Gecmis olsun kaptanım ♥Geçmiş olsun tekrar
Canım bazen hepimizin oluyor, hastalık çocuklar derken uygun olamayabiliyoruz.
İnşallah bu hafta daha iyi oluruz
Maşallah canım
Bende deneyeceğim (2 ay önce ameliyat oldum kapalı ameliyat safra kesemi aldırmıştım) yapabilir miyim bilmiyorum ama denemekte fayda var
Biraz daha bekle bence. Leslie yada yuruyus yapman yeterli olacaktir. Ben 2 yil omce sezeryan oldum cok ziplayinca dikislerim sizliyo.Gecmis olsun bu arada.Geçmiş olsun tekrar
Canım bazen hepimizin oluyor, hastalık çocuklar derken uygun olamayabiliyoruz.
İnşallah bu hafta daha iyi oluruz
Maşallah canım
Bende deneyeceğim (2 ay önce ameliyat oldum kapalı ameliyat safra kesemi aldırmıştım) yapabilir miyim bilmiyorum ama denemekte fayda var
Güzel bir menu afiyet olsun. Bende doğum kilolarımı hatta daaaha fazlasını emzirken vermiştim. Tek tatlı krizleriyle abassetmek zordu.. Kolaay gelsin:)Kızlar emziren anne menüsü
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beya peynir
Rezene çayı
Öğlen
Kuru Elmalı yoğurt
İkindiv(çok acıktım)
3 kaşık kabak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Akşam
1 tabak zeytinyağlı tavuklu kabak yemeği
1 tabak bulgur pilavı